REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Lucrările de pe Ștefan cel Mare se vor finaliza săptămâna viitoare. Video

Lucrările de pe Ștefan cel Mare se vor finaliza săptămâna viitoare. Video

Victor ROTARU 20 octombrie 2023 | 00:00 3238

Se împlinesc 2 ani de când s-au început lucrările de reabilitare a străzii pietonale Ștefan cel Mare. Pe 21 octombrie 2021 au început lucrările, iar de atunci și până acum, s-au întâmplat foarte multe lucruri, iar cel mai mult au avut de suferit operatorii economici din zonă, dar și locatarii. De-a lungul timpului termenul de finalizare al lucrărilor a fost schimbat de multe ori, iar acum, Viorel Farcaș, fostul director al Confort Urban și antreprenorul subcontractat de Meva Concept SRL, a transmis faptul că la finalul săptămânii următoare, lucrările vor fi finalizate complet.

Lucrarile de pe stefan cel Mare se vor finaliza saptamana viitoare. VideoStrada Ștefan cel Mare

Lucrările de pe strada Ștefan cel Mare se apropie cu pași repezi de finalizare. După lungi așteptări, artera pietonală a început să prindă contur, urmând chiar ca oamenii care locuiesc în zonă, sau au afaceri, să nu mai fie nevoiți să se echipeze cu cizme, cum au făcut-o luni la rând, sau să poarte măști pentru a nu înghiții tonele de praf răvășite de vânt din cauza lucrărilor de reabilitare.

Lucrarile de pe stefan cel Mare se vor finaliza saptamana viitoare. VideoStrada Ștefan cel Mare

Farcaș: Mai avem de lucru la tronsonul 3, acesta va fi gata săptămâna viitoare

Chiar dacă inițial declarase faptul că până pe 1 octombrie lucrările vor fi finalizate, iată că acest lucru încă nu s-a întâmplat, însă, Viorel Farcaș, antreprenorul subcontractat de Meva Concept SRL, a transmis faptul că spre sfârșitul săptămânii următoare, toate lucrările care țin de firma sa, Mooz Services, vor fi finalizate: „Mai avem de lucru la tronsonul 3, acesta va fi gata săptămâna viitoare. Mai sunt cei care trebuie să se ocupe de spațiile verzi, eu nu am treabă cu acele spații verzi. Eu în ceea ce privește granitul, instalațiile electrice, am terminat. Mircea cel Bătrân este gata, mai trebuie pus doar sistemul de iluminat care se va monta săptămâna viitoare. Eu mai am de pus doar granitul de pe tronsonul 3. Mobilierul urban nu este la mine, la partea de arbori trebuie să vină firma să-și planteze copacii.

Lucrarile de pe stefan cel Mare se vor finaliza saptamana viitoare. VideoStrada Ștefan cel Mare

Director General Meva: S-a lucrat într-un ritm mai intens

Eugen Ionescu, Directorul General al Meva Concept SRL, firma care a câștigat contractul de reabilitare al străzii Ștefan cel Mare, a transmis faptul că săptămâna viitoare lucrările de pe Ștefan cel Mare vor fi terminate, în totalitate, cu tot cu pavajul pus, instalația de electricitate, mobilier urban și spațiile verzi: „S-a lucrat într-un ritm mai intens, tocmai pentru a ne ține de termenul acesta al sfârșitului de an. Dacă vorbim de Ștefan cel Mare, săptămâna viitoare ar trebui să fie gata. Acolo mai avem de adăugat copacii și spațiul verde, restul sunt toate puse. Săptămâna viitoare spre sfârșit ar trebui să fie gata lucrările pe Ștefan cel Mare.

Lucrarile de pe stefan cel Mare se vor finaliza saptamana viitoare. VideoStrada Ștefan cel Mare

