REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ministerul Agriculturii o tine tot pe Bobe in functie

Ministerul Agriculturii o tine tot pe Bobe in functie

Replica API 18 noiembrie 2010 | 00:00 97

Parpala isi ia adio de sefia Directiei de Agricultura

Parpala isi ia adio de sefia Directiei de Agricultura

Cu toate că a aşteptat mai bine de o lună răspunsul Ministerului Agriculturii privind repunerea sa în funcţie, Boris Parpală nu a primit un răspuns favorabil în legătură cu solicitarea sa. Cu alte cuvinte, hotărârea judecătorească de anulare a ordinului prin care fostul director al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală a fost demis nu a fost pusă în aplicare şi nici nu va fi respectată vreodată de ministerul de resort.

"Cei de la Ministerul Agriculturii mi-au dat un răspuns nejustificat la solicitare. Ei susţin că nu mai pot fi numit în funcţia de director al DADR-ului, pentru că funcţia pe care o ocupam era de director coordonator. Şi pentru că postul de director coordonator s-a transformat în postul de director executiv, nu mai pot ocupa această funcţie", a precizat, pentru "Replica" de Constanţa, Boris Parpală. În traducere: acelaşi post, altă denumire... chichiţă special găsită pentru ca decizia judecătorească să fie ocolită. Şi totuşi, fostul director al Direcţiei pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală susţine că nu se va da bătut în faţa acestei decizii, ci va încerca să-şi facă dreptate tot în instanţă: "Momentan, procesul privind anularea actului administrativ prin care Anca Bobe a fost pusă în funcţie continuă", a precizat Boris Parpală. Reamintim că dosarul cu numărul 1191/36/2010, privind demiterea actualului director executiv de la DADR, a fost înregistrat pe rolul Curţii de Apel, în data de 06.09.2010. Până la soluţionarea acestuia, însă, Boris Parpală mai are de aşteptat. Şi dacă aşteptarea lui nu se va concretiza într-un răspuns favorabil, fostul director susţine că va aştepta ca postul Ancăi Bobe să fie scos la concurs: "Anca Bobe nu a câştigat postul prin concurs. A fost pusă în funcţia de conducere a Direcţiei de Agricultură pentru o perioadă de şase luni. Dacă postul de director executiv al DADR-ului va fi scos la concurs, cu siguranţă voi candida", a conchis Boris Parpală.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108