REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Lovitură pentru Anca Țurcașiu la tribunal. Judecătorii au luat decizia nefavorabilă

Lovitură pentru Anca Țurcașiu la tribunal. Judecătorii au luat decizia nefavorabilă

Andreea VREJOIU 11 iulie 2023 | 00:00 641

Anca Țurcașiu trece prin momente grele din cauza fostului soț! Pentru că nu au reușit să ajungă la o înțelegere în ceea ce privește averea, au ajuns din nou la procese grele și situația este cât se poate de dificilă. Judecătorii au dat o lovitură grea pentru actrița care acum trebuie să scoată bani frumoși din buzunar.


Lovitura pentru Anca turcasiu la tribunal. Judecatorii au luat decizia nefavorabila

Anca Țurcașiu a primit o lovitură grea din partea judecătorilor, în plin proces cu fostul soț. Aceasta l-a dat în judecată pe Radu pentru a împărți averea pe care au adunat-o în timpul mariajului și care nu este deloc de ignorat, având în vedere că au muncit mult împreună. Acum, celebra actriță își vrea partea pentru tot ce a făcut.

Pentru că averea lor nu este deloc una mică, vedeta trebuie să plătească o taxă de timbru. În acest sens, a făcut o cerere de ajutor public judiciar care a fost respinsă. A înaintat din nou cererea, care acum a fost declarată „Încheiere finală (dezinvestire)”, ceea ce înseamnă că va suporta singură costul documentului.

Cu toate acestea, cererea artistei a fost respinsă de către magistrați, deoarece a fost considerată nefondată.

Potrivit legii, beneficiarii ajutorului public judiciar sunt persoanele ale căror venituri medii nete lunare pe membru de familie, în ultimele două luni anterioare depunerii cererii, sunt sub nivelul de 300 lei. Acești indivizi vor beneficia de asistență financiară acordată în întregime de către stat.

În cazul celor ale căror venituri se situează sub nivelul de 600 lei, statul va acorda un ajutor financiar în proporție de 50%. „Tip solutie: Respinge cererea. Solutia pe scurt: Respinge cererea de reexaminare formulată de petenta Turcașiu Anca Mihaela, ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părăilor prin mijlocirea grefei instanței astăzi, 09.06.2023.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)”, este decizia judecătorilor.

Nu este prima dată când fosta concurentă de la Te Cunosc de Undeva trece printr-o astfel de situație. Actrița nu a putut duce la bun sfârșit procedeele pe care le-a impus legea și așa a devenit bună de plată. Mai exact, pentru că nu și-a respectat îndatoririle, a fost obligată sa achite cheltuielilor de judecată în cuantum de 1785 lei., conform playtech.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urata si p******a. Vremea ei a trecut, dar ea inca nu stie!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468