REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Mihai Mărgineanu dă de pereți cu Elena Lasconi: „Fiică-sa mușcă din mă-sa! Stalin mai zicea asta“

Mihai Mărgineanu dă de pereți cu Elena Lasconi: „Fiică-sa mușcă din mă-sa! Stalin mai zicea asta“

A.F. 6 noiembrie 2023 | 20:12 2288

Cântărețul Mihai Mărgineanu punctează în scandalul momentului. Acesta spune că pe Elena Lasconi de la USR nu ajutat-o foarte mult conceptul de familie tradițională pe care îl susține, dacă a crescut o fiică cu orientare sexuală diferită de cea tradițională.

Mihai Margineanu da de pereti cu Elena Lasconi: „Fiica-sa musca din ma-sa! Stalin mai zicea asta“Mihai Mărgineanu

„Nu mă uit la televizor ... deloc ...! Astăzi, după mâncărimile anale specifice vârstei, am deschis pe telefon o știre făcută de Șerban Huidu despre declarația a unei doamne din politică legate de tradiționalitatea familiei și declarația lu' fii-sa după declarațiile mă-sii. Ați înțeles?

Și mi-am stricat dimineața ca prostu'! Doamna este pentru familie tradițională și fii-sa o face «jegoasă» că este homofobă. Auzi tu, o face jegoasă pe mă-să!!!

Să-mi trag una!!!! Adică, zice aia mică că dacă mă-sa nu vrea căsătorii gay, este homofobă. Nimic mai fals și mai nematematic. Ca în bancul cu milițienii: n-ai acvariu, ești homosexual!

Acuma eu cred că nici tradiționalitatea familiei doamnei din politică n-a ajutat-o prea mult, crescând în familia ei tradițională o fiica "pick-me", dornică de atenție cu orice preț , care plânge cu lacrimi multe pe Instagram, mușcând din mă-sa care i-a schimbat pampersu doar pentru că la școală privată unde a învățat ea, au educat-o în modul extrem de stânga că: «cine nu e cu noi este dușmanul nostru și ne urăște». Stalin mai zicea asta! Aș vrea să nu discutăm subiectul ast. Ar fi păcat de bucatele alese făcute de Chef și de locul ăla superb care ne găzduiește pe noi să va cântăm cântece despre femei și bărbați din diferite epoci“, scrie Mărgineanu pe Facebook, potrivit stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine are copii, sa spuna, fereasca dzeu, dar sa se retraga ca persoana publica!
0
0
intrebare intrebatoare, doua femei si un ...vibra tor, doi barbati ce se ...scarpina n c...pot da nastere la o ...fica lasconi?
0
2
Cine mai este și bășitul ăsta ?!?!
1
8
SI FEMEIA ASTA HOMOFOABA NU A CITIT CA PREZERVATIVELE SUNT BUNE,EVITA SARCINI DENATURATE,SI CHIAR A AVUT TUPEUL SA FACA COPII CU BARBATI ,SCARBOS,UITE ASA, PRIN MIZERIA ASTA ISCATA, CEL MAI BINE POZITIONAT IN SONDAJE CANDIDAT A FOST BLOCAT LA MANTINELA, USR VA SCADEA DRAMATIC, SI VOR FACE JOCUL AUR-ULUI,CLEVER,VERRY CLEVER
2
2
Asa ati intelea voi, ca da de pamant cu Lasconi asta..?! Vai mama voastra de necalificati.
4
1
USR o mizerie Oameni bolnavi buni pentru Socola
12
0
useristi sunt toti o mare familie lgbt!!!!
17
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468