REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Militarul mort în accidentul de pe șoseaua Mangaliei a fost ÎNMORMÂNTAT!

Militarul mort în accidentul de pe șoseaua Mangaliei a fost ÎNMORMÂNTAT!

Replica API 31 octombrie 2018 | 00:10 918

Comandantul și colegii l-au condus pe ultimul drum

Comandantul și colegii l-au condus pe ultimul drum

Lacrimi și durere la Luncavița, județul Tulcea! Militarul de pe fregata Regele Ferdinand, în vârstă de 22 de ani, din Tulcea, care a murit după ce a fost lovit de un autovehicul, a fost înmormântat. Toți militarii de pe fragată, în frunte cu comandantul, s-au deplasat marți, în localitatea Luncavița, din Tulcea, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe colegul lor Cosmin Duca, care și-a pierdut viața în tragicul accident. La înmormântare au participat, evident, rudele, dar și toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Fruntaș Cosmin Duca activa de doi ani în cadrul Fregatei Regele Ferdinand, împreună cu care a participat la toate misiunile navei, de cinci ori în cadrul exercițiului SNMG2 și de două ori la operațiunea SEA GUARDIAN. "Țărmul este mai sigur, dar mie-mi place să mă lupt cu valurile", era motto-ul lui Cosmin. Din păcate, el și-a pierdut viața după ce a traversat prin loc nepermis.

Potrivit oamenilor legii, totul s-a petrecut la data de 28 octombrie a.c., ora 4.50, pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, în apropierea intersecției cu strada Pandurului, când un autoturism înmatriculat în Constanța, condus de o persoană neidentificată încă, a accidentat mortal un pieton, in vârstă de 22 de ani, domiciliat pe raza județului Tulcea. Acesta s-ar fi angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis. După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție, dar s-a predat a doua zi. Șoferul care l-a accident pe fruntaș a fost pus sub control judiciar.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Victima era intinsa pe jos cu o alcoolemie ridicata, venea din club. Soferul avea 0 alcoolemie! Vina soferului este ca a plecat de la locul accidentului, atat! Dumnezeu sa l ierte pe baiat, iar soferului sa-i fie invatatura de minte!
1
0
De ce nu se spune adevarul? Ca era intins pe sosea?
0
0
Dumnezeu sa-l odihneasca ! De ce in orice situatie doar soferul e responsabil ?
0
0
Nu k as tine cu soferul dar omu are bani .. si cum.toate le faci cu bani ori va primi ceva cu suspendare ori se va judeca cazul ani si ani de zile .. tipic romameste
0
1
sa ne ziceti si noua.in mod sigur ia cu suspendare.dreptatea in Romania ti-o faci singur,nu astepti''justitia''romaneasca.
0
1
Mortiii cu mortiii, viii cu viii! Unul la groapa altul la puscarie. Pacat de tineretea lor! Dumnezeu hotaraste urmarea...
2
1
...neindentificat..????acest criminal s-a prezentat la organul de militie dupa 10-15 ore de la producerea evenimentului...de ce ..???consumase alcool..din acest motiv,nu prea este.....indentificat...rusine...celor ce ancheteaza acest caz..
10
2
In ct credetima merge spaga la permise bine 400euro traseu si 2000sala a dat varu meu spaga si unchimiu a dat si la sala ca nu stie sa citeasca
3
3
Nu e chiar asa. Pietonul traversa prin loc NEPERMIS! Ce omor calificat?
10
13
Nu l- a accidentat, l- a omorat si a fugit de la locul faptei.Ce control judiciar, inchis pentru omor calificat.De ce a fugit autorul, viteza, alcool...?Nu se dezvaluie nimic.
27
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272