REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MESAJUL ULUITOR al femeii MOARTE la Valu! A fost postat chiar în ultima zi?

MESAJUL ULUITOR al femeii MOARTE la Valu! A fost postat chiar în ultima zi?

Replica API 25 mai 2018 | 08:50 317

Suferinţă

Suferinţă

A fost efectuată necropsia femeii care a fost găsită decedată într-un autoturism, în Valu lui Traian. Momentan cauza este legată de un infarct, dar se aşteaptă rezultatele probelor de laborator. De menţionat este şi faptul că ea consumase foarte mult alcool. Însă, se pare că victima trecea printr-o perioadă grea, purtând în suflet o suferinţă mare. Ultimul său mesaj postat pe Facebook ridică reale semne de întrebare…

Acesta a apărut chiar în dimineaţa zilei în care se presupune că a murit. M.I. avea 48 de ani, locuia în Valu lui Traian, lucra la un supermarket din municipiul Constanţa şi îi plăcea să prepare dulciuri. Însă, de o bună perioadă de timp, se pare că purta în suflet o mare suferinţă. Începuse să consume băuturi alcoolice şi obişnuia să mai dispară de acasă câteva zile, pe la prietene.

Potrivit informaţiilor noastre, aceasta ar mai fi fost găsită în maşina personală, cu sticle cu alcool lângă ea. Tocmai acesta ar fi fost şi motivul din pricina căruia soţul nu s-a îngrijorat când a văzut că femeia lipseşte de la domiciliu. Însă, alte persoane îl condamnă, vorbind despre faptul că ea avea nevoie de ajutor şi că situaţia nu a fost uşoară pentru victimă. Iar toate acestea s-ar regăsi şi în mesajele postate pe contul personal de Facebook.

Spre exemplu, la data de 15 mai, ea distribuia: ”Of, de-aș putea să pun durerea într-un plic și s-o înapoiez celui ce mi-a provocat-o”, iar pe 13 mai: ”Azi mi-e tare dor de oamenii care nu mint, nu înșală, nu urăsc și nu au uitat de unde au plecat”. Nici mesajul de pe 12 mai nu este departe de celelalte două: ”Când inima te doare, roagă-te neîncetat căci Dumnezeu este singurul care te înțelege”.

Totodată, pe 6 mai a postat o fotografie cu două morminte, în dreptul cărora scria ”bogat” și ”sărac”, cu mesajul: ”Nu luăm nimic cu noi, decât stres și muncă…” Însă, ultimul mesaj este uluitor. Acesta a fost postat chiar în dimineața zilei în care se presupune că a murit, adică pe 18 mai. Astfel, la ora 6.25, a apărut: ”Câteodată e prea mult întuneric în viața unor persoane care merită lumină”. Iar ultimul comentariu a fost postat după decesul femeii: ”Păcat mare, tu chiar meritai să vezi lumina.

Dumnezeu să te ierte. Condoleanțe familiei”. Amintim că pe 20 mai (duminică) o descoperire macabră a fost făcută în localitatea Valu lui Traian. O femeie a fost găsită decedată, în stare de putrefacție, în autoturismul său, care era parcat pe strada Viitorului. Ea era dispărută de acasă de câteva zile, dar soțul nu semnalase Poliției acest lucru, pe motiv că obișnuia să mai procedeze în acest mod.

Lângă trupul neînsuflețit au fost găsite sticle de coniac, goale. Anchetatorii au precizat că există posibilitatea ca decesul să fi survenit în urmă cu vreo două zile. Menționăm și faptul că nu locuia pe strada unde a fost găsită, iar mașina era parcată în așa fel încât nu se vedea dacă e vreo persoană înăuntru. Cei care s-au sesizat au fost locuitorii zonei, care s-au apropiat de vehicul întrucât nu știau de ce stă acolo de vreo două zile. Atunci au sunat la 112. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nepasarea noastra ca si societate impinge oamenii tot mai adanc in deznadejde si i determina fie sa se sinucida fie sa se autodistruga....mare pacat ca a suferit atat....si a murit asa. Sincere condoleante familiei si....poate e un semna de alarma sa fim mai empatici si mai buni cu semenii nostri
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108