REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mesajul premierului de Anul Nou

Mesajul premierului de Anul Nou

Replica API 1 ianuarie 2018 | 13:52 472

Premierul Mihai Tudose a transmis, duminică, un mesaj de Anul Nou, în care spune că şi-ar dori ca, în 2018, românii să aibă puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup, aşa cum au făcut înaintaşii.

"Dragi români, atunci când ne gândim la ţara noastră, fiecare dintre noi are reprezentări diferite. Dar indiferent de raportările personale, cred că România trebuie să însemne mai mult decât 'tu' sau 'eu', decât 'ei' sau 'voi'. Mai presus de orice, România este despre 'noi' şi despre românii care nu încetează nicio clipă să creadă în această ţară. Mi-aş dori ca în anul 2018, anul Centenarului Marii Uniri, să avem puterea de a transforma fiecare reuşită individuală într-una de grup, aşa cum au făcut înaintaşii noştri", a scris Tudose, pe Facebook, citat de Agerpres.

"Numai împreună, uniţi şi solidari, putem ţine vie conştiinţa românească şi putem duce România 100 de ani mai departe. La mulţi ani, români! La mulţi ani, România! La mulţi ani, Generaţie Centenar!", a mai afirmat Tudose.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Enumerez aici careva reusite de grup ale inaintasilor nostrii : lovitura de stat din '89 data de grupul Iliescu,gonirea regelui de acelasi grup,aducerea minerilor idem,vinderea pe un dolar a multor intreprinderi ,grupul Nastase,taierea padurilor RO,grupul psd-udmr,vinderea bcr,grupul Tariceanu,vindetea resurselor de petrol si gaze,grupul Nastase si lista continua.
5
0
Mesajul lui tudose : ,,cu TARIE va spun sa nu care cumva sa beti apa plata! Priviti ce fatzau fotogenic.Machiat mereu. Baga macheuza fond de ten cat consuma 3 curve cand ies pe centura.Centura- aia nu-i gata dar daca sunteti cuminti v-o aduce mos craciun.Generatie cacanar sa nu fugiti in madagascar.
13
0
parlamentarii nu au nimic in comun cu '' constiinta romaneasca'' la voi functioneaza '' HOTIA FRATEASCA''. Orice mesaj din partea voastra nu face decat sa enerveze oamenii si asa satui de minciunile voastre, de saracia in care i-ati adancit si imposibilitatea in care i-ati bagat spre imbuibarea voastra. Ne-a ramas o singura sperant si anume inchisoarea voastra, pe perioada nedeterminata, este speranta noastra. SA VA FIE RUSINE SI SA EVITATI ASTFEL DE PROMISIUNI
16
0
dragi romani,mi-as dori ca toti sa virati mai repede banii prin taxele si impozitele de ev mediu-pe,stalp,pe horn,pe ferestre,nr.de gaini,etc.-si asta cat mai repede astfel incat noi sa-i redistribuim unde trebuie,catre mocangii nostrii,protejati,etc.Sa fim uniti noi la ciordeala si voi la cotizat!!La multi ani,tuturor,hotilor si prostilor,deopotriva!!!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108