REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mariana Gâju, îndemn pentru Viorica Dăncilă:'Aveți mandatul celui mai mare partid al României'

Mariana Gâju, îndemn pentru Viorica Dăncilă:'Aveți mandatul celui mai mare partid al României'

Replica API 3 septembrie 2018 | 23:48 653

Ultima zi de vară calendaristică a adunat la malul mării femeile care fac parte din PSD, la Șciala de Vară organizată pentru al șaptelea an la rând. Gazda a fost primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, care a vorbit, printre altele, în cadrul acestui eveniment și despre egalitatea între sexe.

"Să nu uităm să vorbim limba română adevărată, să o prețuim pentru că este cartea noastră de identitate. Mai avem timp 2 ani de zile, noi cei de la comune, orașe, municipii, să facem unitate împletită prin muncă politică cu cea a administrației locale, în acest mandat pe care din păcate unii nu îl înțeleg. Astăzi am avut un exemplu concret la mine acasă. Nu știam ce se ascunde în spatele acelui gard frumos pe care RAJA l-a construit acum 2 ani. Apa este viață, înseamnă apă, aer, viață.", a declarat primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju. De asemenea, aceasta a adăugat în discursul său mai multe îndemnuri la adresa premierului Viorica Dăncilă, cuvinte de încurajare, oferindu-i cadou și un stilou cu care, spune ea, să semneze viitoarele decizii benefice țării.

"Un îndemn de la femeie către femeie, aveți mandatul celui mai mare partid al României, Partidul Social Democrat, doamna Viorica Dăncilă. Avem în acest mandat cele mai multe femei parlamentar, cele mai multe femei ministru. Trebuie să punem și noi în România egalitate între femei și bărbați.", a adăugat Mariana Gâju în cadrul Școlii de Vară politică a femeilor social-democrate organizate la Constanța.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mi se pare corect, un stilou pentru temele de la caligrafie, cuvant care in greaca se traduce scriere buna. Mai trebuie si un dctionar romano-roman si Veorica termina clasa a patra.
0
0
scoala de parada a toalelor si toapelor asta a fost Veorica mai are de invatat limba romana
1
0
Politician de doi lei,singura opinie polica este pupatul in cur !
7
1
Eu zic ca-I buna de ministru...are si facultate, la aia cu sediul in... Lazu.
5
1
la carcotasi ! realizarile ei vorbesc !
2
7
Alta corveta de-a lui dracnea! Du-te fufa si tu la videle alturi de vidrele lu dracnea ca mare amazoana mai esti!
8
1
Mai ce fatza de paparuda . Huo rupto
8
1
da partidul curvelor,dar de cand a fost votarea s-a mai schimbat cate ceva,din partid de stanga,fsn,pdsr,a-ti trecut sub sula lui dracnea la partid de extrema dreapta,caprele regale au in buget 1 milion de euroi sa se ccaateze pe unde vor,jidanii pupati in cur cu schimbarea ambasadei la ierusalim,cu toate ca romanica are relatii la nivel de ambasada cu palestina,ati vandut toate bogatiile romaniei,tot iar acum vindeti si apa,urmeaza aerul ,blestematilor
10
1
Cex-ul asta e ca al n-spelea congres, unde se ridica osanale conducatorilor iubiti.Dar parca au trecut vreo 30 de ani de atunci, tot placa asta o auzim ?
9
1
Corb la corb nu isi scoate ochii ! Aceeasi Marie cu alta palarie !
10
1
Rusine o mizerie.
11
1
Cateaua biju giju da stilouri si asteapta la schimb facalet cu zeama de suedia
16
1
Mareana...care esti, du-te-n cariciul nostru de proasta satului ! Si ia-o si pe Veorica analfabeta cu tine !
20
2
O mai pupi mult in cur pe Vasilica, dar tie si consilierilor tai va sta in caracter.
23
2
KILOMETRAJ DE PWLA DE SWPT
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108