rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 19 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Ministerul Sănătății, interesat de SOARTA Spitalului EFOSAN? Iată ce schimbări au avut loc în Consiliul de Administrație!

Se preconizează schimbări la Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (EFOSAN). În ședința de săptămâna trecută, a fost modificată componența Consiliului de Administrație al unității spitalicești, cele trei reprezentante ale Direcției de Sănătate Publică (DSP) Constanța fiind înlocuite cu trei reprezentate ale Ministerului Sănătății. De asemenea, a fost schimbat și președintele Consiliului de Administrație, mai nou funcția fiind ocupată de consilierul ministerial Gabriela Angheloiu.

Spitalul Clinic de Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie Eforie Nord (sau Sanatoriul Efosan, cum mai este cunoscută unitatea) este una dintre cele mai vechi instituții medicale de acest profil din țară. Începuturile unității spitalicești se împletesc cu începuturile „băilor de nămol” din țara noastră și se poate mândri cu unul dintre cele mai mari bazine din unitățile spitalicești de profil, cel de la baza de tratament Steaua de Mare – care, din păcate, în ultimii ani nu a fost folosit decât pentru două luni pe an, iar în 2018, baza nu a fost deschisă deloc! – dar și cu renume printre pacienții din străinătate, construit pe parcursul a decenii. De aproximativ șase ani, managementul unității spitalicești este asigurat de unul dintre medicii „veterani” ai unității, dr. Anatoli Covaleov. Deși nu mai are renumele de altădată, deși pacienții străini nu mai vin ca pe timpuri, Spitalul EFOSAN are și în prezent grad de ocupare de aproximativ 100%, chiar și în perioada de extra-sezon.

Nu înseamnă însă nu sunt și probleme. Este nevoie de investiții în reabilitare, aspect evident pentru orice trece pragul instituției. Reparații curente, investiții după posibilitățile spitalului au fost realizate în ultimii ani – printre altele, a fost înlocuit liftul unității, a fost reabilitat blocul alimentar etc -, dar în condițiile în care fondurile de la Ministerul Sănătății vin cu țărăita, nu s-au putut face prea multe, după cum precizau, pentru „Replica de Constanța”, reprezentanți ai spitalului, în urmă cu puțin timp.

Un alt aspect care ridica semne de întrebare a fost semnalat, în urmă cu câteva luni, de „Replica de Constanța”: cazarea pacienților „mai de soi” în saloane realizate într-o anexă a spitalului, pentru care nu exista însă autorizație sanitară. La vremea respectivă, conducerea spitalului a susținut că aceasta a fost o soluție găsită pentru o „scurtă perioadă de timp”, dat fiind numărul mare de pacienți. Sursele noastre indicau însă că practica a durat câteva luni bune. Ba mai mult, din imaginile video surprinse și publicate de „Replica” se poate vedea că unii pacienți veneau chiar cu cățelul din dotare la tratament, deși... se aflau în incinta unei unități spitalicești!

Numele noului președinte al C.A. de la Spitalul EFOSAN apare în scandalul falsului medic italian care opera în România!

Săptămâna trecută, Ministerul Sănătății – de menționat că Spitalul Efosan se află în subordinea directă a ministerului! – a decis să facă niște schimbări. Iar primele schimbări au constat în modificarea componenței Consiliului de Administrație al unității spitalicești. Luni, 8 aprilie a.c., a sosit Ordinul Ministrului Sănătății privind înlocuirea din Consiliul de Administrație a trei reprezentanți, măsură care a și fost dusă la îndeplinire, în ședința care a avut loc la sfârșitul acestei săptămâni. Astfel, cele trei membre ale C.A., reprezentante ale DSP Constanța, Cristina Schipor, Eleonora Mihalcea și Mirela Calboreanu, au fost înlocuite cu trei „trimise” de la București, direct de la Ministerul Sănătății: Gabriela Angheloiu – consilier în cadrul Ministerului Sănătății, fost direct DSP București, fost director în cadrul ANSVSA etc, Violeta Sburlea Târnoveanu – consilier superior în cadrul Ministerului Sănătății, și Sorana Cornelia Lixandru – inspector superior în cadrul aceluiași minister.

