REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu

Virgil STOIAN 8 octombrie 2023 | 00:00 473

Premierul Marcel Ciolacu, aflat într-o vizită în județul Vâlcea, a oprit la un magazin local și și-a cumpărat pufuleți: „Aveam poftă”. După măsurile fiscal pe care le-a adoptat, probabil că mulți români nu o să își mai permită nici măcar pufuleți. Dar nah... asta e guvernarea... cineva trebuie să mănânce și pufuleți... și alți... cozonaci.

Marcel Ciolacu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TAIATI PENSIILE SPECIALE Profitori ordinari, magistratii - te duci in instanta cu dreptatea in mana, cu probe si martori impotriva abuzurilor institutiilor statului si pleci respins de specimene beneficiare de pensii speciale. Monstrii acestia apara institutiile statului si calca in picioare dreptatea cetatenilor. Este si firesc, statul este cel care le atribuie cu larghete pensii speciale, salarii nesimtite si pensionari anticipate. Nu va este deloc rusine magistratilor ? Sunteti inamovibili si va bateti joc de catateni ? Asa sa aveti parte si voi de dreptatea stramba pe care o faceti toata viata voastra.
2
0
cei care au chiulit , cei care au ...dormit si ciordit o viata au parte egala cu cei ce au muncit si au cotizat ca sa poata avea pensii si salarii ...speciale altii care...motae pe banii tarii in bancii ,nu muncesc si ciordesc! gropanul pe luna ce trece se adanceste ,e sapat de cei inbogatiti cu averi de nesimtiti si se vrea astupat de cei ce muncesc cinstit!
2
0
dl. CIOLACU.. cel mai bun premier...va fi presdintele nostru..el ne da de toate...pensii nesimtite...pensii sociale..ajutoare sociale..dar noi n-am facut nimic ..am sata cu KURUL.. pe banca la umbra,toata viata si la batranete, am devenit..CETATENII VULNERABILI.. cum sa nu-l iubim pe domnul CIOLACUL??? DAR DL. PREMIER A UITAT DE BATTRANII ACESTEI TARI CARE AU MUNCIT CATE 35-45 ANI SI LE DA CA RECOMPENSA.. NIMIC...NIMIC.. dle premier,vei fi votat de VULNERABILII acestei tari...sa dea DOMNUL.. de voturile lor sa ai parte...
3
1
TAIATI PENSIILE SPECIALE nesimtitilor de paraziti care traiesc pe spatele nostru. Anual ne cresc taxele si impozitele ca sa le acoprim acestor trantori foloasele banesti necuvenite de care beneficiaza. Nu va este deloc rusine sau jena fata de cetatenii acestei tari care muncesc cinstitit, traiesc din salarii sau pensii mizere si va alimenteaza voua pensiile speciale ? Pana cand o sa ne manipulati si o sa ne jefuiti in halul acesta ?
7
0
O apa si un pamant ,toti de la mic la mare
9
2
Un DERBEDEU care atunci cind vorbeste , se onduieste si da ochiii peste cap ca o cocota masculina !
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272