REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Lovitură pentru urmaşii Regelui Mihai! Ce spune premierul!

Lovitură pentru urmaşii Regelui Mihai! Ce spune premierul!

Replica API 31 decembrie 2017 | 01:06 469

Premierul Mihai Tudose a precizat că Guvernul va da un aviz negativ proiectului de lege privind reglementarea statutului juridic al Casei Regale şi a subliniat că Palatul Elisabeta a fost dat în folosinţă regelui Mihai în calitate de fost şef al statului, nu şi urmaşilor acestuia.

"Tot respectul pentru regele Mihai, pentru ce a reprezentat în istorie, pentru ce a fost până la moarte. El a fost şef de stat. De aici până la a da drepturi urmaşilor unui şef de stat... Iertaţi-mă, dar mai avem foşti şefi de stat care au urmaşi în viaţă. (...) Noi nu suntem monarhie. România, constituţional, este o republică. Noi am recunoscut anumite merite fostului şef de stat regele Mihai. Să mă apuc acum să recunosc că există nu ştiu ce coroană pe aici... Iertaţi-mă, dar nu prea îmi vine, că nu am nici temei legal. Casa Regală este o fundaţie. Domniile lor doresc ca această fundaţie să capete statutul de fundaţie de interes naţional. Cu asta sunt de acord. Şi Camera de Comerţ şi Industrie a României este o fundaţie, tot un ONG de interes naţional", a precizat primul ministru, vineri seara, la România TV, citat de digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gunoiul comunist s-a mai varsat inca o data ca sa ne demonstreze pentru a mia oara ce rau miroase. Oare cat trebuie sa il mai mirosim ? Raspuns - nu trebuie sa il mai mirosim, trebuie doar sa il aruncam !
2
5
Mai jos s-au trezit latraii bolsevici.Asta este adevarata lor fata.Cand regele Mihai era pe catafalc bolsevicii lui Ilici si cateluisii Olgutei Vasilescu l-au bocit in piata publica la Craiova ca sa vada boborul ce oameni de cacat sunt pesedistii.Acum,Draknea si-a slobozit cainii neobolsevici.Unde esti mai Olguto,panarama mica ?
8
5
Klingoniene Forta fie cu tine!
11
1
Bravo d-le premier, DECIZIE CORECTA ! Felicitari ! Palatul Elisabeta a fost dat in folosinta regelui Mihai in calitate de fost sef al statului, nu si urmasilor acestuia.
30
1
si la concubin ce mostenire ramane.
11
2
noua ce ne iese la afacerea asta"??
11
1
Aici tudose e genial! Cu toata mutra lui,cu toate cele din guvernare...dar i-a dat un dos de palma peste bot margaretei de s-a invartit si duda! Bravo nea tudose! Si vezi ca mai e un martafoi la suceava,vasile lupu,care si-a facut legea retrocedarii special sa-si i-a el niste terenuri impadurite.Si pe ala trebuie dezmostenit!
28
2
Daca palatul a fost proprietate regala atunci sa i se restituie ca toate retrocedarile care s-au facut dupa '89 si e treaba lor daca le lasa mostenire urmasilor sau statului ronan.Daca a fost doar resedinta atunci premierul are dreptate.
16
1
Margareta sa si vinda ha de deren si sa-si cumpere propr in buc -
16
1
Corect!Iata o proba ca mai sunt unii cu capul pe umar pe acolo.
27
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108