Se impune menționat că numele consilierului ministerial Gabriela Angheloiu apare legat de scandalul falsului medic Matteo Politi; astfel, acesta a negat că semnătura care apare pe documentul în baza căruia falsul medic a primit parafă, i-ar aparține. La vremea respectivă, aceasta deținea funcția de director al DSP București.

Odată cu această modificare, a fost schimbat și președintele Consiliului de Administrație al Spitalului EFOSAN. Astfel, în locul prof. dr. Adriana Sarah Nica (de la Institutul Național de Recuperare, Medicina Fizică și Balneoclimatologie) – despre care, sursele noastre spun că a început să participe la ședințele de C.A. abia în urma apariției articolelor din „Replica”), funcția de președinte este ocupată de Gabriela Angheloiu, consilier ministerial.

Interes pentru baza de tratament „Steaua de Mare”

Potrivit acelorași surse, una dintre temele de interes discutate în cadrul ședinței a fost situația bazei de tratament „Steaua de Mare”. Cândva, era una din destinațiile preferate ale turiștilor germani, francezi sau belgieni pentru tratamente balneare. Era o „perlă a turismului balnear” de pe litoralul românesc, mai ales că are un bazin de dimensiuni olimpice. Astăzi, Ambulatoriul 1 al Spitalului Clinic de Recuperare Medicală și Balneologie Eforie Nord (EFOSAN) sau baza de tratament „Steaua de Mare”, cum mai este cunoscut, este închis. În ultimul deceniu, baza de tratament „Steaua de Mare” a fost deschisă pentru tratamente numai pentru două luni pe an, dar în 2018 conducerea Spitalului Efosan a decis să nu o mai deschidă nici măcar pentru această scurtă perioadă de timp. Cheltuielile pentru încălzirea și întreținerea bazei de tratament sunt mai mari decât eventualele câștiguri, spuneau reprezentanții unității sanitare.

Conducerea spitalului anunța, însă, în urmă cu puțin timp, că ar avea planuri pentru reabilitarea bazei de tratament „Steaua de Mare” și transformarea ei, din nou, într-un punct de interes pentru turiști și pacienți. Intenția este să fie înălțată baza cu două etaje, pentru realizarea a aproximativ 260 de paturi, pentru cazarea pacienților. Dar cum banii lipsesc, ar dura până la punerea în aplicare al planului de investiții.

Aceste aspecte au fost discutate în ședință și nu numai. În final, decizia Consiliului de Administrație a fost să suspende organizarea concursului pentru manager, anunțată pentru sfârșitul lunii mai a.c., a aprobat bugetul de venituri și cheltuieli și a solicitat șefilor de secții să prezinte, la următoarea ședință, situația secțiilor, ce cheltuieli și ce nevoi au.

Florentina BOZÎNTAN

Citeşte şi:

Funcția de MANAGER la Spitalul EFOSAN, scoasă la concurs!

RUINE pe malul lacului Techirghiol, ajunse groapă de gunoi! Spitalul Efosan a curățat zona!

Planuri pentru MODERNIZAREA bazei de tratament STEAUA DE MARE de la Eforie Nord

ANCHETĂ! Pacienți internați în saloane fără aviz sanitar, într-o ANEXĂ din curtea SPITALULUI EFOSAN

luni, 15 aprilie 20191497
Comentarii

08cetatean(15 apr 20:00)
s-a pus ochii pe bazinul si baza de tratament de la Steaua cine stie ce aranjament se va face sa-l ia careva pentru ca ministerul vrea sa scape de el sa matraseasca tot sa-l dea pe nimic cum au facut si cu spitalul de la Sud,pacat dar bani nu cred ca a dat de ani buni
168Iti faci singur tratamentul(15 apr 02:14)
Mai dai 10 - 20 RON pe sedinta la asistenta, asta ca vrei tu, sperand la tratamentul complet, si asistenta care trebuie sa-ti faca masaj la membrul rablagit se sinchiseste cu asta vreo 2 - 3 minute, apoi te pune la un aparat vechi, care fiind si deteriorat,dupa spusele asistentei, mai si iradiaza, asadar, dupa ce asistenta tine 1 minut aparatul in mana, i-l da pacientului sa-si faca singur tratamentul, sa se iradieze el.
mai mult...Replica
19 apr 00:00ReplicaRegulamentul din zona Peninsulară, pe masa judecătorilor! Agenţii economici au declarat RĂZBOI Primăriei Constanţa

