REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Mama lui Dorian Popa reacționează în scandalul momentului!

Mama lui Dorian Popa reacționează în scandalul momentului!

Mirela PASCAL 30 octombrie 2023 | 00:00 3311

Mama lui Dorian Popa a reacționat, după ce fiul ei a fost prins în timp ce conducea sub influența substanțelor interzice. Află, mai jos, în articol, ce spune „mamișor”, poreclă pe care celebrul vlogger a făcut-o cunoscută, despre scandalul momentului. Cum vor sta lucrurile de acum înainte?

Mama lui Dorian Popa reactioneaza in scandalul momentului! Luminița Popa și Dorian Popa

Luminița Popa, mama artistului, a oferit primele declarații, după ce vineri, în data de 27 octombrie, în jurul orei 21:15, Dorian Popa a fost prins la volan după ce consumase canabis. Tânărul purta doar lenjerie intimă în momentul în care a fost oprit de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, pe un drum din Domnești.„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și continue viața! Eu sunt mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa.

Mama lui Dorian Popa este profesoară la Colegiul de Arte „Regina Maria” din Constanța.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!
4
2
dumneeu sa-l ierte pe tatal lui dorian ! altel ,2 t****i ...!
5
0
acum o faceti si pe mama drogatului celebra?
12
0
pai autoritatile statului de drept ar trebui sa verifice mai atent de unde vin atatia bani fara numar, si nu ne luati la vrajeala ca banii provin din blog, vlog
10
0
TOTI TGANANI SUNT ARTISTI,,,FARA STUDII,,,VOI AI PROMOVATI.COPIII DESTEPTI NU AU LOC DE ,,PROMOVATII VOSTRI,,,,RUSINE.
15
0
Ce sa spuna si saraca mama-sa!? Mai bine nu spunea nimic... Nu am inteles daca "artistul" DP are si tata!? Daca a crescut intr-o familie dezorganizata, numai cu "mamisor", saraca , i-a facut toate poftele si la facut si cantacios! Ca sa nu-l dea pe santier sau la fabrica, sa iasa sudor sau lacatus! Sa fie si el ceva acolo pe scena , cu fetele! Sa duca la sala , ca sa faca muschi! Dar la cap!? Cu cartile nu prea s-a zbatut! In sfarsit, poate ii vine mintea la cap!
12
0
oricum vom vota Noua Dreaptă și vom scăpa de tuciurii ăștia ..
6
4
taica sau e mai ...deschis !
4
0
Un JEG de om doamna profesoara cu regret da baiatul Dumneavoastra este o scursura a societati si face parte din aia care se cred vedete si posteaza si expun viata personala pe conturi Baieti destepti TAC SI FAC nu se arata lasa fraieri in fata ca daca nar fi ei saraci ce ar mai face presa Doamna ce ati crescut aia aveti Asa este viata merge inainte da cand un drogat face accident si nenorocesc alte persoane atunci nu e OK ,saracutul sa nu uitati sa ai luati o pereche de pantaloni sau o fustita ca nu mai umble in lenjerie intima daca e si roz al prinde
12
0
O familie de suedezi ,mamisor felicitari ce educatie iai dat ,cred ca si tu esti la fel tragi pe nas si nu numai
12
0
Mamaie, mai bine ii dadeai educatie cand trebuia. Dar ce asyeptari sa avem cand tu i-ai interzis sa mearga la inmormantarea tatalui lui.
13
0
Dacă tăceai, era bine. Dar ceva regrete, mustrări...nimic! Ce ai crescut, ai acum, madame și cred ca doare al naibii. Fondul genetic...deh! Nici un comentariu bun nu am vazut în 3 zile și asta spune multe.
12
2
Doi T I G A N I borati pe care ii tot promovati! Gingii vinete și nas borcanat!
22
2
Zboara cu mamisor la economic class. Jmecher de jmecher. Marele artist. Un alt drogat al societatii arvunit si promovat. Salut cu mare respect companiile care si au asociat imaginea cu toate gunoaiele societatii atarnate de conul de imagine creeat de prostimea care il aduleaza. Special copii si adolescentii a caror viata acest gunoi le o influenteaza in mod negativ. Sunt tare curios madame Popa cum apare in fata elevilor.
25
0
Doua c***i
14
0
Sunt artiști la voi?...
19
1
La cum a ajuns societatea din Romania,nimic nu mai mira! Fireste ca se vor gasi destui care sa-l urmareasca in continuare,daca da si o shaorma gratis,are succesul asigurat!
18
3
ca si ea e vinetzica la gingii ca baragladina drogata.
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468