REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Maria Done scapă de vila lăsată în paragină, pe Ferdinand. Cere 2,3 milioane de euro. Video

Maria Done scapă de vila lăsată în paragină, pe Ferdinand. Cere 2,3 milioane de euro. Video

Valentina CAMARA 24 aprilie 2023 | 00:00 10419

Maria Done s-a decis să vândă imobilul lăsat în paragină pe bulevardul Ferdinand! Este vorba despre cunoscuta vila Dalas, pe care ar fi vrut să o transforme în hotel. Suma pusă la bătaie: 2.350.000 de euro.

Maria Done scapa de vila lasata in paragina, pe Ferdinand. Cere 2,3 milioane de euro. Video

Vila Dalas, situată în centrul Constanței, pe bulevardul Ferdinand colț cu Atelierelor, continuă să perturbe peisajul urban. Cândva a fost o adevărată bijuterie unde se țineau cursuri, evenimente și care găzduia o impresionantă bibliotecă, astăzi a ajuns  o ruină.

Maria Done scapa de vila lasata in paragina, pe Ferdinand. Cere 2,3 milioane de euro. Video

În 2019, Maria Dobe demarase procedurile pentru demolare, iscându-se un adevărat scandal. Politicienii și cetățenii au cerut ca imobilul să fie inclus pe lista monumentelor istorice, pentru a-l salva, însă cererea de clasare în regim de urgenţă pe lista monumentelor istorice a Vilei (Casei) Dalas a fost respinsă.  

Maria Done scapa de vila lasata in paragina, pe Ferdinand. Cere 2,3 milioane de euro. Video

Într-un final, Done s-a hotărât și a scos imobilul la vânzare pentru prețul de 2.350.000 de euro.

Maria Done scapa de vila lasata in paragina, pe Ferdinand. Cere 2,3 milioane de euro. Video

În realitate, Complex Astoria SRL este proprietarul imobilului de pe bulevardul Ferdinand, societatea fiind deținută de fosta soție a lui Viorel Done, Maria Done.

Maria Done scapa de vila lasata in paragina, pe Ferdinand. Cere 2,3 milioane de euro. Video

Reporterii Replica au încercat să obțină un punct de vedere legat de decizia de a vinde vila, însă Maria Done nu a răspuns până la închiderea ediției.

Despre Vila Dalas

Clădirea construită de Anghel Saligny a fost, până în 2005, sediul Alianței Franceze, dar şi al unei grădiniţe. În 2006, imobilul a fost retrocedat proprietarilor Maria Constanţa Panaitide şi Felicia Stoenescu, care l-au scos la vânzare, iar Alianţa Franceză şi grădiniţa au fost nevoite să-şi mute sediile.

Maria Done scapa de vila lasata in paragina, pe Ferdinand. Cere 2,3 milioane de euro. Video