Consilierii locali muncipali din Constanța au votat, în septembrie 2018, aprobarea Regulamentului de acces în zona...1247

19 apr 23:11ReplicaANAF cere falimentul asociaţiei apicultorilor din Constanţa. Printre membri, un inspector din Consiliul Judeţean675
19 apr 00:00ReplicaUn rus investeşte într-un hotel cu 8 etaje în Mamaia. Numele lui are legătură cu Cristian Borcea1373
19 apr 00:00ReplicaCasa Prahova NU are aviz de funcţionare! Motivul: o datorie pentru care patronul s-a adresat instanţei

Nicolae Chivu, patronul unităţii de cazare Casa Prahova nu poate obţine avizul de funcţionare, din cauza unui debit...745

19 apr 00:00ReplicaParapetul de pe DN 3 Constanţa - Valu, PROMISIUNI FĂRĂ ACOPERIRE!846
19 apr 00:00ReplicaFEMEIE ATACATĂ în plină stradă! 'Eu NU fac aşa ceva' – declaraţia unui INFRACTOR cu ANTECEDENTE853
19 apr 00:00ReplicaŞEDINŢĂ PUBLICĂ în Năvodari, pentru reabilitarea străzilor din Mamaia Nord

Centrul de Afaceri Năvodari a găzduit, miercuri, 17 aprilie a.c., o ședință publică convocată de primarul Florin...337

19 apr 00:00ReplicaDecizie în dosarul tânărului care a agresat doi poliţişti, la Hârşova!307
19 apr 00:00ReplicaDezastru pentru buzunarele locuitorilor din Medgidia!546
19 apr 00:00ReplicaSute de locuitori din Hârşova, sprijiniţi să aibă o viaţă mai bună!

Joi după-amiază, 18 aprilie a.c., Clubul Femeilor din Hârșova găzduiește întrunirea prilejuită de derularea...223

19 apr 00:27ReplicaTudorel Toader îşi prezintă DEMISIA din funcţia de ministru1365
19 apr 00:16ReplicaAtenție, constănțeni! Dacă aţi fost somaţi să RESTITUIŢI subvenţia la căldură, nu veţi plăti dobânzi şi penalităţi2085
Vremea
15.1°6.6° - 15.1° vineri, 19 aprilie 2019
ploaie ușoarăUmiditate: 47%
Vânt: 3.04 m/s din N
Presiune: 1023.159 milibari

Loto
6/496813313342
5/4013192035385
joker9142628335
Horoscop
mai mult...SPSportRT
19 apr 00:00SportEuropa League, "sferturi". Napoli-Arsenal 0-1, Chelsea-Slavia 4-3, Valencia-Villarreal 2-0, Eintracht-Benfica 2-0

Arsenal, Valencia, Eintracht Frankfurt şi Chelsea sunt cele patru semifinaliste din Europa League. În penultimul act...182

19 apr 00:00SportFestival de goluri în Chelsea - Slavia Praga

Atacantul lui Chelsea, Pedro, a fost protagonistul startului de meci la returul dintre Chelsea şi Slavia Praga din...162

19 apr 00:00SportIanis Hagi pleacă de la Viitorul! Gică Hagi a confirmat în direct la TV

Gică Hagi a confirmat că Ianis Hagi (20 de ani) are mai multe oferte din campionatele importante ale Europei....462

19 apr 00:00SportIvan Patzaichin a primit Colanul de Aur, cea mai înaltă distincţie a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

Ivan Patzaichin, cel mai titrat canoist român din toate timpurile, a primit, joi, Colanul de Aur, cea mai înaltă...194

Local
19 apr 00:00LocalReînscrierile la grădiniţă încep pe 6 mai

Ministerul Educaţiei Naţionale a stabilit, în vederea cuprinderii în învăţământul preşcolar a copiilor cu...156

