REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Marcel Ciolacu a EXPLODAT: NU cred că e o catastrofă ca în România să avem anticipate!

Marcel Ciolacu a EXPLODAT: NU cred că e o catastrofă ca în România să avem anticipate!

Replica API 18 iunie 2021 | 00:00 778

PSD nu va susține un guvern mioritar PNL, spune Marcel Ciolacu: „Nu cred că este o catastrofă, pentru prima oară în România după 30 de ani, să avem și alegeri anticipate”, conform Mediafax.

„PSD este cel mai mare partid din România. Mai mult, a și câștigat alegerile. Mă vedeți pe mine, îl vedeți pe Paul Stănescu, pe Fredi (Alfred Simonis - n.r.), pe Sorin (Grindeanu - n.r.) că vom susține vreodată să rămână Raluca Turcan, să rămână dl. Cîțu într-un guvern minoritar? Eu vă spun că nu. Când avem o Românie normală, așa a promis dl. Iohannis, și încalci spiritul Constituției și iei dreptul celor care au câștigat alegerile să facă propunerea de premier trebuie să-ți asumi și consecințele. Nu cred că este o catastrofă, pentru prima oară în România după 30 de ani, să avem și alegeri anticipate. Nu se întâmplă nimic. Oricum PNRR trebuie renegociat, oricum sunt o groază de OUG care trebuie aduse în Parlament și modificate... PSD nu e angrenat într-un joc politic care privește alt partid”, spune Marcel Ciolacu, întrebat dacă social-democrații ar putea susține un guvern minoritar PNL.

Referitor la viitorul președinte al PNL, Cioacu a spus că „oricare dintre ei câștigă (Ludovic Orban sau Florin Cîu - n.r.) este la fel de dăunător pentru România și fiecare și-a demonstrat capacitatea administrativă”.

Liderul PSD se arată încrezător în ceea ce privește moțiunea de cenzură.

„Este pentru prima dată când are șanse o moțiune de cenzură la numai șase luni de la alegerile generale. Noi vrem să avem un suport și de la partenerii sociali. O moțiune de cenzură nu o considerăm numai o luptă politică, ci și un instrument cu partenerii sociali pentru a vedea unde s-a greșit. (...) Suntem pregătiți să preluăm o eventuală guvernare”, conchide liderul social-democrat, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSDeul a castigat o batalie dar a pirdut razboiul mai Ciolacule,ati pierdut ciolanul,Ciolacule
3
0
Sunt kwi imi place ca esti activ in rect
1
5
Ce mizerie trebuie sa fi facut in jur.
4
3
Fapte nu vorbe !
6
1
BAI CIOLANULE!
7
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108