REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Liviu Vârciu a primit o factură colosală la gaze! Decizia radicală a artistului

Liviu Vârciu a primit o factură colosală la gaze! Decizia radicală a artistului

Replica API 30 august 2022 | 00:00 4351

Prețurile energiei electrice și a gazelor a explodat, iar zeci de mii de români sunt afectați. Necazurile de ordin financiar nu le ocolesc nici pe vedete, deși am fi tentați să credem că viața lor este una mai simplă. Liviu Vârciu a povestit prietenilor de pe Instagram șocul pe care l-a trăit după ce a deschis plicul care conținea factura la gaze!

Liviu Vârciu

Liviu Vârciu a avut parte de o surpriză neplăcută când a citit factura de la gaze și a constatat cu stupoare că trebuie să plătească 5.500 de lei! Artistul a luat o măsură pentru a economisi și este de părere că aceasta va fi una foarte bună, iar facturile viitoare vor fi mai mici!

„Mi-am pus panouri fotovoltaice pe casă, o să vedeți la final cât îmi venea curentul și cât îmi vine acum, mi-au venit gazele 55 de milioane”, a spus Liviu Vârciu, vizibil supărat, scrie click.ro.

Liviu Vârciu nu este prima persoană publică nemulțumită de facturile colosale pe care le are de plată. Și Monica Tatoiu vorbea, la începutul anului 2022, cu revoltă despre o factură de 14.000 de lei pe care a fost nevoită să o achite. Viața la casă se pare că nu este nici pe departe una ușoară.

Liviu Vârciu muncește din greu pentru a nu duce lipsă de nimic, deși recunoaște că nici împrumuturile de la prieteni nu îi sunt străine. Pe de altă parte, la rândul său, și el îi împrumută pe aceștia dacă trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Simpaticul solist a povestit recent că a reușit să-și plătească datoria de aproximativ 50.000 de euro pe care o avea la Nea Marin, însă a subliniat, pe un ton glumeț, că acum are o altă datorie, la altcineva! Puteți citi aici mai multe detalii despre planurile de viitor ale lui Liviu Vârciu dacă doriți să aflați ce surprize pregătește fanilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum naiba numai "vedetii" astia primesc "facturi colosale la gaze " si se mira ca broasca l bordura .
1
0
sa strangem niste bani pentru rahatelul asta!
0
0
Toti ANALFABETII ajung " vedete " in Romania !!! Vedeta cui este acest HARCIU ? ? ?
0
0
vedeta plmele...
0
0
este un baiat de baiat...priviti bratele lui...sunt pictate din cap pana-n RUK.. fara picturi...adica tatuaje nu se poate trai???dar ce sa spun...oameni fara valoare...
1
0
plateste muila!
0
0
Bine ca nu stai in Mamaia Sat. Iti pui panouri fotovoltaice, apoi da Chelaru autorizatii pentru blocuri intre case si te-ai pishat pe ele si pe banii investiti.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272