19 apr 00:53LocalProcurori din Constanţa, în atenţia CSM

Secţia pentru procurori din cadrul CSM s-a întrunit joi, 18 aprilie, în şedinţă. Pe ordinea de zi s-au aflat şi...1258

19 apr 00:53LocalContinuă pregătirile pentru sezonul estival în stațiunea Mamaia și municipiul Constanța

De la începutul săptămânii, angajații Serviciului Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța...305

19 apr 00:51LocalExpoziție de Paște cu vânzare, cu produse realizate de copiii din centrele de plasament

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a deschis, joi, 18 aprilie a.c., cea...259

19 apr 00:42LocalMai puțin de 30% din hotelurile de pe litoral vor fi deschise de Paște și 1 Mai

Aproximativ 80 de hoteluri din totalul celor peste 300 existente pe litoralul românesc, ceea ce înseamnă mai puțin...1452

19 apr 00:49LocalArnold, baschetbalistul surdo-mut care vrea în NBA

...267

19 apr 00:49LocalNăvodărenii care văd fapte antisociale, îndrumați să sune la Poliția Locală!

Primăria orașului Năvodari și Direcția Poliției Locale Năvodari a demarat campania „FII RESPONSABIL! ATITUDINEA...593

19 apr 01:08LocalSANCȚIUNI DRASTICE pentru MIZERIE și CONSUMUL DE ALCOOL pe stradă!

Consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, mizeria aruncată pe stradă, cerșetoria și răscolitul în...458

19 apr 01:10LocalConstanţa. Peste 200 kg peşte, transportate fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța - Punctul de Trecere a Frontierei Midia au depistat,...502

19 apr 00:24LocalCondamnaţi definitiv, încarceraţi şi introduşi în penitenciarul Poarta Albă

Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni! La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului...488

Politică
19 apr 00:00PoliticăTeodorovici iar a luat bani cu împrumut la dobândă mare: Încă 400 de milioane de lei

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, joi, 400 de milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de...159

19 apr 01:00PoliticăLiviu Dragnea a lansat acuzații FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ludovic Orban: 'Să spună jandarmul cum îi săreau zeci de mii de euro din geantă când a plecat'

Liviu Dragnea a spus, în județul Suceava, că are informații despre mandatul lui Ludovic Orban în fruntea...654

19 apr 01:00PoliticăINCIDENT procedural cu dosarul Revoluţiei: Parchetul a trimis dosarul la ÎCCJ pe ascuns, la o săptămână după anunţul oficial

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a încălcat Codul de procedură penală în privinţa...251

19 apr 01:01PoliticăUn tânăr nu a vrut să dea mâna cu Liviu Dragnea, la mitingul PSD

Câteva sute de persoane au participat, joi, la un miting PSD în localitatea Dumbrăveni, județul Suceava, la care...485

19 apr 01:01PoliticăLiviu Dragnea vorbește, în premieră, de candidatura la prezidențiale: „O să vă răspund, când e momentul, dacă voi candida“

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat joi, într-un miting electoral organizat în...246

19 apr 00:17PoliticăBola iar se ia de Palaz! `400.000 de lei din bani publici pentru 3 zile de băut bere, totul deghizat în eveniment cultural!`

„400.000 de lei din bani publici, pentru trei zile de băut bere, totul deghizat în „eveniment cultural”. Cam...1112

19 apr 00:48PoliticăCererea de pensionare a lui Augustin Lazăr, acceptată de CSM

Ordinea de zi de joi, 18 aprilie, a sedintei Sectiei pentru procurori s-a suplimentat cu discutarea cererii de...438

19 apr 01:04PoliticăKlaus Iohannis: Nu pot să semnez nişte acte fără a evalua urmările întregii remanieri

Klaus Iohannis a făcut declaraţii de presă după ceremonia de introducere în profesie a absolvenţilor Consiliului...321

19 apr 01:09PoliticăCreștere a încasărilor la TAXE și IMPOZITE, față de anul trecut!

