REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Loredana, criminala de la Mangalia, condamnată la 15 ani de închisoare

Loredana, criminala de la Mangalia, condamnată la 15 ani de închisoare

Virgil STOIAN 10 aprilie 2024 | 15:58 2119

Condamnarea în dosarul crimei de la Mangalia. Loredana Atănăsoaie a primit 15 ani și trei luni de închisoare. Vă reamintim că Loredana şi-a ucis prietena în camera unui hotel din staţiunea Saturn, iar apoi i-a băgat cadavrul într-un geamantan și l-a abandonat sub o bancă dintr-un parc din Mangalia. Tânăra fusese trimisă în judecată pentru omor, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar şi acces ilegal la un sistem informatic. Tribunalul Constanța a acordat 75.000 de euro cu titlul de daune morale. Decizia nu este definitivă.

Loredana, criminala de la Mangalia, condamnata la 15 ani de inchisoare

Tragedia s-a produs în noaptea de 5 spre 6 august 2023, atunci când Loredana (18 ani) a ucis-o pe prietena ei cea mai bună, Alina (18 ani), într-un moment de furie. După ce şi-a dat seama că i-a luat viaţa prietenei sale, Loredana a pus la cale un plan pentru a scăpa nepedepsită şi a pus trupul într-o valiză pe care a transportat-o ulterior cu un taxi.

"Eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii"

Loredana Atănăsoaie a povestit procurorilor că ea și victima aveau relații tensionate.”În timp ce era întinsă în pat, cu lumina stinsă, eu eram lângă patul ei, ea fiind cu fața spre perete, moment în care Alina s-a mișcat, eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii, însă m-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât când Alina s-a întors către mine. Imediat, Alina s-a ridicat din pat asupra mea, eu scăpasem cuțitul, Alina m-a lovit cu pumnul în față, moment în care am căzut eu la pământ. În cădere, am dărâmat scaunul din cameră și probabil atunci s-a produs zgomotul”, a spus Loredana care susține că, între ea și Alina, a avut loc o luptă corp la corp.

"În timp ce eram la pământ, Alina m-a strâns de gât"

În timp ce eram la pământ, Alina m-a strâns de gât, mi-a produs acele leziuni la gât și căuta cuțitul care era pe podea, întrucât era încă întuneric în cameră. Am început să caut și eu cuțitul în cameră de frică să nu mă lovească Alina, l-am găsit și am lovit-o în umăr”, a mai povestit fata.

Între timp, colegii care erau cazați vizavi, au auzit zgomotele și au venit la ușa fetelor pentru a verifica dacă acestea sunt bine. Loredana, i-a asigurat că totul este în regulă, însă a refuzat să le deschidă ușa. Timp în care i-a astupat Alinei gura cu mâna.

După ce am lovit-o pe Alina, am împins-o de pe mine, moment în care i-am pus mâna la gură pentru că bătuseră persoanele respective la ușă. Cam tot acum Alina începuse să horcăie și să se producă decesul, se vedea că nu mai are putere. Când i-am pus mâna la gură Alinei, m-a și mușcat de mâna dreaptă. Menționez că în cameră era întuneric și când am lovit-o, nu am văzut unde o lovesc, eu nu am vrut să o omor și încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit”, a mai mărturisit Loredana în fața procurorilor.

”Eram turmentată și nu știam ce să fac cu valiza și cu victima”

Când a realizat că prietena ei este moartă, Loredana a căutat o cale de scăpare.  ,,Am coborât cu liftul de la etaj, pe ușa din spate a hotelului, la parter am abandonat pentru câteva minute valiza cu Alina în ea, lângă tomberoane, după care am urcat în cameră să-mi iau cardul și când am ieșit din cameră m-am întâlnit și cu V., care ieșise din camera unde stătea. V. mi-a zis că a auzit zgomote, i-am zis că m-am certat cu Alina și vreau să plec acasă. Menționez că eu voiam să iau carnetul de note din cameră, însă nu am mai apucat pentru că eram turmentată și nu știam ce să fac cu valiza și cu victima”, a mai spus ea.


”Am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte”

Tânăra spune că regretă ce a făcut și că își visează victima. ,,Încă o dată, regret fapta pe care am săvârșit-o și îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, am momente când încă mă gândesc la ea, am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte”, a mai spus Loredana.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Binenteles ca acum avocatii o invata sa o scoata pe moarta de vina! Scaunul electric rezolva cele mai multe probleme in USA, tara cu o populatie de 335 de milioane, fata de 20 milioane ale noastre! Legea Thalionului rezolva multe probleme!
3
0
Nu avea ma un mare avocat? Hahahah
3
0
Ca dupa 15 ani omoara si copilul judecatorului
7
0
O asemenea crima se pedepsește cu închisoare pe viață în orice țară
7
0
Cea mai mica pedeapsa pentru crima si ascunderea cadavrului din toata lumea…Pe buna purtare iese in 10 ani la 28 si a scapat cu crima. Judecatori corupti
7
0
Acum se va "odihni" 15 ani pe banii nostri, nasol...
5
0
Uite asa si.a distrus tineretea si viata
2
1
Asta este tara in care traim
3
0
Popescu, te astept cu drag in Rwanda. Te-n gura de pr.ost ticalos.
1
0
abe cremenala
1
0
Peste câțiva ani nu multi statul de c****t din Ro va înregistra mult mai multe crime din cauza acestei criminale internaționale.
8
0
ZICEA UN CANTEC....M-AM NASCUT IN ROMANIA..( mai bine nu ma nasteam )...INTR-O TARA DE...K...KAT... CE RAU AM AJUNS... PACAT..
8
0
RUSINE...RUSINE...RUSINE...CE RAU A AJUNS ACEASTA TARA...SA OMORI SI SA PRIMESTI INCHISOARE LA...MISTO...15 ANI???CUM ADICA 15 ANI??? POATE 150 ANI.. SA VA FIE...RUSINICA,,,DAR NICIODATA ...RUSINEA NU VA CUPRINDE ...PACAT,,,,PACAT ...DE SANGELE VARSAT...
13
0
A luat spre mediu pt infractiunea de omor. Pt ca dacă era încadrarea de omor calificat nu putea să mai meargă pe recunoaștere și implicit reducerea pedepsei cu o treime. Pentru omor in varianta simpla pedeapsa e între 10 și 20 ani plus interzicerea unor drepturi. Redus cu o treime ar veni aproape 6 ani 4 luni minim și 14 ani aproape si puțin. PS. Liberarea va fi după 3 pătrimi din pedeapsă, adică în cel mai bun caz 12-13 ani pt ea. Dar nu e obligata instanta să accepte mai ales ca are despăgubiri (citiți despre liberarea condiționată)
4
1
in romania, iei 15 ani, faci 7 sau 8 si esti liber
7
1
50 ani era puțin pentru insecta asta.
13
1
asta e sarita de pe fix, a mai si premeditat totul si peste 15 ani, daca face atat, iese in lume ... abia astept stirea cu barbatul cu pe ni su l taiat si aruncat la pubela
13
1
F putin. O invitatie sa mai faca si altii la fel.
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272