REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mesajul primit de un șofer consănțean a adus amuzamentul trecătorilor

Mesajul primit de un șofer consănțean a adus amuzamentul trecătorilor

Replica API 12 martie 2018 | 23:56 436

Un constănțean a găsit în această dimineață un mesaj puternic afișat în parbrizul mașinii parcate în cartierul Cireșica din municipiu. Acesta a parcat printre blocuri pe unde a apucat ceea ce a dus la nemulțumirea altor locuitori din zonă. Așa că cineva a decis că e momentul perfect pentru a-i transmite un mesaj șoferului care a parcat așa, astfel a lăsat în prabriz o hârtie pe care scria „Parchez ca un Bou”.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O stire de rahat pentru bivolite. Daca tot v-am citit stirea si am pierdut timpul: muie lui C.C., si pentru analii de mai jos: Se scrie corect "ati" parcat. Doar mamele voastre au cratima intre paranteze. Hai sictir cu stirea voastra.
1
0
Vad ca sunt o gramada de lupi moralisti pe aici?! Probabil voi ati parcat de fiecare data perfect si nu ati stanjenit pe nimeni niciodata???? Era buna o poza mai de ansamblu sa vedem si noi situatia reala!
2
0
pentru aia cu vopseaua costa mai mult decat cauciucurile. Masina merge zgariata fara cauciucuri mai greu.
1
0
Boi sunteti voi ma...unde vedeti voi ca e parcat ca un bou??? se vede cat se poate de clar ca e o gramada de loc sa treci pe langa masina dar cand unii sunt prea frustrati de viata si n-au ce face recurg la chestii INUTILE, ca sa nu le spun altfel...
0
4
IN PARCAREA DE LA CITY MALL IDIOTII PARCHEAZA PE 2 LOCURI , DE FRICA SA NU ZGARIE MASINA SAU PUR SI SIMPLU SUNT PROSTI SI NU SUNT IN STARE SA PARCHEZE .
4
0
Terminati cu titlul asta de rahat. Unde ati vazut caun bou, saracul sa parcheze. Spuneti: parcheza ca un timpit, ca un prost, ca un necivilizat. Ce aveti cu bietul animal?
4
2
Pt astia cu "alta metoda"...Voi sunteti cei mai corecti parcangii si niciodata, dar chiar niciodata nu a-ti parcat gresit sau nu a-ti incomodat pe nimeni cu masina voastra?! Va gasiti sa comentati ca niste idioti civilizati ai anului 2018, care au gandiri si frustrari de animale...gen boi.
8
9
Lasa ma sa gaureasca cauciucurile, nu 4, 2 e de ajuns, o vopsea costa mult mai mult decat 2 cauciucuri. Macar asa, data viitoare, nu mai parcheaza fiecare pe unde apuca. Mie daca mi-ai sparge 2 cauciucuri, fara sa gasesc urme de cheie, as fii mai mult decat multumit, daca parchez ca un BOU, Fara numar de telefon in geam, blocand alei de acces.
10
6
In rusia lipeste aia bulina aia mare rosi pe geam
5
4
Sper sa iti faca cineva acelasi lucru ca sa te mai calmezi. Nu ai dreptul sa vandalizezi tu o masina. Daca te crezi asa destept mai bime cheama politia sa ridice masina. V-ati gasit voi sa faceti legea. Baga surubelnita in cauciucul tau pe banii munciti de tine.
18
5
cate o surubelnita la fiecare pneu...si-l facei exact...de comanda...in vita lui nu mai parca haotic..asta-i cea mai buna metoda..sincer da roade..incercati...
7
14
Mare dobitoc ala cu hartia. Il roade pizma ca el nu are ce parca. Un distrus.
10
18
Asta da stire.....de kkt
19
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108