REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Marcel Ciolacu reacționează: PSD va depune amendamente la buget pentru dotarea spitalelor și pentru Valea Jiului

Marcel Ciolacu reacționează: PSD va depune amendamente la buget pentru dotarea spitalelor și pentru Valea Jiului

Replica API 22 februarie 2021 | 09:11 812

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță faptul că partidul pe care îl conduce va depune amendamente la Legea Bugetului pentru a se dota spitalele cu echipamente de protecție împotriva incendiilor, dar și pentru a rezolva situația minerilor din Valea Jiului.

”Spitalele țării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă.

PSD va depune amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecție împotriva incendiilor. La fel, vom depune un amendament și pentru a rezolva situația minerilor din Valea Jiului.

Sper ca liderii Dreptei să aibă mintea de pe urmă și să le voteze! Bani sunt, dar nu sunt alocați în funcție de prioritățile românilor, ci în funcție de prioritățile voastre. Nu deficitul bugetar e marea problemă a țării, ci deficitul vostru de grijă față de viața românilor!”, scrie Marcel Ciolacu, conform știripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi la el,da te n plm de tractorist.tara are nevoie de spitale noi nu de dotari.e ca si cum spoiesti o casa de chirpici care sta sa cada sa te dai important. CONSTRUITI IN MORTI VOSTRI SOITALE NOI.ASTEA VECHI DEMOLATI LE SI DATI CU CLOR PESTE ELE 15 ANI ZILINIC.TU VA N GURA DE JEGURI. Iar pt asta de la 11.39, prostea ce inseamna NEOMARXISM ba prostea??? Habar nu ai ce rahat mananci.folosesti un cuvant al carui inteles iti este strain terminatule.
0
0
In cei 30 ani pnl a fost la conducere tot timpul sub diferite denumiri. Ati furat laolalta cu psd. Nu a uitat nimeni alianta contranaturii numita USL. Toti va trageti din pcr fdsn fsn psdr psd pnl pnt cdr pd pdl ....etc. Buai hotilor! Dar cei mai nenorociti sunt tradatorii de la usr plus. Astia nici nu se considera romani. Ei sunt francezi germani olandezi italieni austrieci...etc. In doua cuvinte tigani tradatori. Da stiu e pleonasm
0
0
De ce nu a dotat spitalele timp de treizeci de ani? Ce tupeu are sa mai depuna amendamente. Sa-i fie rusine!
5
0
30 de ani ati furat de v a luat dracu si acum depuneti amendamente??? Porcilor!
5
0
Pai de ce nu faceti asa tot timpul , sa va completati unii pe altii , nu sa va dati la geoale pentru ciolane!!??Rapandule!!
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108