REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Locuitorii din zona Tomis Plus, DISPERAȚI! “Trotuarele lipsesc cu desăvârșire, parcările sunt la limită și de multe ori imaginare”

Locuitorii din zona Tomis Plus, DISPERAȚI! “Trotuarele lipsesc cu desăvârșire, parcările sunt la limită și de multe ori imaginare”

Replica API 7 septembrie 2016 | 20:45 307

sursa foto: Baricada Verde/ Facebook

Lista nemulțumirilor constănțenilor pare un sac fără fund! Deranjați de munții de gunoaie pe care îi întâlnesc la tot pasul, atitudinea indiferentă a administrației locale vizavi de spațiile verzi din oraș sau de lipsa investițiilor în ceea ce privește spațiile de joacă pentru copii, iată că acum au luat “cuvântul” și locuitorii din cartierul TomisPlus. Oamenii au ajuns la disperare! Absența trotuarelor, numărului de locuri de parcare insuficient, dar și construirea în mod continuu a imobilelor i-au făcut pe aceștia să lanseze o petiție către instituțiilor constănțene prin intermediul căreia trag un semnal de alarmă: speră să fie auziți!

Conform conținutului petiției, documentul are ca scop “scop aducerea la cunoștința autorităților/instituțiilor din orașul Constanta despre abuzurile făcute de unii dezvoltatori imobiliari, de nepăsarea autorităților ce au competențe pe acest domeniu, autorități care, deși au fost informate prin numeroase notificări și reclamații, nu au intervenit din motive lesne de înțeles”. Oamenii sunt dezamăgiți de faptul că ceea ce se promitea a fi un cartier rezidențial ideal a ajuns a fi un “kitsch”. “Trotuarele lipsesc cu desăvârșire, parcările sunt la limită și de multe ori imaginare, iar spațiile verzi sunt adevarăte rarități. Proiect ce propunea o altă viziune arhitecturală, spații aerisite, decente s-a transformat într-o grămadă dezordonată de clădiri cu arhitecturi dubioase, într-o iluzie”, se plâng constănțenii. Totodată, pe zi ce trece răsar din ce în ce mai multe imobile cu spații locative, fapt ce creează o “atmosferă sufocantă”. “Nimeni nu înțelege, cum este posibil ca lângă un imobil cu 2-3 etaje să se poată construi unul cu 7-9 etaje, iar distanța dintre ele să fie de aproximativ 10 metri, să nu fie aliniamentul respectat, iar gradul de ocupare să fie de peste 90%?”, susțin locuitorii .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ODAGIU ESCROCI NU CUMPARATI VA FURA DIN ACTE LA SUPRAFETE SI FARA LOCURI DE PARCARE
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108