REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ludovic Orban

Ludovic Orban

Replica API 3 iunie 2019 | 00:00 603

Ludovic Orban nu mai este preşedinte! Ba... e, dar doar aşa, că, mai nou, Rareş Bogdan îi dă peste nas la orice declaraţie publică. Adică, nu e Rareş cel mai deştept? Şi dacă e, atunci el le ştie pe toate, iar Orban scoate numai prăpăstii pe gură! Păi, nu?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai nea Mandolina,voi pentru mine ati devenit un partid ne suportabil.Sau poate credeti ca nu stiu ce inseamana doctrina liberal.Vam rugat sa va faceti curatenie in partid cu mizeri de Sarlatan si Escroc,eu vam transmis de atatea ori cu infractorul specialist in ingineri finaciari,spalari de bani,Parl Boroianu R.A.omul e Escroc de profesie.cred ca va face cinste mare ca a sponzorizat la voi si ANAF din Fraude.Si va faceti si voi ca PCA C-ta,ca nu auziti.
0
0
Daca PNL a facut idiotenia sa devina supusa PDL-ului care acum de fapt e sefu', toate hahalerele basiste au devenit persoanele de varf in partid si l-au pus la nivelul de gunoi de grajd. Liderii de cea mai proasta calitate ,cu structura umana dubioasa conduc acest partid devenit unul agresiv si necivilizat,periculos pentru tara. Cu cine sa faci opozitie PSD-ului,cu altii mult mai prejos ? Hoardele de vandali si atacatori de batrani,strigatorii de lozinci tembele,aia sunt opozitie? Au atia un program pentru romani sau doar pentru a acapara ciolanul si gata?
3
2
Asa-i cind il bagi pe satana in casa !--Gusa de ce l-a dat afara dela Realitatea ? ---nici Orban nu-i mai breaz ---asta-i pnl-ul acum
4
1
Rares si Iohannis au bulan de invingatori. Cum fac, cum nu fac, oportunisti sau nu, castiga campanii. Asta conteaza. The winner takes it all, vorba cantecului.
3
3
100 de ani nu ia votat nici draku,,,sa gasit acum catva prostalai.
6
2
Rares Bogdan este un oportunist..marele jurnalist si-a pregatit minutios intrarea in politica prin incisivitatea emisiunilor...vai de el!
10
2
Domnilor din pnl, faceti ceva cu tolomacul asta de orban! Faceti-l presedinte ONORIFIC, dati-i o jucarie ceva, o mandolina numai nu-l mai lasati sa deschida gura pentru ca este mai prost ca veorica!
9
0
Nu avem in politica de astazi nici macar unul nepatat. Repet, NICI MACAR UNUL. TOTI SUNT MANA IN MANA SI CE SE INTAMPLA SI CU PSD, USR, PNL ETC SUNT JOCURI PTR COPII MICI CARE INSA PRIND LA INCULTURA POLITICA A ROMANULUI
8
0
Rares Bogdan este un mahalagiu cu educatie precara iar Orban un ins din ce in ce mai bolnav la tartacuta. Amandoi sunt incisive,dar nu in sensul pozitiv,ci ca niste caini turbati cu bale la boturi. Hamaie dar nu transmit absolut nimic inteligent. Asa ceva sa-ti fie conducator de tara,de institutii,pai e normal sa aduca pagube uriase. Oamenii valorosi sunt neglijati,marginalizati sa se ridica doar lepre cu gurile mari si urat improscatoare de gunoi. Cica demnitari. Pai de unde demnitate, ce au ei este orgoliu si despret pentru cei din jur,atata tot.
13
2
PNL-ului i-a lipsit permanent un presedinte cu coaie. Orban pare u banal trubadur betiv, care si cand latra, nu prea e credibil.
13
1
Rares Bogdan este extrem de incisiv ! Daca va demonstra ca nu este doar bun orator, va avea un viitor stralucit !
8
8
Esti JALNIC!
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108