REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Lucrurile ce au marcat-o pe Adina Buzatu

Lucrurile ce au marcat-o pe Adina Buzatu

Valentina CAMARA 22 februarie 2023 | 00:00 572

Adina Buzatu este una dintre cele mai de succes femei din țara noastră. Creațiile sale sunt foarte apreciate și căutate în rândul vedetelor. Stilista își iubește foarte mult meseria și petrece foarte mult timp dedicându-se acesteia, iar afacerea sa merge foarte bine.

Lucrurile ce au marcat-o pe Adina Buzatu

Recent, aceasta a vorbit despre lucrurile care i-au marcat viața și cum a trecut peste ele.

Chiar dacă acum Adina Buzatu are o afacere de succes și o viață pe care mulți probabil că și-ar dori-o, lucrurile nu au fost întotdeauna așa. Stilista a trecut prin multe momente grele care și-au pus într-un mod sau altul amprenta asupra vieții sale.

 Printre acestea se numără despărțirea de tatăl fiicei ei, creșterea de una singură a fetiței sale, pierderea afacerii la care muncise foarte mult, dar și o mulțime de diagnostice puse de medici. Vedeta a trecut peste toate cu capul sus, cu bucurie și energie pozitivă, iar acum mărturisește că își amintește doar de drumul pe care l-a parcurs și că niciodată nu și-a pierdut speranța.

„ Am avut mai multe. Despărțirea de tatăl fetiței mele, Sara cu toate fricile aferente pe care le simte o mama foarte tânără, singură, cu un copil mic de mână. Pierderea afacerii la care muncisem din greu și a întregului capital care ne-ar fi putut asigura mie și fiicei mele ziua de mâine. Mai multe diagnostice șocante în concomitent, urmate apoi, la ani distanță, de o situație similară. Să continui? Ideea e că, uitându-mă în urmă, nu îmi amintesc obstacolele, ci soluțiile, drumul pe care l-am parcurs cu capul sus, cu bucurie și energie pozitivă, întotdeauna spre mai bine. Nu mi-am pierdut niciodată speranța, nici zâmbetul și nici bucuria de a trăi. Mă bucur în fiecare zi și mulțumesc pentru tot ce am primit, de la sănătate, la Sara, la toți oamenii dragi din jurul meu, până la cele mai mici lucruri, aparent insignifiante, dar pe care nu am uitat nicio secundă să le apreciez ”, a declarat creatoarea de modă, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar ca aducea haine de la turci cu etichete de firma...?!?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468