REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Marian Odor: Voi lucra operativ pentru Medgidia, cu o echipă de specialişti din toate domeniile

Marian Odor: Voi lucra operativ pentru Medgidia, cu o echipă de specialişti din toate domeniile

Replica API 13 mai 2016 | 00:03 363

Candidatul PNL la primărie,

Candidatul PNL la primărie,

Candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria municipiului Medgidia, Marian Odor, fostul şef al Administraţiei Fiscale din Medgidia, a început campania electorală în mijlocul cetăţenilor. Încă din prima zi a campaniei, Marian Odor şi echipa sa de consilieri s-au întâlnit cu locuitorii Medgidiei pentru a le afla dorinţele sau problemele.

La întâlniri, au participat şi colegii săi candidaţi la Consiliul Local Medgidia, o echipă nouă, cu foarte puţini oameni care au mai fost implicaţi politic, profesionişti din diferite domenii. Doctori, avocaţi şi jurişti, economişti, oameni de afaceri, precum și reprezentanți ai pensionarilor, toți s-au unit pentru că s-au săturat să privească de pe margine cum se decide soarta Medgidiei, viitorul copiilor și al tinerilor. Întâlnirile cu cetățenii din zonele de nord, centru, vest și sud ale Medgidiei i-au oferit lui Marian Odor ocazia să afle nemulțumirile cetățenilor, precum și dorințele lor în ceea ce privește dezvoltarea municipiului. Prețul apei este una din principalele nemulțumiri ale medgidienilor, precum și lipsa locurilor de muncă. Spațiile verzi reprezintă o altă problemă a cetățenilor care locuiesc la blocuri. Aceastea au rămas neîngrijite în urma refuzurilor repetate ale actualului Consiliu Local de a permite municipalității să le preia în gestiune și să le îngrijească. Luptele politice din interiorul Consiliului au creat aceste aspecte neplăcute ale Medgidiei, iar cetățenii se tem de pericolele care se pot ascunde în iarba crescută în jurul blocurilor. Candidatul liberal la Primăria Medgidia, Marian Odor, le-a prezentat cetățenilor programul său, planurile pe care le are pentru Medgidia – crearea locurilor de muncă prin înființarea unei stații de mixturi asfaltice, precum și a unei răchitării, revitalizarea incubatorului de afaceri. Totodată, având alături oameni de afaceri precum Feuzi Ismail, administratorul unei fabrici de dulciuri renumite, Petre Epure sau Mihai Vîlceanu, există posibilități de a atrage investitori străini în Parcul Industrial Medgidia. „Sunt absolut convins că cetățenii Medgidiei se gândesc la viitorul lor, la cel al copiilor și al nepoților, un viitor pe care noi vom încerca să-l facem cât mai strălucit. În aceste zile în care m-am întâlnit cu oamenii, am aflat ce probleme au, iar toate sesizările lor au fost notate și sunt centralizate, pentru a identifica rapid soluții la ele. Îmi doresc să lucrez operativ și mi-am ales o echipă de specialiști din toate domeniile, pentru ca fiecare să vină cu soluții concrete și prompte la problemele cetățenilor. Mi-am dorit să mă întâlnesc cu oamenii acum, pentru a le afla doleanțele, așa cum îmi doresc să ne fi întâlnit pe tot parcursul mandatului și la finalul celor patru ani, pentru ca ei să decidă dacă mi-am dus până la capăt proiectele”, a declarat Marian Odor, candidatul PNL la Primăria Medgidia. Întâlnirile cu cetățenii Medgidiei vor continua și în zilele următoare, fiind vizate toate zonele din municipiu.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108