REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Lovitură pentru iubitorii de fast food! Dabo Doner a intrat în faliment!

Lovitură pentru iubitorii de fast food! Dabo Doner a intrat în faliment!

Mirela PASCAL 21 iulie 2023 | 00:00 5638

Replica semnala, recent, faptul că afaceristul Daniel Paștiu, fondatorul Dabo Doner care are 30 de parteneri francizați, inclusiv în Constanța, prin consilierul județean Cosmin Ciobanu, a ajuns la sapă de lemn. Executat din toate părțile, de către foștii colaboratori, Daniel Paștiu a luat decizia de a-și băga firma Dabo Internațional în faliment. Inițial, a mizat pe pe concordatul preventiv, o nouă procedură care facilitează companiilor aflate în dificultate obținerea aprobării unui Plan de restructurare. Astfel încât toate executările silite deschise pe numele societății să fie suspendate. Numai că cererea i-a fost respinsă, iar Dabo Internațional a cerut deschiderea procedurii generale de insolvență, acțiunea care i-a fost admisă pe 18 iulie. Și nu a scăpat de executori, așa cum spera!

Lovitura pentru iubitorii de fast food!  Dabo Doner a intrat in faliment!

Fondatorul Dabo Doner, Daniel Paștiu, a ajuns în incapacitate de plată din cauza datoriilor care se ridică la peste 10 milioane de lei. Încolțit de foștii colaboratori, dar și cu executorii la ușă, Daniel Paștiu a luat decizia de a deschide o acțiune în instanță, pe concordat preventiv. I-a fost respinsă, așa că a urmat calea deschiderii procedurii insolvenței. Pe 18 iulie, Tribunalul Sibiu i-a admis cererea de intrare în insolvență generală.

”Admite cererea formulată de debitorul Dabo International SRL, având pentru deschiderea procedurii generale de insolvenţă. Dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva Dabo International SRL, În temeiul art.73 raportat la art. 45 alin. 1 lit. d coroborat cu art. 57 alin. 1 din Legea nr. 85/2014, Desemnează administrator judiciar provizoriu pe Sibinsolv IPURL care va îndeplini atribuţiile prevăzute de art. 58 din lege, cu o retribuţie de 800 lei lunar.  Stabileşte termen în şedinţă publică, la 21.11.2023 ora 09.00. Executorie. Cu drept de apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii. Declaraţia de apel se depune la Tribunalul Sibiu” se arată în minuta instanței, din 18 iulie.

Lovitura pentru iubitorii de fast food!  Dabo Doner a intrat in faliment!
Pe 17 iulie, Dabo Internațional a formulat o ordonanță președințială, solicitând suspendarea unei executări silite însă, judecătorii din Sibiu i-au respins cererea, tot pe 18 iulie.

Val de executări

Sunt multe firme care au cerut executarea lui Paștiu. Tipo Trib, de exemplu, a cerut în instanță, pe 4 iulie 2022, deschiderea procedurii insolvenței SC Dabo Internațional. Magistrații au autorizat creditorul să treacă la executarea silită a obligațiilor cuprinse în titlul executoriu, pentru realizarea obligației debitorului de a-i asigura creditorului folosinţa imobilului situat în Sibiu, str. Alba Iulia nr. 112, judeţul Sibiu, compus din hală şi spaţii de birouri dispus pe P+2 Etaje şi teren de 1300 mp, cu o suprafaţă utilă de 517 mp, obiect al contractului de închiriere din 22.05.2018, precum şi folosința imobilului situat în Sibiu.

Dabo International, datorii de peste 10 milioane de lei

În anul fiscal 2021, Dabo International SRL a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 10.370.183, fără profit, datorii de peste 10 milioane de lei. Unic asociat în cadrul firmei e Paștiu Maria. Așadar, în scurt timp, Dabo Doner va dispărea de pe fața pământului și va rămâne doar o  amintire...urâtă, pentru  mulți colaboratori de-ai lui Paștiu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zici ca se închide vreun spital.sau vreo scoala! Nu mai manaca peștii prim bmw-uri când își scot cica "iubitele" în oraș...mare paguba.sa ma pis pe dabo și pe cin vin..toți fomistii fac coada pt cocă cu ketchup
4
0
pacat, era gustos, mancam la dabo pana ma kkm pe mine.
11
0
era tzeapa dintotdeauna.ce va mai mirati atit?
6
1
Vrajeala man, e doar o inginerie financiara!
9
1
Bombe alimentare, ma uit la cum arata tineretul shaormist... nici nu mai comentez , stiti si dvs foarte bine !
14
3
Stati liniștiti. Apare următoarea firma DABON DONER 2023, cu același patron.
13
0
recent am văzut la tv ca-n R0mânia se comanda o shaorma la fiecare 10 secunde, asta arata cat de sănătos se mănâncă în țara asta
17
0
Faliment placut! O singura data am mancat de la astia.Cea mai groaznica si imputita mancare!
12
3
Dacă lumea ar face mâncare acasă vor închide și alte tomberoane gen kafece sau mak Donald Sânt multi oameni care servesc cancer in fast-food Tinerii se imbolnavesc repede Vara sânt multe legume care se pot găti acasă În fast-food nu îți dă nimeni garanția că mănânci sănătos toți se uită la bani nu la calitatea alimentelor
24
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272