REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mihaela Andrei, despre cum au gestionat autorităţile lupta cu COVID 19! VIDEO

Mihaela Andrei, despre cum au gestionat autorităţile lupta cu COVID 19! VIDEO

Replica API 7 aprilie 2020 | 11:50 3010

Autorităţile locale continuă lupta cu COVID 19, un virus care a schimbat vieţile tuturor românilor, care a lăsat fără locuri de muncă sute de mii de oameni, a ucis peste 150 de oameni şi a izolat întreaga ţară. Ziarul Replica continuă seria interviurilor, online, de data aceasta, cu consilierul local PNL, Mihaela Andrei, adaptându-ne şi respectând măsurile impuse de autorităţi pentru prevenirea infecţiei cu coronavirus. Consilierul a vorbit despre gestionarea, de către autorităţi, a situaţiei generată de COVID 19, despre cum ne va afecta această pandemie pe viitor, dar a dezvăluit şi dacă se pregăteşte pentru încă un mandat în Consiliul Local.

Într-un interviu acordat ziarului Replica, consilierul local PNL, Mihaela Andrei, a vorbit modul în care primăria şi Prefectura Constanţa au gestionat lupta cu coronavirusul. Despre Primăria Constanţa spune că ar fi putut să suspende activităţile care sunt mai puţin importante pentru oraş, în acest moment, redirecţionând banii pentru prevenirea şi stoparea răspândirii virusului. „Cred că toată lumea a încercat să facă ceva, şi primăria a încercat stoparea răspândirii virusului, prin dezinfectarea străzilor. Ce aş fi vrut să facă primăria e să aloce toate resursele pentru stoparea acestui virus, nu e momentul de alte investiţii şi lucruri care nu sunt interesante pentru noi la ora actuală. Toate resursele pe care Constanţa le are ar trebui redirecţionate pentru prevenirea răspândirii acestui virus”, spune Mihaela Andrei.

Laudă deciziile prefectului

În acelaşi timp, laudă deciziile prefectului George Niculescu, inclusiv decizia criticată de constănţeni, dar şi de oameni politici, de a carantina în hotelurile de pe litoral repatriaţii din Italia. „Comportamentului prefectului a fost exemplar. Sunt români, dacă erau italieni, aş fi fost împotrivă. Sunt 605 persoane pentru care s-au fost luate măsuri. Problema cea mare nu este diaspora venită în Constanţa. Am avut spaţii de cazare mai multe decât alte oraşe, acesta e un argument. S-au luat toate măsurile astfel încât să nu existe riscul de infectare sau răspândire a coronavirusului de către Guvern şi prefect. Riscul a fost de la românii care au venit cu maşinile personale şi nu au respectat măsurile impuse”, a mai precizat Mihaela Andrei.

Mai multe, în video de mai jos:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca nu am crezut ca in spatele Pascalitei e spatarul canapelei. Dar nu, vere. E spinarea ei. Fato, poti face cariera ca docher. Te ajuta spatele!
0
0
Se poate sa ai dreptate dare se mai poate si ca uni patroni de hoteluri de pe litoral constienti fiind ca sezonul asta este compromis de COVID sa fi unblat pe la cunostintele lor din PNL sau PSD oricum nu conteaza partidul pentru ca sa mai scoata ceva bani macar din cazarea diasporenilor.
4
0
Tineti minte ce va spun.
1
0
Mai Palio ce esti! Tu si PNL ul tau de rahat sunteti varza!
5
0
s a dus la vale si PNL ul lui peste dupa nenorocirile astea, Ministrul lor al sanatatii a fugit primul cand a vazut nasulia
8
0
Cum s-au luat masuri cand ati compromis tot turismul ati cazat pirandele la hotel de patru stele in loc sa amplasati spatii mobile de testare la marginea orasului, la gradita. Erau masuri daca-i luai pe toti acasa.
16
3
Mai prind astia un consilier?poate chitqc sau prefectul.
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108