SPIT Constanța aduce la cunoștința opiniei publice că în perioada ianuarie-martie 2019, totalul sumelor încasate...316

19 apr 01:11PoliticăATENȚIE UNDE PARCAȚI! Poliția Locală dă zeci de amenzi zilnic!

Staționarea sau oprirea voluntară în zonele în care aceste acțiuni sunt interzise, încălcarea semnificației...462

Monden
19 apr 00:00MondenCum va fi rochia de mireasă a Adelinei Pestrițu și cum își va îmbrăca fetița: „Sunt foarte dificilă“

Adelina Pestriţu (32 de ani) şi iubitul ei, Virgil Şteblea, sunt în focuri! Cei doi se pregătesc de zor pentru cel...202

19 apr 00:00MondenCât a slăbit Oana Roman. Ţinuta care i-a dezvăluit noua siluetă

După ani la rând în care a fost criticată pentru siluetă, Oana Roman pare că a câştigat pentru moment lupta cu...229

19 apr 00:00MondenCe vor face CRBL și Oase cu premiul de 30.000 de euro, de la Asia Express

O ţară întreagă a stat cu sufletul la gură, marţi seară, 16 aprilie, pentru a afla câştigătorii marelui premiu...190

19 apr 00:00MondenAndreea Bălan, la primul eveniment oficial după cea de-a doua naştere

După ce ne-a dat emoţii la naşterea celei de-a doua fiice, iată că artista s-a refăcut complet şi-şi poate relua...152

19 apr 00:00MondenCe s-a întâmplat cu Lisa Marie Presley? Fosta soţie a lui Michael Jackson s-a îngrăşat teribil!

Singurul copil al lui Elvis Presley, din mariajul cu Priscilla, duce o viaţă relativ retrasă. De aceea, poate, ne...229

19 apr 00:00MondenSophie Turner din Game of Thrones se luptă cu depresia. Cum au afectat-o criticile pentru rolul Sansa Stark

Actriţa Sophie Turner a dezvăluit că s-a luptat ani de zile cu depresia, boală ce s-a accentuat odată cu primirea...169

19 apr 00:00Monden„La Gomera“ de Corneliu Porumboiu, printre cele 19 filme selecţionate în competiţia Festivalului de Film de la Cannes

Nouăsprezece filme vor concura anul acesta în competiţia Festivalului de Film de la Cannes, potrivit listei iniţiale...131

19 apr 00:00MondenBradley Welsh, unul dintre actorii din "T2 Trainspotting", a fost împuşcat mortal în Scoţia

Bradley Welsh, unul dintre actorii din "T2 Trainspotting", a fost împuşcat mortal miercuri seara la Edinburgh,...143

19 apr 00:00MondenDisney promite cinci milioane de dolari pentru reconstrucţia catedralei Notre-Dame

Compania Walt Disney, care a obţinut încasări de milioane de dolari de pe urma filmului său de animaţie ''The...131

18 apr 19:32MondenBianca Drăgușanu, dezlănțuită: Ce replici a avut pentru Cătălin Botezatu și pentru prezentatorii emisiunii „Vulturii de noapte”

Bianca Drăgușanu a participat la emisiunea Vulturii de noapte, pe care fostul său partener de viață, Victor Slav, o...564

Mapamond
19 apr 00:00MapamondÎnaintea publicării raportului Mueller, Trump denunţă o „înşelătorie politică“

Preşedintele american Donald Trump a denunţat joi "cea mai mare înşelătorie politică din toate timpurile", cu...137

19 apr 00:00MapamondKim Jong Un se va deplasa în Rusia pentru un summit cu Putin, anunţă Kremlinul

Liderul nord-coreean Kim Jong Un se va deplasa în Rusia la sfârşitul lunii aprilie pentru un summit bilateral cu...130

19 apr 00:00MapamondUKIP îşi lansează campania, prezentându-se ca „adevăratul partid“ al Brexit-ului

Partidul britanic UKIP (eurofob şi antiimigraţie) şi-a lansat joi campania pentru alegerile europarlamentare,...124

19 apr 00:00MapamondCoreea de Nord cere SUA să îl înlocuiască pe secretarul de stat Mike Pompeo la negocieri

