REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mai mulţi părinţi cer amenajarea unui loc de joacă pentru copii în zona cartierului Km 4-5

Mai mulţi părinţi cer amenajarea unui loc de joacă pentru copii în zona cartierului Km 4-5

Replica API 15 martie 2017 | 08:31 317

Una dintre hibele cu care se confruntă orașul Constanța este existența unor spații de joacă pentru copii civilizate sau, mai grav, lipsa lor cu desăvârșire. Constănțenii au primit în ultima perioadă o scrisoare semnată de edilul orașului în care se menţiona şi faptul că se intenționează amenajarea unor noi altfel de spații pentru cei mici. Cu această ocazie, locuitorii orașului de la malul mării au venit și ei cu recomandări. De exemplu, s-a cerut să se aibă în vedere și construirea unui spațiu de joacă în Km 4-5, unde, potrivit celor care locuiesc în zonă, ar exista și un teren prielnic.

Scrisoarea transmisă de Decebal Făgădău constănțenilor cuprinde vrute și nevrute! Printre acestea se numără și “promisiunea” cum că s-a “demarat procedura de achiziție echipamente și execuție lucrări în vederea reamnenajării a 63 de locuri de joacă existente și amenajarea unora noi”. Vizavi de acest aspect, unii constănțeni au și venit cu propuneri pentru zone și terenuri.

“Să aveți în vedere și zona km 4-5, cel puțin perimetrul strada Pandurului până la fostul Interex/ viitorul Lidl, pentru că este un cartier plin de copii, dar nu există nici un loc de joacă amenajat. Copiii se joacă pe străzi, iar mămicile plimbă bebelușii în cărucioare pe străzi pe unde pot (trotuarele sunt ocupate de mașini). O propunere (nu cunosc situația juridică a terenului) este o parcelă de teren aflată pe strada Prl. Sg. Nicolae Grindeanu la intersecție cu str. Micșunelelor, unde în prezent se găsesc doar arbori, mormane de pământ și deșeuri de la construcțiile din zonă”, a precizat o mămică. Dacă se vor lua sau nu în calcul propunerile locuitorilor de la malul mării rămâne de văzut.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bisericici cu cloapote la cruci, capele si capelashe, casutze mortuare, locatii sfinte pentru sfinte moaste, aghiazmatorii sa nu arunce IPS productia in ger si vanturi, d astea... nu ?
3
1
decat sa sifonezi banii pe wc .uri ptr cacat si se cata ., mai bine te ocupi de lucruri serioase. Cu banii aia amenajezi locuri ptr copii, faci trotuare, strazi, vezi care i treaba cu teatrele de vara....ai ce face cu milionul de euroi. Lasa sa se cace fiecare acasa, inainte de a iesi in oras....tea apucat sifonatul banilor ?????Vezi ca inti pe mana DNA lui.
4
1
acea zona e in Constanta?
4
3
daca eram eu faceam un patinuar pentru pensionari sau un city park mall 2 sau niste casemate pentru amarastenii pomanagii care ma voteaza cu burta
6
2
propun si daramarea bisericilor din parcuri si amenajarea de spatii verzi sau de joaca pentru copii si tineret !
9
1
Sa face un mall probabil
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108