REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ministrul Sănătăţii ia în calcul numirea unei conduceri militare la orice spital din România

Ministrul Sănătăţii ia în calcul numirea unei conduceri militare la orice spital din România

Replica API 11 aprilie 2020 | 00:00 1078

Nelu Tătaru

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a admis, vineri, că ia în calcul desemnarea unor medici militari la conducerile tuturor spitalelor din România atunci când "managementul civil nu merge".

El a declarat, la finalul unei vizite la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, că activităţile unităţilor medicale sunt evaluate separat, iar deciziile sunt luate în funcţie de fiecare caz în parte.

"Fiecare unitate medicală din această ţară este evaluată separat. În măsura în care vedem că un management civil nu merge sau acel management civil ne cere ajutorul demisionând, aşa cum s-a întâmplat în celelalte unităţi medicale, luăm în calcul şi acest lucru (n.r.- desemnarea unei conduceri militare)", a afirmat Tătaru, potrivit Agerpres.

Ministrul Sănătăţii a numit-o, vineri, în funcţia de manager la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ pe Daniela Marcoci, care a lucrat în ultima perioadă ca medic epidemiolog la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Suceava.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In patde rastriste doar armata ne mai poate salva! Civilii dezerteaza si se ascund sub pat
1
1
Nu vrem conducere militara. Vrem doar fotarile lor. Combinizoane bune, masti serioase.
0
1
de ce mai nelutu apreciezi ca-s mai bine pregatiti alde mos teaca decat medicii civili sau numai ca bat tare din calcaie,muie penele muie iohanis
2
1
ok ok ok si eu zic asa poti sa o .ugi far sa o uzi.Atiitea basini cu armata sau acestia sa fie mai si mai fata de un medic inf care are in spate ani de activitate.Posibil si lipsa fitilelior din parlament sa il fi adus aici.Na daca guvenul meu ZEEERO.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108