Ulterior, clădirea a fost cumpărată de afaceristul Viorel Done, care intenționa, potrivit unor surse, să investească într-un hotel cu multe etaje.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mascatul Emil Moraru are buze de dama.
3
3
l-a cumparat cu x lei si il vinde cu 10x lei. Hotii!
3
3
Cum a ajuns boschetara proprietara vilei? Scoasa la licitatie,sa vedem vit scoate ..
1
1
N.o cunosti pe Maricica swugătoarea .......femeia o face de placere...cu copii
1
1
Cine e bosketara asta de o băgați atât de mult in seama?
1
1
Merge milful asta de pună
3
1
Te cred și eu. La atâta evaziune fiscală și necontrolat de nimeni, normal ca dispui de capital pentru investiții.
5
1
Comentăm noi comentăm dar pe Marica o doare la 10 metri de cot ,vinde pentru că își face apart hotel chiar lângă Astora,deja are toate avizele așa că noi cu vorbăria,Marica cu investițiile de milioane de euro
1
3
Uite fix din cauza voastra nu mai doarme Marica bine noaptea, o doare in talpa de la pantof ca scriu niste frustrati si invidiosi ca voi . Cate minte puteti sa aveti saraciilor. Hahaha
3
2
Dai in Maricica ca intr.o găleată spartă....e largă rau femeia....poate si varsta ei 45...pe langa 21 ai mei....in schim la s**t e No.1
7
3
Cata Mwuiță a luat maricica
5
1
da de majoratu lu ala de aseara cu 400 invitati nu scrieti nimic ?
2
1
Care sunt astia?
1
0
In aceeași zi apar in media 2 makidoni penali
7
0
Femeile din generațiile de 30-45 de ani la makis au boala serului in buze, a silicoanelor si a tatuajelor. E ca un fel de competiție între ele. Se cred dive ale populației minoritare din Dobrogea. Afișează confort alături de parteneri, dar de fapt îi urăsc pentru nesatisfacere că doar asta este baza lor, SEXUL! Că o fac și cu alții, aia e! Dar când încep să se îndrăgostească o iau razna!
12
0
aia nu face mai mult de un milion si ea cere doua juma' ? o sa gaseasca ea client cand o face plopu' pere
8
0
Care Aura m-a? Zone și noua ca vrem sa ardem și noi ce ți secret, scuipa tot frățioare
3
0
Ai intampinat si tu aceeiasi problema cu vorbitu?
3
1
Nici ma c h e d o n i i ăia bătrâni nu mai sunt ce au fost, ba din contră dacă un bătrân are doi băieți și unu este hoț iar celălalt cinstit, fii-su ăla hoț este gione, iar ăla cinstit tivichel, adică cum s-ar zice mai pe r0mânește pentru m a c h e d o n i i bătrâni hoțul este băiat deștept, adică "îl duce capul" pe când ăla cinstit este un fraier. N a ț i e de hoți și infatuați.
10
5
Ce boală e asta să fii cu bărbați mai mici în vârstă ca tine? De unde boala asta? O fi vreo frustrare din copilărie! Ce ți-e dat să auzi în viața asta! La prima vedere pare o persoană stabilă psihic, dar ca întotdeauna, aparențele înșală. La vârste de peste 40 de ani, ca femeie să iei de "crescut" copii !!!!
6
2
Asta m-a întreb și eu, noi ne chinuim cu rate la apartament și ăștia cumpara clădiri. Și ea și fostul soț sunt prea tineri sa-și permită “clădiri” nene!! De ce nu ne pică și noua din cer una mică măcar?
8
0
cum a reusit aceasta individa impreuna cu "sotul" sa cumpere o astfel de cladire emblematica din judetul constata? cum arata actele, cum a cumparat , de la cine a cumparat ? nu este supraimpozitata ca a lasat cladirea in paragina?
20
0
2 km de pwlaaa a luat bagaboanta asta pana acum
13
0
Ba săracilor faceti cheta și dați bani la fata.hahaha
7
1
Cum să trăiești lângă un astfel exemplar de hominoidea demn de documentarele de la animal planet? Cum să-ți împarți viața cu un astfel de hominoid care orăcăie toată ziua?
12
0
și uite asa din cauza specimenelor ar0mâne creează un val de ură împotriva lor. și pe bună dreptate. cică sa vină o epurare
16
0
Notarul public din Mangalia, în speță Done Maria, acuzată de fals intelectual în formă continuată, şi totodată trimisă în judecată, când și-a dat seama ca e groasă, a sesizat DNA! "Done Maria a făcut sesizarea, însă pe parcursul anchetei s-au descoperit o serie de nereguli chiar la cea care a făcut sesizarea. Am fost nevoiţi să o cercetăm chiar dacă ea este cea care a făcut sesizarea." Datorită acestei sesizări a luat 2 luni cu suspendare. Ceilalți implicați în dosar au luat de la 4 ani în sus cu executare.
20
0
În cursul anilor 2009 şi 2011, inculpatele Maria Done şi Doina Gheorghe (din Ovidiu), ambele în calitate de NOTAR PUBLIC, au întocmit în fals şi au autentificat mai multe înscrisuri (procuri speciale, acte de cesiune) în care au consemnat, în mod eronat, că tatăl lui Ştefanco Răzvan l-ar fi împuternicit pe acesta să îl reprezinte în toate demersurile pentru revendicarea terenurilor. De menţionat că, la percheziţiile oamenilor legii, la Ştefanco au fost descoperite documente la care acesta n-ar fi trebuit, în mod legal, să aibă acces. Maria Done, notarul public din Mangalia, acuzată de fals intelectual în formă continuată, după ce l-ar fi ajutat pe Răzvan Ştefanco să obţină două certificate de moştenitor emise în fals, în numele tatălui său, şi-a închis cabinetul din oraş. Mai mult, ea nici măcar nu şi-a mai deschis un birou notarial în Constanţa, aşa cum avea de gând.
22
1
cică la Astoria se face grădiniță cu grupe de bărbaței de până-n 35 de ani
22
0
O să vândă mâine dimineață la prima oră. Și nu cu 2 mil, ci cu 4 miloane. Cine dreaq mai dă banii pe asa ceva în vremurile astea? Și-au luat țeapă când au dat banii pe ea. Credeau că-și umflă veniturile.
23
1
r*mân ce sunt,get beget,citesc și tac.Si gândesc.Si iar tac.Si sunt sigur că minim 90 % din compatrioți, r*mâni get beget citesc și tac.Si gândesc.Si iar tac.Deocamdata.
20
1
Machedonii cei mai smecheri! S baneaza armanamea!!
10
24
Numai banii de ea, atât !! Femeia asta este urâta , oribila, nu m-aș uita la ea nici pentru 1 milion euro, mai bine cu vânzătoarea de la aprozar ! Păcat de banii aia, alții merita cu adevărat , nu oameni ca acest specimen.
20
6
Iar despre leprele de makedoni. Așa ceva...
35
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468