REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mai multe persoane S-AU LUAT LA BĂTAIE, în Piața Griviței! A FOST FURATĂ O DOMNIŞOARĂ!

Mai multe persoane S-AU LUAT LA BĂTAIE, în Piața Griviței! A FOST FURATĂ O DOMNIŞOARĂ!

Replica API 24 august 2018 | 13:27 1122

S-a dat alarma miercuri, 22 august a.c., la ora 22.30, pe strada Jupiter din municipiul Constanța! Mai multe persoane de etnie romă au declanșat un adevărat război în Piața Griviței. Centrul orașului a fost câmpul de luptă, iar medicii din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean din Constanța au fost solicitați să intervină de urgență pentru acordarea de îngrijiri medicale persoanelor rănite.

În urma incidentului, două persoane au fost rănite și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" din Constanța. La fața locului au rămas polițiștii și mascații.

Potrivit informațiilor de la fața locului, motivul aprigei dispute dintre romi a fost o domnișoară, mai exact furtul acesteia. La faţa locului au rămas mascaţii, pentru a preveni reluarea bătăii.

Scandalul a izbucnit între două familii vecine!

Scandalul a avut loc la intersecția străzilor Jupiter cu Constantin Brătescu din municipiul Constanța, totul pornind de la o relație de concubinaj între doi minori. Așa cum este obiceiul la persoanele de etnie romă, familia ”mirelui” a luat ”mireasa”, de aici izbucnind războiul. Familiile celor doi sunt vecine, iar cea a minorei nu ar fi de acord cu... înrudirea.

La fața locului au intervnit polițiștii, inclusiv luptătorii SAS, care au reușit să stingă conflictul. Un bărbat a fost audiat, declarând că a fost luat la bătaie din senin, de doi indivizi ce locuiesc în zonă, în timp ce stătea pe un scaun în fața porții locuinței sale. Apoi au intervenit și două femei, acestea primind lovituri la nivelul feței/capului. Bărbatul ar mai fi dăugat că nu dorește să depună plângere și a refuzat să meargă la spital.

În schimb, cele două femei au ajuns la unitatea spitalicească pentru îngrijiri medicale, adăugând că vor merge la Secția de Poliție pentru a depune plângere, ceea ce nu s-a întâmplat până în dimineața de joi, 23 august.

În cauză se efectuează cercetări.

