REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Meghan Markle sugerează că Palatul Buckingham ''răspândeşte minciuni'' despre ea

Meghan Markle sugerează că Palatul Buckingham ''răspândeşte minciuni'' despre ea

Replica API 6 martie 2021 | 00:00 1166

Meghan Markle, soţia prinţului Harry, a sugerat că Palatul Buckingham ''răspândeşte minciuni'' despre ea şi soţul ei, potrivit unui extras din interviul acordat realizatoarei americane Oprah Winfrey, relatează AFP, citată de Agerpres.

Meghan Markle

Întrebată ce îşi imaginează că gândeşte palatul regal despre luările ei de poziţie, Meghan Markle a răspuns: "Nu ştiu cum s-ar putea aştepta ei ca după tot acest timp noi să putem să rămânem pur şi simplu tăcuţi, dacă palatul joacă un rol activ în răspândirea minciunilor despre noi", conform extrasului difuzat miercuri seară de canalul american CBS.

Interviul a fost înregistrat înainte de publicarea, miercuri, de cotidianul britanic The Times, a unor acuzaţii potrivit cărora Meghan Markle ar fi făcut obiectul unei plângeri pentru hărţuire în timp ce locuia la Palatul Kensington.

Într-un comunicat neobişnuit, Palatul Buckingham a declarat că este "foarte îngrijorat" de aceste acuzaţii apărute în The Times, făcute de foşti angajaţi ai ducelui şi ducesei de Sussex.

"Membrii personalului implicaţi la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit Casa Regală, vor fi invitaţi să participe pentru a vedea dacă se pot trage învăţăminte", a continuat palatul, subliniind că "nu tolerează şi nu va tolera hărţuirea la locul de muncă".

Cotidianul The Times a informat miercuri că o plângere pentru hărţuirea asistenţilor a fost depusă în octombrie 2018 de Jason Knauf, pe atunci secretarul de comunicare al lui Harry şi Meghan.

Avocaţii cuplului au declarat pentru The Times că ziarul "a fost folosit" de Palatul Buckingham pentru a colporta o poveste cu totul falsă" înainte de difuzarea, programată pentru 7 martie, a interviului luat de Oprah Winfrey cuplului Harry - Meghan.

Acest interviu este aşteptat cu nerăbdare în Marea Britanie, unde presa şi experţii în casa regală aşteaptă cu sufletul la gură posibilele dezvăluiri ale cuplului, care nu a făcut un secret din disconfortul resimţit în cadrul familiei regale înainte de a se retrage din aceasta anul trecut.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce minciuni ? ai spus ca nu mai vrei sa apari in viata publica si tu esti in toate ziarele sa ne spui ce planuri ai .Multe au vrut sa fie printese .Te-ai gasit tu divortata si obscura si de culoare sa ocupi locul.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920