REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Mai multe zone din Constanța, fără apă caldă și căldură

Mai multe zone din Constanța, fără apă caldă și căldură

Virgil STOIAN 13 decembrie 2023 | 08:06 1873

Având în vedere proiectul „Reabilitarea rețelelor de termoficare  din Municipiul Constanța-Etapa II’’, se impune executarea lucrărilor de conexiune a unor tronsoane noi de conducte magistrale, pe str. Cutezătorilor. Pentru realizarea acestor lucrări nu vom putea furniza apă caldă de consum si încălzire la punctele termice PT 136, PT 137, PT 174  începând din dimineața zilei de 13.12.2023.

Mai multe zone din Constanta, fara apa calda si caldurafoto cu rol ilustrativ
Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de minim 12  ore așa cum ne-a comunicat costructorul, după care va începe umplerea instalației, operațiune efectuată de către Termocentrale Constanta S.R.L.
În funcție de momentul finalizării umplerii vă vom comunica informații privind reluarea furnizării energiei termice.
Pe www.termoficare-constanta.ro, accesând Lucrări programate, veți avea la dispoziție harta cu amplasarea în municipiul nostru a acestor puncte termice.
 
”Ne cerem scuze atât consumatorilor noștri afectați de întreruperea furnizării energiei termice, cât și tuturor participanților la traficul rutier stânjenit în zona în care se execută aceste lucrări. Vă asigurăm totodată că de acum înainte, pentru foarte mulți ani, nu vor mai fi intervenții la infrastructura termică municipală în zonele în care s-au realizat aceste lucrări de modernizare.
Scopul lucrărilor este creșterea gradului de confort termic în locuințele Dvs, eliminarea avariilor, scăderea substanțială a pierderilor și costurilor, având ca rezultat scontat scăderea prețului local al energiei termice.” au transmis reprezentanții Termoficare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca este apa calda nu este caldura daca este caldura nu este apa, daca … bai fratilor, lasati-o dracu cu incompetenta si jumatatile de masura. Ma simt mai rau ca in comunism, pe care, cu fiecare zi ce trece il regret tot mai mult. Care este diferenta!? Este, unii traiesc regeste si prostii rabda. ‘van gura de hoti ordinari!!
0
0
aurel vlaicu, bulevard proaspat asfaltat, este astazi decopertat chiar in fata raja.Eternul buldoexcavator, aceesi dorei, pardon, acelasi nesimtit primar.
2
0
fac reteaua daca nu fac nimic ptr cet care se stie ca este facut praf si merge printr-o minune trebuie un cet nou de urgenta si nu se aude nimic de asta; ar trebui investit masiv si modernizate si inlocuite si echipamentele din pturi - nici de asta nu se aude nimic; treaba romaneasca facuta cu o intarziere de 30 de ani si pe jumatate sau sfert; nu am avut caldura serioasa decat vreo 3 ani dupa 89 si inca vreo 2 prin 2000 in rest mai mult in frig si cu apa calda calaie spre rece - 6 luni pe an dusul este o mica tortura iar in casa 5 luni pe an stau cu pulover gros si scurta captusita ca pe vremea impuscatului
1
0
Va asiguram ca de acum inainte vor mai fi interventii la tevile montate doar daca s-a lucrat cu lipsa de corectitudine .... Vom vedea cine minte
3
1
in zona trocadero, nu este apa rece de pe la ora 6 dimineata. multumim primarului pensionar de eforie! ce obraz gros ai! era o vorba inainte de 89: nici o masa fara peste! sa maninci capul la peste!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468