REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Mario Fresh, surprins în timp ce o sărută cu foc pe Mira. Să fie cel mai nou cuplu din showbiz?

Mario Fresh, surprins în timp ce o sărută cu foc pe Mira. Să fie cel mai nou cuplu din showbiz?

Replica API 16 noiembrie 2021 | 00:00 3106

Mario Fresh și Mira formează cel mai nou cuplu din lumea showbiz-ului românesc?! Recent, cei doi au postat o fotografie în care se sărută cu foc, însă nu au dat prea multe detalii. Imaginea cu sărutul buclucaș s-a viralizat în cel mai scurt timp pe rețelele de socializare, iar fanii i-au asaltat cu sute de mesaje, scrie spynews.ro.

Mario Fresh și Mira

Sunt Mario Fresh și Mira împreună?! E întrebarea pe care toată lumea și-o pune, după ce în mediul online s-a viralizat o imagine cu cei doi, în care se sărută cu foc și par a fi extrem de apropiați.

Mario Fresh, surprins în timp ce o sărută cu foc pe Mira

Mira a fost cea care a postat fotografia care a făcut ravagii pe Internet și a desenat și o inimioară pe fotografie, înainte de a o împărtăși cu fanii. Deocamdată, Mario Fresh nu a făcut nicio declarație cu privire la fotografia cu pricina, însă s-a filmat alături de bunul lui prieten, Lino Golden, în urmă cu câteva minute.

Despre Mira se știe că s-a despărțit de fostul ei iubit și că este o femeie singură, însă situația este una incertă atunci când vine vorba despre Mario Fresh și partenera sa de viață, Alexia Eram, cu care părea să fie cât se poate de fericit cu câteva zile în urmă.

Ei bine, deocamdată nu știm dacă cei doi, Mario Fresh și Mira, pregătesc o surpriză muzicală sau imaginea poate semnifica, de fapt, începutul unei relații de dragoste între cei doi, însă cert este că lucrurile nu au fost tocmai roz în ultima perioadă între fostul protejat al lui Alex Velea și fiica Andreei Esca.

Mario Fresh și Alexia Eram, despărțiți din nou?!

Se știe deja că Mario Fresh și Alexia Eram au fost despărțiți o perioadă, însă în ultima vreme au mărturisit că s-au împăcat, că totul este bine între ei, că se iubesc nebunește și, ba chiar că își doresc să devină părinți pentru prima oară.

Mai mult decât atât, un alt indiciu care ar putea semnifica despărțirea dintre Alexia Eram și Mario Fresh este faptul că cei doi nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare. De asemenea, fiica Andreei Esca a mai păstrat doar câteva fotografii cu Mario Fresh pe contul său de Instagram.

Cât despre despărțire, Alexia Eram spunea acum ceva timp că într-o relație există urcușuri și coborâșuri, însă ar fi trecut cu bine peste această perioadă mai puțin plăcută.

„În relații există bune și rele, urcușuri și coborâșuri, perioade grele și mai puțin grele. Inima este completă. (…) Da, este dragoste. Multă dragoste. Mereu a existat iubire”, spunea Alexia Eram, într-o emisiune TV.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine plm mai e si asta?
0
1
asta nu i-o mai trage lui tuta aia drogata de fisa lu esca?
2
0
astea sunt virale in presa si televiziunile de ra...!
2
0
e proaspatu...
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272