REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mircea Diaconu, pregătit să intre în ring: „Îmi voi anunţa azi intenţia de candida ca independent la Preşedinţie“

Mircea Diaconu, pregătit să intre în ring: „Îmi voi anunţa azi intenţia de candida ca independent la Preşedinţie“

Replica API 26 august 2019 | 01:14 486

Mircea Diaconu

Fostul europarlamentar Mircea Diaconu ar urma să-şi anunţe, astăzi, la ora 16.00, pe treptele Ateneului Român, intenţia de a candida ca independent la Preşedinţia României, însă surse politice au declarat pentru G4Media că ar urma să fie susţinut de viitoarea Alianţă politică formată dintre Pro România şi ALDE.

”Nu voi anunţa candidatura, ci intenţia de a candida. Mai sunt nişte paşi, nişte eforturi. Potrivit legislaţiei, e greu să parcurgi aceşti paşi până la capăt ca indepedent. Azi o să anunţ o intenţie, pe parcurs se poate transforma în candidatură, în caz că apare un sprijin”, a declarat Diaconu pentru G4Media.ro.

”Nu am avut discuţii cu Pro România şi ALDE pentru susţinere. Vreau să cer susţinere de peste tot”, a mai spus Diaconu.

Nu este clar în acest moment dacă liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, va mai candida la preşedinţie. Conducerea ALDE şi Pro România ar urma să se reunească luni, mai scrie G4Media.ro.

Pentru a candida ca independent, Diaconu are potrivit legii nevoie de 200.000 de semnături, la fel ca în cazul candidatului partidelor. Independenţii nu au dreptul la observatori în secţiile de vot.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Independenul asta impins din spate de voiculescu si latrina trei, sustint de ponta si tariceanu...pe cine vrea sa prosteasca! Sheet...
1
1
Dupa ce cati-ai tras 100.000 euro ca europarlamentar fara sa misti un deget, mai vrei si presedinte .Stii ca nu ai sanse de reusita dar mai aude lumea de tine. Slab ca actor de film unde n-ai mai prins roluri dupa revolutie. Stai in banca ta ca se rasucesc in morminte marii actori.
2
1
ne sugi pula , lui si mie !
1
1
Hop si circarul asta , actor de doi bani vrea sa ajunga presedinte . Poate la blocul in care locuieste. Trezeste te la realitate , esti un neica nimeni.
7
2
P-ulea o sa te voteze antenistule! In afara de-a le lua apararea hotilor penali la fel ca gadea, ciuvica, ursu sau badea de la haznaua trei, NIMIC bun pentru tara asta si ptr romani nu ai facut! Naparca de om asta ai fost si esti. Sheet!
8
2
Diaconu, lasa-te de ideea asta. Vei avea o prabusire spectaculoasa. Vei pierde si calificativul de bun actor.
7
1
Mai baiete asta este omul promovat de catre Dan Voiculescu si antenele lui asa ca laso mai moale cu curatenia lui cand el vine din troaca varanului.
7
2
Salb nene,ca filmele jucate,da este un om ok,cinstit cum se cade...dar cand tu imi spui ca vrei sa stai la discutii cu oricine doar doar sa prinzi nu e in regula.Concret cate limbi cunoasteti?cu ce plan veniti pt tara?daca erai vreun Trump si te ridicai de doua ori de jos dupa ce ei te bagau in faliment da!Dar asa...ierta ta sa imi fie parerea jupane prefer unul prieten cu Trump
5
1
Este un om care nu a facut rau nimanui,a fost mereu impotriva abuzurilor,nu a acceptat slugarnicia de partid. Asta inseamna ca va avea multi nemernici importiva lui,multi spalati la creier dusmani.Ce nu intelege Diaconu este ca romanii cie mai virulenti vor un stat haotic,in care clanuri ca in Caracal sa ramana ceva banal,in care unii sa munceasca pe nimic si altii sa fie bogati,acei altii fiind normal,interlopi cu si fara uniforme de stat,cu si fara finctii in stat. Diaconu va avea votul cetatenilor cu cap limpede. Daca nu va castiga,nu-i nimic,romanii isi merita soarta de idioti.
3
7
Ai jucat degeaba langa Caragiu in actorul si salbaticii nu ai invatata nimic de la greul nostru.A inceput sa ti placul banul vrei bani moca, vorba dinainte la munca ba nu l-a mancat cacat.
7
2
Ba diaconule,vezi ca este un post liber la circ,de mascarici,sau sa vinzi bilete.Caci altceva Nu stii sa faci.mai vrei bani moca,nu-i asa?La muncaaaa ba !
7
2
Nu meriti respect . Ai un scuipat de la mine .
7
1
hai bre nea diaconescu zii mai bine ca a inceput sa ti placa tare ciolanul.toti va dati mari salvatori pana ajungeti la os apoi incep vaicarelile.stai in banca mata!
9
1
Domnule Diaconu nu o sa faci mare lucru daca ai sa candidezi dar e dreptul tau sa suporti toate mistocarelile si jignirile pe care ai sa le incaseszi,cine stie poate esti sadomasochist si iti place asta.
10
1
Hai lasa-ne, nu glumesti..
7
3
L-a trimis tuta la produs!
5
3
L-a zapacit caldura...
10
3
sub 1 la suta si nelipsita muie cu cacat !!!
10
5
Lingaule ce te-a mancat sa faci politica caci esti o secatura in privinta asta.
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108