Coreea de Nord a cerut joi Statelor Unite să îl înlocuiască pe secretarul de stat Mike Pompeo cu un negociator "mai...127

19 apr 00:00MapamondCongresul SUA va primi raportul procurorului Mueller privind complicitatea cu Rusia cenzurat după patru criterii

Congresul Statelor Unite va primi joi, în jurul orelor locale 11:00-12:00 (15:00-16:00 GMT) raportul anchetatorului...129

19 apr 00:00MapamondParlamentul European a votat simplificarea procedurilor de obţinere a vizelor de scurtă şedere în UE

Parlamentul European a votat miercuri, la Strasbourg, o simplificare a procedurilor de obţinere a vizelor de scurtă...130

19 apr 00:00MapamondRusia extinde sancţiunile economice impuse Ucrainei

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a semnat joi un decret care extinde lista produselor ucrainene ale căror importuri vor...136

19 apr 00:00MapamondAccident în insula Madeira: Portugalia a decretat trei zile de doliu naţional

Guvernul portughez a decretat joi trei zile de doliu naţional în memoria victimelor accidentului rutier în care...134

19 apr 00:00MapamondFranţa: Clopotele catedralelor au bătut în semn de solidaritate cu Notre-Dame din Paris

Marele clopot al bazilicii Notre-Dame-de-la Garde din Marsilia a fost tras la ora locală 18.50 (16.50 GMT), la fel ca...121

19 apr 00:00MapamondUn bărbat a fost arestat în Catedrala Saint-Patrick din New York, având asupra lui bidoane cu benzină

Un bărbat a fost arestat miercuri seara după ce a pătruns în Catedrala Sfântul Patrick din New York având asupra...139

Sănătate
19 apr 00:19SănătatePacienta cu arsuri grave, transferată în Belgia, va avea nevoie de mai multe operații. „Dacă mai stătea 2 zile în România nu mai avea șanse!”

Tânăra Mădălina Neculai, din Tulcea, care a fost transferată la un spital din Belgia, după ce a suferit arsuri...1400

17 apr 01:37SănătateSpitalul Judeţean Constanţa a fost decorat de Klaus Iohannis

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit Spitalului Clinic...1210

17 apr 04:05SănătateREVOLTĂTOR! Pacientă cu arsuri grave, din Tulcea, plimbată între spitalele din Constanța și Timișoara!

O tânără de 25 de ani din Tulcea, aflată în stare gravă, fiind intubată, după ce a suferit arsuri pe 40% din...785

13 apr 01:48SănătateProiect benefic pentru comunitate: cursuri de asistente medicale în Hârșova!

Sistemul sanitar din orașul constănțean Hârșova se dezvoltă. Astfel, în Spitalul Orășenesc Hârșova vor fi...1285

13 apr 17:54SănătateAsistenta șefă de la Neurologie, schimbată din funcție după controlul ministrului Sănătății! Atenționare pentru directorul de Îngrijiri!

S-a încheiat ancheta internă desfășurată de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei”...3902

13 apr 00:29SănătateReacția SANITAS după controlul de la Spitalul Județean Constanța: „Personalul este insuficient, merită să fie tratat cu respect!”

Referitor la recenta vizită a Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Spitalul Clinic Județean de Urgență...2319

12 apr 00:50SănătatePacienții vin la Constanța să se trateze, dar ministrul Sorina Pintea LAUDĂ spitalul din Tulcea pentru... curățenie!

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, continuă controalele în spitalele din țară. În noaptea de miercuri spre...7280

11 apr 00:35SănătateSpitalul Județean Constanța, decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar”

În vreme ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vorbit despre „dezastrul” pe care l-a găsit pe secțiile...3104

9 apr 01:42SănătateANCHETĂ la Spitalul Județean Constanța, după controlul inopinat al ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut, duminică seara, 7 aprilie a.c., de Ziua Mondială a Sănătății, un...4979

5 apr 22:57SănătateMedicii Adrian Streinu Cercel și Mihai Craiu, prezenți la Constanța pentru a vorbi despre vaccinare!

Vaccinarea împotriva virusului hepatitei B, vaccinarea în cancer între prevenție și tratament și prevenirea...1970