REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MApN caută rezervişti

MApN caută rezervişti

Replica API 3 ianuarie 2017 | 12:21 635

Orice cetăţean român cu vârsta cuprinsă între 18 şi 55 de ani poate să devină rezervist militar pe bază de voluntariat, anunţă capital.ro. Tocmai ce a intrat în vigoare legea care stabileşte modul de recrutare şi selecţia rezerviştilor voluntari, dar şi drepturile materiale care le vor reveni acestora. Persoana care optează pentru acest statut trebuie să nu fie condamnată penal şi să nu facă parte din organizaţii interzise de lege.

Ministerul Apărării intenţionează să încheie în acest an contracte cu aproximativ 2.900 de rezervişti voluntari, care vor fi pe durată determinată. Rezerviştii voluntari vor participa la o pregătire militară iniţială de trei-patru luni, pentru acumularea cunoştinţelor de bază, după care anual se va face o convocare de instrucţie de două săptămâni pentru actualizarea pregătirii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bravo sogunule asa te vreau, ia fi tu barbat si intercepteaza un glont cu scafarlia dupa ce in prealabil si-au batu joc de tine niste melteni puanandu-te sa prinzi cartea de joc la perete cu fruntea
0
5
Cine nu face armata nu este barbat!
4
0
cam dese referirele la bulan si la pensat, ceva fantezii pe domeniul asta?de ce te deranjeaza ca vor fi executate cocotele masculine in caz de razboi? ramai fara partener?
0
3
AU DESFIINTAT SUTE DE UNITATI CU MILITARI ADEVARAT INSTRUITI CA SA ADUCA PROFESIONISTII POKEMONI
9
0
Bulangiilor noi am facut armata si avem sange in instalatie ptr ca suntem barbati...Voi sunteti niste poponari care va faceti unghiile si sprancenele adica sumteti cocote masculine...In eventualitatea unui razboi sunteti deja executati.
10
0
ce armata sa faca pokemonii astia in ziua de azi? ei de abia stiu sa mearga pe strada
15
0
perfect va luam pe voi astia care ati comentat primii
4
8
Luati baietii in armata, caci din aceasta cauza au ajuns sa stea cu orele la cosmetica la pensat, la taiat pielite, la hidratat pielea. Vor ajunge sa poarte si rochii. Asa ca de ce ne mai miram ca multi devin homo? Cei dupa care se iau ca maimutele si care zic ei ca lanseaza moda si trenduri sunt homo. Asta vreti sa aveti? Fetite cu penis? Cine nu face armata nu e barbat.
27
2
de tinerii ???....In Rusia se face armata la greu si nu este suparat niciun tanar.Luati exemplul lor si aplicatil.
26
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108