REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Ludovic Orban: 'Văd un blat evident între PSD şi AUR'

Ludovic Orban: 'Văd un blat evident între PSD şi AUR'

Replica API 11 februarie 2022 | 21:09 967

Deputaţii neafiliaţi lucrează la sesizarea CCR asupra modificării Regulamentului Camerei Deputaţilor, a declarat, miercuri, fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban, care a adăugat că urmează să se decidă dacă va fi un demers comun cu USR sau unul propriu. El a acuzat, totodată, "un blat" între PSD şi AUR.

Ludovic Orban

"Pe de altă parte, nu pot să nu văd un blat evident între PSD şi AUR. Astăzi, de exemplu, liderul grupului AUR a vorbit de şapte ori în plen, i s-au dat drepturi la replică când a vrut şi când nu a vrut. Aproape era o regulă prezenţa senatoarei Şoşoacă în plen. De asemenea, a fost lăsată neperturbată şi, în general, toate formele de manifestare care sunt contrare normelor scrise şi regulilor nescrise care ţin de bunul simţ, de civilizaţia dialogului şi de ceea ce înseamnă educaţia şi cei şapte ani de acasă au fost încălcate sub ochii îngăduitori ai celor care conduc Camera Deputaţilor", a susţinut Orban, scrie stiripesurse.ro.

Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, miercuri, o hotărâre prin care se modifică regulamentul forului legislativ. USR şi AUR au anunţat că vor contesta la CCR modificările.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu e nici un blat. PSD e un partid de blegovani,AUR e ceva nou si cu ceva tupeu de incepator. Orban e un tip frustrat si nu a fost niciodata mai bun ca altii.Doar da cu venin unde apuca. Daca era bun,venea si el cu ceva acolo,explica ce solutii destepte are. Asa sa injuri, o face si ultimul betiv ,fara sa fie platit din bani publici.
3
1
Te supara Sosoaca pentru ca spune adevarul si v-a demasca hotiile?
2
4
... dar tu mai vezi ceva ?
6
2
bai mandolina cu freza cheala si vopsita, du-te si bea si fumeaza in birou, ca atata stii
10
8
betivan nenorocit!!!
8
8
Vezi pe mortii ma-ti de cre tin. Numai din cauza ta si a dulapului il avem pe un ne norocit precum Pirtu si piata libera a plii. Hai sictir !
15
7
Cam vezi fundul sticlei....
14
8

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468