REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Lucrări RAJA: Când vor avea apă potabilă locuitorii din Constanța, Mamaia și Năvodari

Lucrări RAJA: Când vor avea apă potabilă locuitorii din Constanța, Mamaia și Năvodari

A.F. 25 mai 2023 | 00:00 5446

În cursul nopții trecute și pe parcursul zilei de astăzi, în toate punctele de lucru deschise la Stația de Tratare și Pompare Constanța Nord, la sursele Cișmele din municipiul Constanța, dar și în zona Hanul Piraților din Năvodari, echipele constructorului împreună cu cele ale RAJA au depus eforturi susținute pentru realizarea obiectivelor având în vedere complexitatea fiecărei intervenții în parte. În prezent, majoritatea lucrărilor au fost finalizate sau se află în curs de finalizare.

Lucrari RAJA: Cand vor avea apa potabila locuitorii din Constanta, Mamaia si Navodari

„La punctul de lucru din zona sursei Cișmea 1 B, unde s-au realizat operațiuni de înlocuire a unui tronson de aproximativ 10 metri pe conducta de refulare DN 600 mm, echipele RAJA au constatat, în momentul realizării lucrărilor de îmbinare și sudare a noului segment, că o altă porțiune din această conductă prezenta semne de degradare avansată. Având în vedere că se apropie sezonul estival, când consumul de apă crește semnificativ, pentru a preîntâmpina apariția unor noi avarii ce ar putea afecta litoralul, s-a luat decizia continuării lucrărilor de înlocuire și a acestui tronson.

Prin urmare, timpul de intervenție a crescut, reprezentanții companiei estimând că lucrările efective se vor finaliza în cursul acestei nopți, în jurul orei 23.00 când se vor face manevrele de vane pentru umplerea rețelei.

Această acțiune poate dura de la 4 până la 8 ore din cauza lungimii instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă. De aceea, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat. Preconizăm că utilizatorii din municipiul Constanța și cei din Stațiunea Mamaia vor avea apă la robinete în cursul acestei nopți, iar consumatorii din Mamaia Nord, Mamaia Sat, Hanul Piraților, Depozitul 10, Tabăra de Copii Năvodari, Bateria de Coastă şi SP Interconectare, Ecluza Năvodari în cursul dimineții de mâine – 25 mai 2023.  

Ne cerem încă o dată scuze pentru disconfortul creat abonaților cărora le mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea de care dau dovadă!“, au transmis reprezentanții RAJA.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumesc, foarte importante informatiile.
0
0
Ura ura ura!! A VENIT APA !! la ora 11:15 bravo raja!! RAJA este compania mea!!
0
0
10 metri de coducta, 2 suduri de dn 600, nu au putut fi schimbati intr-o zi? si nu va-ti gindit ca poate fi si o lucrare suplimentara? imbecililor! se bede ca nu aveti gram de experienta. daca este corect ca populatia sa sufere, din cauza unor imbecili?
1
0
Este ora 10 și nu curge 1 strop de apă...este INUMAN
1
1
Am luat titlul jegosilor, ce vreti mai mult de atat? Constanta e CAMPIOANA!
2
0
Punem pariu ca nu avem apa nici azi???!!! Constanta UN ORAS HAZNA
3
0
Suntem in data de25.05.2023 ora9.21si apa tot nu avem
3
0
Este ora 9 si inca nu avem apa rece in Tomis Nord.Rusine......RAJA.....
5
0
Este ora 8.50 si pe Aleea Zmeurei tot nu avem apa.BRAVO Raja,sunteti de ......
3
0
Este ora 9 aproape și încă nu avem apă!?
2
0
Baaa nici pe vremea lu Ceausescu nu am stat asa fara apa
6
0
Și voi reporterii de la replica niște rable !!!!articolul este de ieri , nu actualizați nimic ....va plac și vouă comentariile!!!!
5
0
Sa va futem in gura de handicapati.
3
0
a venit la 6:10 cu presiune scazuta.
2
3
ora 7si30 nu este apa. Mincinosi ordinari!!! Nu ramîne decit sa furati cit mai mult si sa mariti pretul apei . La puscarie
8
0
Au depus eforturi sustinute sa doarma poate. Rajavrele drq
5
0
Bă sclavilor cum dracu ma sa stati atât timp sa schimbați 2 capete de țeava….martalogi obosiți! V-ați gândit voi ca este necesar și înlocuirea țevi masi
3
1
Puturosii de la raja au dorit si au uitat sa deschida vanele
6
1
Ora 6 tot fără apă, îmi moare cameleonul de sete Doamne ferească
8
1
Poate nu ar trebui sa mai fi atat de ca.acios!
3
2
Ora 1 noaptea, in continuare.. APA PL! NE MERITAM SOARTA, stau in pl m sa car apa de la magazin pentru wc in anul 2023. Forța!
13
1
Este ora 23:30 minute si apa PWLA!! Adevarul DUREROS dr ADEVARAT este ca II DOARE LA 10 METRI IN FATA PWLII DE CONSTSNTENI PA alde raja vraja !! TREBUIE SA PROTESTAM ALTFEL AM BELIT UN BOI IN PYZDA!! cu chitzsc piele de dtak asta !!
12
0
O bătaie de joc mai mare ca Raja nu am văzut. Stroe a terminat orașul Constanța cu conductele lui care au zăcut neschimbate zeci de ani.
11
0
Sa mi bag pl n tot neamu tau si cu toti jegosii pe care i ai angajat in locul tau si care iti ling pantofi. Ai distrus orasul baga mi as pl n gamilia ta pana la a 10 a spita. Ai nenorocit orasul cu combimayiile rale.
11
1
Oras lasat pe mana la apvisti amiralul de uscat si cu stroe au distrus tot.
11
2
Răbdare și înțelegere sa aveți voi!!!!!sa va rabde poarta alba ....conducerea bineinteles
12
0
sa speram
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468