P.S. L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa.ti iau mortii aia negri si urati in pu..la . Ma.ta este o mare curva jegoasa si neagra care suge pu..la la romani pt 5 lei si un pahar de bere , baga.mi.as toata pul..a.n ma.ta aia curva si nespalata de tigan infect si jegos .
2
0
Tiganii borati isi vand copiii la straini si isi pun nevestele sa suga pula in Italia si Spania ... hasa ca mars la sapun CIOARA BORATA ! Plecati la voi in INDIA nu mai haliti ajutoarele sociale , natie imputita care sunteti !
4
0
Baaa saraciilor ce aveti ma bagamiasi p..a in morti vostri de Sifoane si romani spurcati .....de ce comentati aiurea veniti in fata noastra si vorbiti asa ......politia nu vede toate astea de ce nu se face dreptate .......nesimtitilor .....MANGEARE
2
7
si macar sau omorat intre ei?
9
1
Tiganii isi fac viacul in Piata Grivitii sub ochi ingaduitori ai politiei.Dar nu este singurul loc.
9
0
Sali abe schiopu dracu kior ce iesti sa vezi ceti fac cand te prind batranule
2
1
Kpdecaine tu voata ta ai fost sclav la mongolul dute la caca de ornec
2
1
se intoarce roata pisicilor din piata nam uitat de voi
3
1
Tot asa zisul oras constanta este ..o tiganime si turcime cumplita ...mafie tigari droguri trantori si ..justitia nu vede nu aude politia este in slujba mafiei nu a celor cinstiti si care muncesc o mizerie la propriu ..
17
1
CIORILE SA MOARA!
19
0
MOARTE TIGANILOR!!!!!!!!!!!!!! ZYKLON B!!!!
18
1
sifonul constantei nu obliga pe nimeni aia e sefa el e doar catelul cu pula mica o sa apara si numele la dosar ca informator nu va grabiti
2
3
Mare stireeee mareee de tot plm tara arde si baba se piaptana
7
4
Este nevasta lui Faruk Mutalup a fugit de el ca o obliga sa se prostitueze, si el sta toata ziua si face sala un gainar
7
0
Cra, cra, cra....
14
0
tiganii , doar niste maimute jegoase
24
0
ce nevasta sa aiba sluga aia? e sarac lipit un sifon care a sifonat ciorile din palazu, o sa apara in dosar
11
1
Cand se iau astia la tocat intre ei,e bine sa nu sune nimeni la 112. Sa se stalceasca pana se satura.
27
1
Moarte ciorilor!
22
1
Era nevasta lu Faruk care isi trimite femeia la produs si el sta acasa si toaca banii.
10
1
sunt curios daca au asigurare de sanatate. Altfel noi oameni care muncesc trebuie sa platim
30
0
Romanii urasc tiganii. Tiganii nici nu banuiesc in ce pericol se afla in Romania. Lipseste o scanteie pentru ca romanii sa organizeze din nou un holocaust pentru tigani. Cu porti vopsite si tot tacamul.
31
3
Macar conlocuitorii de etnie rroma nu-si violeaza copiii si parinti! Asa ca tata adunatura de moldoveni sa se abtina de la comentarii negative.
8
39
Ciorile strica culturile
39
2
Pentru o curva care oricum se fute si fata puradei de la 12 ani, nu trebuiesc cheltuiti banii comunitatii pt. ingrijiri medicale ... etc ! Rasa spurcata de harapi trebuie castrata ca sa nu se mai impuiasca !
70
3
Invata sa scrii, cioara proasta!
47
1
Sa va iau rasa in p...a de romani ..de tot injurati toti tigani ...nu toti sunt la fel..
4
66
A fost furata, dusa pe pasajul suspendat Cora,l plimbata pe la Cazino, apoi si-a facut piata prin Piata Grivitei reconstruita, apoi furata de tiganii care stau in case aiurea, din motive de neglijenta in serviciu si abuz. Promisiune de Constanta. Ce trebuia sa fie un super-oras a devenit un gunoi. Votati in continuare unul din sase, cretinilor. Im outta here.
24
4
samii suga pl copii lu oaie
9
7
Stai linistit nicule ca duce nea Mircea
7
0
Ai putut sa tastezi cu pulanul in beregata
7
12
Nu inteleg ce va luati atat de jandarmii ? Cand dai intr-o femeie cu picioarele si pumnii,cand arunci cu grilaje,pietre,bucatii de asfalt,cand furi pistolul,jandarmii trebuia sa stea cu mana in san si sa va pupe ? Respect pt jandarmi ! Inca au tolerat prea mult nesimtirea unora care vorbeau obscen la adresa lor si injurau de mama focului !!! Aveai tupeul sa faci asta in Franta ,Germania sau Israel ? Cand te agreaza un idiot pe strada si vrea sa iti dea in cap,mai cere ajutorul jandarmilor.. bravo jandarmilor ...
28
20
Poate a furato pe Ionela printeza tiganilor
8
1
,,Deci,, e unul si acelasi cacat mascat.Pofticioasa e ma-sa mult largita de colegi
4
3
pentru ca sunt un primar de tot rasul. multumesc prostilor..pardon...cetatenilor mei. ce platesc taxe la stat. cam 55 la suta din salariu si o mare parte se duc la santate. preferatele mele ciorile, trebuiesc tratate pe niste bani. pe ai vostri fraerii mei. in incheiere ma semnez al vostru ratat primar
25
3
Jandarmii acum sunt ocupati cu ...,au crezut ca scapa mai repede dsr se pare ca e pofticioasa,nu am zis cu cine sunt ocupati dar precis iti vin tie in minte ceva personaje..asa ca ai rabdare sa termiine toti..
3
11
Jandarmii acum sunt ocupati cu ...,au crezut ca scapa mai repede dsr se pare ca e pofticioasa,nu am zis cu cine sunt ocupati dar precis iti vine tie in minte ceva personaje..asa ca ai rabdare sa termiine toti..
1
12
deci o sicanare in trafic ..patru insi s-au uitat urat la domnu cu mustata ?
2
7
foarte bine , sa moara toti tiganii din Romania
26
0
S-a actionat cu mijloace specifice.Dupa cum ati vazut la 10 august avem in dotare o tarfa pe care o plasam in tabara inamicului.Apoi o recuperam paralizata.La aceasta misiune tiganii ne-au furat tarfa.Acum ce sa facem... ca nu mai stim?!
26
4
Tigani infecti !
33
2
Moarte ciorilor!!
37
2
In acest caz maimutele jandarmeriei cum au actionat? Cu gaze,cu o cafea sau cu fuga?
29
7
niste spurcati ,rapanosi.
40
3
Concepeti un vaccin pt.subspecie!
45
1
Nicu barbieru suge ciocanu. Moarte coorilor borate
41
0
nicu barbieru rege in piata grivitei
4
25
Asta da stire! O pierdere le as da foc!!!
42
2
omorativa futuva n gura
52
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108