REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Liviu Stan: Vom înainta plângere penală lui Iurin Pancencu

Liviu Stan: Vom înainta plângere penală lui Iurin Pancencu

Replica API 2 noiembrie 2017 | 00:13 609

Consilierii locali din Năvodari au fost convocaţi în şedinţă, marţi, pe ordinea de zi figurând şi proiectul legat de plata unei sume de bani către Iurin Pancencu. Motivul: în 2012 nu a fost validat consilier de către ceilalţi aleşi locali, iar acesta s-a adresat instanţei. A câştigat procesul, administraţia locală fiind obligată acum să îi plătească despăgubiri.

La şedinţa de ieri, proiectul privind rectificarea bugetară aşa încât să îi fie plătiţi banii lui Pancencu a fost retras. Consilierii au stabilit să aştepte, până când instanţa decide să execute Consiliul Local pentru recuperarea sumei.

Imediat după, au apărut şi reacţiile. Iată ce a postat, pe Facebook, social-democratul Liviu Stan:

“Iurin Pancencu, interpusul lui Comanescu (latifundiarul carierelor de piatra), contracandidatul lui Matei la Primaria Navodari, cu intentii ascunse si-a facut buletin de Navodari doar cu 3 luni inainte de alegeri, incercand sa ajunga primar cu ajutorul PNL. Toate aceste inselaciuni au fost facute pentru favorizarea intereselor comerciale cu carierele de piatra ale cumnatului sau, Comanescu Grigore. Faptele ilegale i-au fost descoperite de cetatenii orasului Navodari, care au reclamat ca nu a locuit niciodata la adresa din buletin, nici macar nu a fost vazut in apropierea blocului respectiv, investind in acest sens Consiliul Local Navodari sa cerceteze situatia. Consiliul local Navodari amana validarea lui Iurin Pancencu, pana la finalizarea cercetarilor de catre Ministerul de Interne. In scurt timp, PNL propune alt consilier spre validare, care a indeplinit conditiile si a fost validat, iar Pancencu Iurin se ascunde timp de 3 ani de zile, dupa care incepe sa reclame la toate instantele ca nu a fost validat consilier si incearca acum sa devalizeze conturile Primariei orasului Navodari, pretinzand o suma imensa de 7 miliarde lei (vechi) pentru infractiunile sale.

Consiliul Local Navodari, nici de aceasta data, nu va lasa nedepsita fapta acestuia, si ii va inainta plangere penala lui Pancencu Iurin, pentru infractiunile de fraudare a alegerilor si de inselaciune impotriva navodarenilor!”

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/iurin-pancencu-are-de-luat-de-la-consiliul-local-navodari-aproape-700-de-mii-de-lei-asta-pentru-ca-n-a-fost-validat-consilier-in-2012-334333/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine a votat in 2012 din consilieri locali alesi atunci sa plateasca nu primaria deoarece primaria nui are active consilierii sunt vinovati sa li se impute lor sumele si sunt de alta natura nu ca nui afost validat ca , consilier rusine hotilor in frunte su stan liviu un militiqan mincinos ai facut de ris politia
1
0
Asta , Stan , un pacalici de trei parale , vorbeste cu curul . Adica , emana , rahat si alte gaze otravitoare . O sa-i stea in gat vorbele limbricului !
2
0
pai bai alifie, vezi ca a mai fost unul pe acolo care facea pe atotstiutorul si legiuitorul si facea kk pe hotararile judecatoresti! sunt sigur ca toti cei care vor pune problema ca acest personaj mirific al Navodariului, nu vor sfarsi decat dupa gratiute.
4
0
banii ar trebui platiti de mine,de stan si de restul consilierilor care m.au ascultat si au votat cum le.am ordonat...nu de primarie
4
0
lasatil in pace e dus cu pluta .
3
0
Hotuleeeee,gunoiuleeeeer
3
0
Stan Liviu are dreptate ! M.A.I. va face lumina in caz .
1
5
Liviule tu vb de fraudare
5
1
tu vb hotule
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108