REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ministrul Apelor şi Pădurilor, pe plajă: a găsit curăţenie în Mamaia, la Vama Veche a ameninţat cu amenzi usturătoare!

Ministrul Apelor şi Pădurilor, pe plajă: a găsit curăţenie în Mamaia, la Vama Veche a ameninţat cu amenzi usturătoare!

Replica API 27 aprilie 2018 | 00:20 300

Ministrul Apelor si Pădurilor, Ioan Deneș, se află pe litoralul românesc. În cursul zilei de joi, 26 aprilie, lministrul a vizitat plaja Mamaia Sud, din zona hotelului Malibu, pentru a vedea stadiul pregătirilor plajelor pentru sezonul estival. El a precizat că plaja din Mamaia e pregătită. În schimb, la Vama Veche a declarat că a găsit nereguli și a fixat ca termen până în aceeași zi, la ora 18.00, să termine de strâns scoicile şi de igienizat plaja, altfel vor fi aplicate amenzi începând de vineri.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest ministru mai bine ar da ordin ca in toate orasele sa se planteze pomi. Mai ales in Cta , unde puscariasul Mazare a defrisat orasul pt a vinde terenuri. Inainte, in Mamaia , pe marginea plajei era o perdea de pomi care impiedicau nisitul sa ajunga pana la hoteluri si care faceau umbra. Totul era verde, era loc si pt vegetatie unde sa te protejezi de canicula, erau si pravalii. Acum se construieste fara noima, nu exista o strategie, totul se face pe spagi si se distruge tot ce era frumos si limitele bunului simt. Astia nu stiu decat de peticeli, panselute, borduri si distrugerea parcurilor
2
0
Tiganie intre Saturn si Venus la boschetarul de SAVA....
1
0
pLAJA DE LA cOSTINESTI NU PREZINTA INTERES NATIONAl IN TURISM DOMNULE MINISTRU? Aveti grija si de turistii care vin in statiunea noastra de vis,in care am investit in locatii de lux dar degeaba daca plaja nu avem.Obligati-l pe Horia Constantinescu seful OPC sa nu mai ocupe jumatate din plaja cu sezlonguri si beach-baruri prin afacerea pe care o detine pe numele fostelor sotii si a mamei sale escrocul transparent.
1
0
interziceti dispunerea sezlongurilor si umbrelutelor la mai putin de 20 m fata de apa marii.
4
0
La malibu te duci tu sa verifici plaja?halal de putori si verificari doar pe un petic de nisip...la intrare in Mamaia la papadie pe plaja sunt gunoaie cacalau ba chiar ingropate in nisip
3
0
Un cacat...Sa vina la vara sa vada ca nu am unde sa imi pun prosopul din cauza sezlongurilor
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108