Rămâne de văzut când se vor termina cu adevărat lucrările de reabilitare pe Ștefan cel Mare... că va fi într-o zi de joi, după Miercurea Ciuc, înainte de Vinerea Mare... vom vedea.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vreau sa nu scap nici asta ocazia de a-mi baga ppuulllllaaa in iedi, in tati lu iedi ciorbaru rusulica gagiu cu pors, feliciu travestitu singur si nu in ultimul rand in mos tagarta amiralu schizofrenic si dement. multa moooye ma tuturor, ordinarilor ce sunteti
2
1
Lucrarile vor fi finalizate in apropierea campaniei electorale...nu au interes....acum vine frigul...cine naiba sa mai puna iarba sau copaci chiar daca acestia din urma ar putea fi plantati? Macar sa mai rezolve cu drumurile ca tare naspa mai sunt...Baba Novac,bulevardele ....
4
0
Legati de pat la spitalul de nebuni jegurie de muieri care desi văd pe trecere pietoni nu opresc (cucoana cu logan alb -ora 12.20 zona intersectie str. Avram Iancu cu Stefan cel Mare sau mai precis trecerea de pietoni de la intersectie dintre A.Iancu si Ferdinand -unde te grabeai cucoană ,erai beată sau drogată de nu ai vazut pietonii pe trecere so a trebuit sa se opreasca ei la milimetru sa treca MARIA TA NESIMTiRRA .Erai sa devii o cruminală pentru a opri doi metri mai în față de trecere ca ti-a fost frica să faci asa cum ai făcut cu pietonii cu mașinile dinspre Ferdinand
5
0
Pentru mine cei care folosesc expresia tipic romanesc sunt cel putin analfabeti functionali daca nu retardati mintal
4
3
pavaj nou dar capacele de canalizare tot vechi si ruginite.pacat, dar tipic romanesc.
10
2
nu trebuie sa va mirati! la priceperea "admiralului" pensionar de eforie, la ce sa te astepti! toti ofiterii superiori in armata romana, or fi la fel?
6
4
Firmele astea din alte localitati,care castiga licitatiile,multe dintre ele cu un singur angajat,deplaseaza muncitori la Constanta? Sau doar castiga licitatia si apoi apeleaza la subcontractiori locali? Ca daca vii cu vreo 30-40 de muncitori carora sa le asiguri cazare si masa vreo cateva luni,profitul este grav afectat! Miroase a ,,intelegere",o mana spala pe alta s.a.m.d. Acum ceva timp,ma uitam in zona fostului cinema ,,Progresul", la un muncitor care aducea pamant cu roaba in casetele unde erau copaceii,putin pamant aruncat in spatiul respectiva plin de pietre,moloz,chistoace de tigari,ambalaje,pahare goale etc.
13
0
tasnitoare cu apa fie vin unii cu bidoanele sau se pune mana pe robinet si multa lume se fereste sa o mai foloseasca din motive de igiena sau se lasa sa curga in nestire luni intregi. atunci cand este gratis lumea isi bate joc sau se deturneaza de la scopul pentru care a fost construita. Cine are nevoie isi cumpara. apa costa.
10
0
Eu sunt curios unde se scurge apa de ploaie ca sentuletul alalat de 10 cm nu cred ca face fata . O ploaie mai abundenta ca vine sezonul si punem gondole pe Stefan cel Mare si astept si eu "oaza de verdeata "copaci plantati in moloz si ciment ca pe Ferdinad in locul teilor sanatosi taiata ca sa faca cineva niste bani .Lucrari dupa chipul si asemanarea alogenilor din primarie .
16
1
prin jungla urbana se intelege jungla de betoane??????
15
1
Unde naiba e oaza aia de verdeata din minunea aia de proiect, ca nu vad un fir de iarba acolo?!! La vara o sa lesinam pe betoanele alea.
15
1
Si dusumelele alea acolo raman? Poate le-au pus pentru prezentare de moda, ahahaha...
14
2
Cum, nu a fost inaugurat acum 2 saptamani? :)))))))))
15
0
Va aduceți aminte, disperatilor dupa țâșnitori, toti magraonii din piața Grivitei făceau coada cu bidoane la țâșnitoare, ziua in amiaza mare, nimeni nu le zicea nimic de frica. Sigur astia sunt cei care doresc țâșnitoare, cioronghezii din zona
23
1
tasnitoare la apa
10
6
Alea nu sunt lucrari. Sunt mizerii platite de primaria makidoneasca
35
3
Ma întreb oare de ce nu ați montat măcar o țâșnitoare pentru apa pe tot Ștefan cel mare ? - Raspuns - era deja suficienta una.
13
6
Konga receptie, Konga bani, Ati crezut ca va jucati cu Amiralul...
16
0
Vor fi terminate in primavara. Indiferent ce spun unul, altul sau voi. Pe langa asta, aveti arabetzi prin preajma? Celule Hamas? O sa va omoare copiii pe strada nou facuta, in timp ce voua va pasa tot de mamaliga...
9
1
Se termina saptamana viitoare, si reincep dupa sezonul rece cand toate pavelele alea vor incepe sa se afunde, una mai sus alta mai jos, oamenii incepand sa-si rupa dintii in ele. Deci na. Bucurati-va pana la anul.
24
1
Eu stau la etajul 2 pe Ștefan și mi au montat stâlpul de iluminat in sufragerie . Cu ocazia asta nu mai plătesc lumina in tot apartamentul. Vecinul de sub mine este la fel de mulțumit! Un stâlp are 8 metri lungime spre 10 , greu ajunge lumina jos la pietoni ... sunt montări stâlpi care servesc bulevardelor !!! Nu cetățenilor pentu pietonala ... CATA pricepere inutila ... mulți văd puțin pricep !!!
32
1
Ma întreb oare de ce nu ați montat măcar o țâșnitoare pentru apa pe tot Ștefan cel mare ? Oare nu vine vara ?!?
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468