REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mazăre a luat masa la înălţime, cu 11 fete. Înainte să urce, a "ras" o ţuică

Mazăre a luat masa la înălţime, cu 11 fete. Înainte să urce, a "ras" o ţuică

Replica API 27 iulie 2013 | 00:00 111

Câte un trandafir pentru fiecare domnişoară

Câte un trandafir pentru fiecare domnişoară

Primarul Constanţei a luat masa la înălţime! Radu Mazăre şi-a strâns laolaltă fetele, în număr de 11, şi le-a urcat pe o platformă amplasată în staţiunea Mamaia Nord. Dinner in the Sky este un concept născut acum şapte ani, în Belgia, din ideea unor tineri antreprenori de restaurante din Bruxelles. "Restaurantul" este suspendat la 50 de metri înălţime.

Foste iubite şi actuale, prietene, amice şi - poate - viitoare iubite au fost invitatele speciale ale lui Radu Mazăre vineri, la orele 15.00, la Dinner in the Sky. Acesta le-a oferit fetelor, care mai de care mai elegantă, cu rochii lungi şi trenă, o masă romantică. "Le ofer fetelor o masă, un dejun romantic la înălţime fără telefoane, fără Facebook, fără muzică house, undeva altfel decât în Mamaia. Cu muzică simfonică. Nu pot să fug singur pe o plajă, aşa cum fac iarna, atunci mă urc la înălţime cu fetele, fie că sunt foste iubite, actuale iubite, prietene, amice sau viitoare iubite", a spus Radu Mazăre, înainte de a urca pe platformă. După ce toţi s-au făcut comozi pe scaune, iar reprezentanţii staff-ului Dinner in the Sky s-au asigurat că sunt în siguranţă, edilul a oferit câte un trandafir fiecărei fete şi a rugat "gazdele" să-i ofere o ţuică pentru că: "Eu, înainte de masă, beau o ţuică", a spus edilul. Timp de aproximativ o oră, cu toţii au vorbit vrute şi nevrute şi au degustat din bunătăţile preparate special pentru ei. După ce a revenit cu picioarele pe pământ, Mazăre a declarat. "A fost senzaţional. Departe de lumea dezlănţuită, alături de 11 fete. A fost o atmosferă plăcută, o plăcere", a conchis Radu Mazăre.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108