REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ludovic Orban anunță prima LOVITURĂ: 'Nu mi se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit, câștigă cel mai bine'

Ludovic Orban anunță prima LOVITURĂ: 'Nu mi se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit, câștigă cel mai bine'

Replica API 3 iunie 2019 | 00:35 453

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Mediaș, că nu i se pare normal ca cei care lucrează în IT să fie scutiți de plata impozitului pe venit. „Orice venit trebuie impozitat. Nu poți să creezi facilități fiscale care îmbracă forma unor privilegii”, a spus Orban.

Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, la Mediaș, în județul Sibiu, că orice venit trebuie impozitat și că nu i se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit.

„Mie nu mi se pare normal ca IT-iștii să fie scutiți de plata impozitului pe venit. IT-iștii câștigă cel mai bine în România. A fost o perioadă în care să stimulezi, ca oamenii să se ducă spre zona de IT, acuma nu mi se pare normal, vă spun sincer. De ce? Păi un angajat dintr-o forjă sau un șofer de TIR care muncesc în condiții extrem de grele trebuie să plătească impozit pe venit și altul care încasează venituri semnificative și altul care încasează venituri dintr-o muncă mai mult intelectuală, mentală fără discuție, de ce să nu plătească impozit? Neutralitatea fiscală e un principiu fundamental. Orice venit trebuie impozitat”, a spus Orban.

Potrivit acestuia, nu pot fi create „facilități fiscale care îmbracă forma unor privilegii".

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da eu sunt de acord sa plateasca impozit ! Nu suntem noi mai prosti sa platin si ei mai destepti sa fie scutiti !
1
0
Toti sunt deportati,revolutionari,fosti detimuti politici,veterani sau urmasi,handicapati,speciali orice numai sa fenteze legea sau sa profite.Sunt deacord sa fie exceptii dar exceptie inseamna altceva decat ce este acum in Romania.
1
0
Vezi ca mi-am programat robotul sa te ia in plua
0
1
Dat de popi nu spune nimeni nimic.
3
0
Eu sunt de acord cu el ! Pana acuma fost doar o mita electorala oferita de psd.
6
1
Dorele, de-te-n mortii tai de retard!!! Bugetarii platesc 45 la sula dari catre stat. Cumva esti tigan borat si te tai in cutite iar apoi nergi la UPU Constanta ca sa fii trata moca pe banii mei ????????????????????? Altarul tau de cufurit nenorocit!!!
5
0
Cei care ati votat pentru schimbare stiti de ce ati votat...ca sa nu mai puneti botul la toate demagogiile si hotiile,legile schimbate pentru hoti,sa nu se mai fure din orice institutie de stat,sa se construiasca autostrazi,etc ...deci...nu mai puneti botul la tot felul de Fake news si la toate provocarile scornite de persoane care tremura de frica ,ca vor pierde privilegiile daca pica Psd-ul...la asta se rezuma tot...au o frica sobolanii rosii sa nu isi piarda beneficiile,ceva de speriat...ei,rudele lor,gastile lor, care au supt la poporul asta pana l-au pus in situatia falimentului ...
6
0
TOt au votat IT isti cu voi, acum sanatate frate
10
1
Cam are dreptate! Iar boul de la 20:18 care nu pricepe ca psd-ul ne-a bagat in cacat si ne-a indatorat pentru generatii intregi ar face bine sa se duca in ma-sa!
11
4
Ia sa nu se mai plimbe studentii moka ca oricum CFR-ul e falimentar... Ce atatea plimbari.
8
5
E venit schimbarea !!! Ati votat Penaleu aveti Penaleu !!! Hahaha Ce-o sa mai rad.de.toti prostii care au votat.Usr si Pnl cand o sa si-o ia in bot ! Mai ales pensionarii si tinerii ! Cica nu era.bine cu Psd, lasa ca e bine cu astia ! Singura lor masura economica e sa.taie tot ! Hahaha ...Romanului cand ii este bine sigur face el ceva ca sa ii fie rau hahahaha
8
9
Da da da! Si la it-isti si la bugetari! Asa va doresc, ca decat sa fure dragnea, mai bine foamea! Nici cartofi sa nu va permiteti sa va cumparati! Si mai ales sa taie tot studentilor!
8
8
Programele de calculator ale ITistilor sunt stufoase, cu multe comenzi, ineficiente, se pierde f mult timp , au f multe ferestre de completat, se ingreuneaza munca in loc sa o simplifice. Se blocheaza exact cand ai nevoie mai mult. Nu-si merita banii, nu merita dupa 30 ani ca salariile lor sa nu fie impozitate. De asta votam PNL.
14
2
ludovic daca introduci impozitarea la IT,tai pensiile speciale la magistrati si plimbatul moca cu trenul la studenti promit ca imi schimb votul .Pare totusi o vrajeala din ambele parti si a ta si a mea !
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108