REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mihai Trăistariu, marcat de atrocitățile din familia lui: "Era extrem"

Mihai Trăistariu, marcat de atrocitățile din familia lui: "Era extrem"

Replica API 20 noiembrie 2021 | 00:00 949

Mihai Trăstariu a făcut dezvăluiri incredibile din copilăria lui. Cântărețul a a trăit episoade crâncene de violență în familie! Își amintește și acum bătăile cumplite îndurate de mama lui, de la tatăl său!

Mihai Trăstariu

Mihai Trăistariu, foto: Facebook

Mihai Trăistariu a trăit o copilărie de coșmar! Cântărețul a fost martorul unor episoade de o cruzime inimaginabilă la adresa mamaei sale, care era agresată sistematic de tatăl său. S-a ajuns chiar la gesturi de violență extremă la ei în familie. ”Taică-miu o târa pe jos, prin casă, ajunsese aproape de crimă, eu am prins un pic de ură pe el. Nu mai știam, nu înțelegeam, ca și copil. A legat-o de calorifer, o închidea în baie o zi întreagă, era extrem. S-a zbătut acolo, a dat cu ochiul în cuiul de la calorifer. Atunci când a murit taică-miu, mama nici măcar nu s-a dus la înmormântare. Tata i-a scos ochiul mamei, i s-a pus ochi de sticlă”, a dezvăluit Mihai Trăistariu, la „Xtra Night Show”, la Antena Stars, citează click.ro.

foto: arhivă personală

De ce nu-și găsește sufletul pereche?

Mihai Trăistariu are 41 de ani și încă nu găsit femeia care să-l facă să se așeze la casa lui. ”Am o timiditate la agățat! Vina e a mea, ca am ales mereu prost! De aia am pus și pozele alea pe Onlyfans. Ultima nu avea job, stătea pe telefon, pe blogul lui Dorian Popa cu orele. I-am zis: «bă, tu nu ai o ocupație, un job». Trebuie să aibă și ea job, ceva!”, a mai spus solistul.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chiar nu mai puteam de grija chilotarului si a amintirilor lui senzationale
9
1
Suflet pierdut
4
1
Comportament de SADOMASOCHIST PESIMIST DE LABA TRISTa
9
1
nu inteleg de ce isi expun astia viata de familie ? pe cine intereseaza? gospodinele feseniste nu mai inghit asa ceva .
13
1
se vede de la o posta ca omul asta nu are toate tiglele pe casa... ar scrie cateva volume medicii de la Palazu despre comportamentul lui...
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108