REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mesajele încurajatoare ale artiștilor și influencerilor din România. Pentru cine stă acasă Inna, Antonia, Irina Rimes sau Selly!

Mesajele încurajatoare ale artiștilor și influencerilor din România. Pentru cine stă acasă Inna, Antonia, Irina Rimes sau Selly!

Replica API 25 martie 2020 | 00:00 991

Inna

În această perioadă, în care cel mai important este să evităm locurile aglomerate, să stăm acasă, să ne informăm din surse oficiale și să avem foarte mare grijă la igienă, artiștii și creatorii de conținut Global Records au inițiat o campanie de încurajare a statului acasă, #AcasăSuntemBine.

Inna, Irina Rimes, The Motans, Selly, Alina Ceușan, Antonia, Roxen, Alina Eremia și Pain sunt doar câțiva dintre cei care le transmit mesaje urmăritorilor lor. Prin video-uri realizare în incinta casei lor, își încurajează fanii să rămână în casă și să aibă grijă de ei și de cei dragi. Fie că au luat această decizie pentru a-și proteja bunicii, străbunicii, părinții, copiii, apropiații sau fanii și, bineînțeles, pentru a se proteja pe ei înșiși, toți stau în casă în această perioadă. Artiștii nu au renunțat la activitățile cu care erau obișnuiți, însă le-au mutat acasă, fiind aproape de admiratorii lor prin intermediul rețelelor de socializare unde fac zilnic live-uri sau postări cu lucrurile pe care le fac și care-i pot inspira și pe alții.

click pe foto

Inna: „Eu stau în casă pentru bunica mea și toți bunicii din lume” Irina Rimes: „Redescoperim bucuria de a sta împreună acasă, de a ne trezi în toiul jocului sau atunci când o zi de curățenie devine o zi de concert live sau atunci când învățăm să stăm pur și simplu. Să stăm împreună. Acasă suntem bine.

Denis -The Motans: „Acasă suntem bine pentru că stând acasă ne protejăm pe noi și îi protejăm pe cei dragi! Alina Eremia: „Eu am ales să stau acasă pentru că distanțarea fizică nu înseamnă și distanțare sufletească, înseamnă că ne pasă de cei din jurul nostru” Inna a urcat pe scenă într-un costum Versace

Selly: „Aleg să stau acasă pentru că sănătatea țării mele este mai importantă decât orice orgoliu sau ambiție profesională, personală. Vă încurajez și pe voi să stați acasă, să fiți responsabili și să ascultați ce zic autoritățile pentru că traversăm o perioadă nemaintâlnită până acum”

Ionuț Rusu-comediant: „Eu stau în casă pentru oamenii care se luptă cu nenorocirea asta, mă refer la medici, la polițiști, există o grămadă de oameni care depun eforturi colosale în perioada asta. Așa că haideți să le ușurăm treaba, să respectăm regulile și să stăm în casă. E o sarcină foarte simplă.

Antonia: „Stau acasă ca să-mi protejez copiii, părinții, dar și pe tine. Noi acasă suntem bine”

Raluka: „Și eu stau în casă. În primul rând pentru mami și pentru tati care sunt cardiaci. Stați și voi în casă că nu stați degeaba. Și noi stăm pentru voi. Tu pentru cine stai în casă?”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multumim pentru mesaje si sfaturi de a sta acasa. Este cam dificil.
1
0
asta e daca vinzatoare a de papuci alexandra apostoleanu mi-a dat mesaj m-am mai linistit .si de unde pina unde atitea vedete grijuluii?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108