REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ministerul Dezvoltării, în CONTROL la Cogealac! Lucrări FĂCUTE DIN PIX?!

Ministerul Dezvoltării, în CONTROL la Cogealac! Lucrări FĂCUTE DIN PIX?!

Replica API 25 august 2016 | 00:36 327

Vremuri tulburi pentru administraţia microbistă

Vremuri tulburi pentru administraţia microbistă

În urmă cu o săptămână, cotidianul „Replica” de Constanţa vă prezenta un pocinog cât galeria Stelei de mare, comis de aleşii locali de la Cogealac. Suporteri adevăraţi, cu mic, cu mare, mai mulţi oameni de frunte ai Cogealacului au decis să meargă şi ei, la meciul disputat în Capitală între Steaua şi Manchester City. Şi nu au mers oricum, ci folosind un microbuzul primăriei.

În mijlocul de transport care în nici un caz nu poate fi folosit pentru astfel de deplasări (doar dacă era o acţiune umanitară a primăriei, dedicată, să spunem, unor copii defavorizaţi, bolnavi etc., pentru care administraţia ar fi putut gândi să le facă o mare bucurie), s-au aflat viceprimarul comunei, Cati Hristu, consilieri locali, diverse alte persoane. Potrivit surselor noastre, în microbuz era „programat” să se afle şi primarul, Gheorghe Alexa, numai că… soarta! A coborât frumos, se pare că undeva pe Autostrada Soarelui, şi a făcut cale-ntoarsă la Cogealac, fiind anunţat că îl aşteaptă urgent patru domni la costum! Iată că ultimele 10 zile (pe puţin) nu au fost tocmai confortabile pentru Alexa: s-a aflat că microbuzul primăriei a fost folosit în alte scopuri decât cele pentru care este destinat, dar, şi mai serios de atât, a avut parte de vizita Corpului de Control al Ministerului Dezvoltării Regionale. Reprezentanţii ministerului au verificat starea unor lucrări mai vechi efectuate în comună, din câte se pare ca urmare a unei sesizări. Potrivit surselor noastre, sesizarea s-a referit la faptul că lucrări de acum ani de zile, la capitolul alimentare cu apă şi canalizare, ar exista doar pe hârtie, deşi ele au fost suportate din bani de la Dezvoltare! Dacă este aşa, situaţia ar putea lua o turnură penală (a se citi dosar penal). Momentan însă, nu se ştiu concluziile controlului, aşa că… să nu ne hazardăm momentan. Însă, verificarea a fost confirmată de reprezentanţi ai Prefecturii judeţului Constanţa. Facem precizarea că în localitatea Cogealac operează sistemul de alimentare cu apă şi canalizare este gestionat de o societate proprie a administraţiei locale. Mai precizăm că lucrările verificate de minister ar fi fost realizate, în urmă cu câţiva ani, de celebra societate Alex Building, controlată de controversatul milionar Lucian Orban.

„Sunt lucrările firmei lui Orban, făcute pe banii ministerului doar din pix. Nu există toate căminele de apă. Trebuiau să existe de acum câţiva ani. Aşa se face că, de câteva zile, se lucrează continuu prin comună. Se face, din ce am înţeles, ce nu s-a făcut acum câţiva ani. Aleargă maşinile de la Tomis Plus (o altă firmă controlată de Lucian Orba – n.r.) prin comună...”, a declarat sursa noastră.

Alexandra ANTON

Vezi şi:

http://www.replicaonline.ro/alesii-comunei-cogealac-s-au-dus-la-meciul-steaua-manchester-city-cu-microbuzul-primariei-287395/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
machidoni fara scoala au ajuns sa gestoneze bani publici rusine
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108