REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mircea Dinescu, poet:

Mircea Dinescu, poet:

Replica API 18 aprilie 2019 | 00:00 771

"Domn'e, ştii cum e, ctitorii de biserică sunt trecuţi de obicei în stânga sau în dreapta uşii. GDS-ul asta s-a născut imediat după '90, împreună cu Andrei Pleşu şi mai erau vreo doi-trei prieteni, am zis că fac o instituţie cum nu a mai fost în România, oameni deştepţi care dialogheaţă cu restul lumii, despre dramele Românilor. Şi s-a transformat în ceva absolut jalnic acest Grup pentru Dialog Social, sunt absolut siderat ce s-a putut întâmpla, e o vorbă - să te ferească Dumnezeu de prostia oamenilor deştepţi!"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
inteligentule,spune tu ,de unde a avut dinescu mircea sa infiinte un ziar ? prin cafenelele din Paris unde nu avea un franc sa plateasca o cafea.in afara de limbajul de mahala prin care se facea remarcat la tvr,nu stiu cu ce mai braveaza. cert este ca dupa ce tov niciolae ceausescu a murit,au aparut f multi bogatasii.dar ca si elena udrea ,sunt multi postaci care ling dosurile pline de mult rahat ale unor personaltatii dubioase.nu am nimic cu nimeni,dar nimeni nu comenteaza mizeria din senat,parlament si saracia din tara ..
3
0
subscriu la tot ce ai spus iar unele comentarii ulterioare iti confirma spusele. Pentru aia cu neuronul spalat le spun ca dinescu a infiintat in 1991 academia catavencu ziar de succes la vremea respactiva nu mizeria de acum.
0
3
Toti poetii si scriitorii care nu ling la coaie mafiotii din PNL sau alte mizerii,sunt fie pesedisti,fie prosti,ca asa zic analfabetii incultii si spalatii pe neuron. Ne trebuiesc doar aplaudaci pe de o parte si zbiri conducatori de sclavi ,pe de alta parte.
5
1
el a facut bani cand era pe val la CNSAS, multi care vroiau sa nu le iasa dosarul la lumina cotizau la greu la Dinescu, si altii care nu cotizau se trezeau cu dosarul pe goarna TVR
5
3
OARE AM UITAT CU TOTII SAU AVEM RAHAT IN LOC DE CREIER,IN DOSARUL REVOLUTIEI ,ACEST DINESCU MIRCEA ,ERA CEL MAI .... LA TVR,ADUCETI-VA AMINTE CA ERA UN ZERO LEI,BRUSC DUPA REVOLUTIE ,DINESCU MIRCEA AVEA ATATEA BANI INCAT EU AS MUNCII INCA ZECE VIETI SI TOT NU AS AJUNGEA LA POETUL CIOLHANELR. INTREBARE ? DE UNDE POETUL CIOLHANELOR ,SA IMBOGATIT PESTE NOAPTE ??? A DESCOPERIT LAMPA LUI ALADIN ? DE CE NU ESTE PURIFICAT SI LUAT LA INTREBARI ??? ORGANELE ABILITATE ,DE CE TAC ??? CHIAR ASA SUNTEM SPALATI PE CREIER CU ACEST DINESCU MIRCEA ???
9
4
macar de ar avea talent de bucatar, mai nene lasa-te de bucatarie ca nu le ai, ce faci tu acolo in emisiunea aia de la TVR e de ras, prepari niste mancaruri de tot kkatul
7
6
O fi fost el scriitor anticomunist dar a devenit pupator de fese besediste de cind cu ferma si castelul de la Cetate...
7
6
o fi fost dinescu dizident da s-a spurcat la banii pesedeilor si-l linge-n cur pe ucigasul ilici !!! Muie dinescu, muie pesede !!!
9
7
Dinescu chiar este poet anticomunist. Astia care il Musca de cur sunt intr-adevar idioti cu bale la bot,oameni care nu au citit poezii,beletristica,nimic valoros din simplul motiv ca daca ei nu inteleg,inseamna ca totul este prost. Si daca Dinescu participa la emisiuni mai distractive,o face pentru ca sunt oameni care se uita,la fel cum si pentru prostovani sunt posturi TV cu manele sau stiri fabricate de sclavii securitatii. Dinescu si alti oameni valorosi vor fi mereu injurati de gunoaie,pentru ca gunoaiele atata stiu si se cred ele valori.
8
10
hai sictir comunist notoriu
11
5
nu-ti este rusine mai amaratule- poet, ca cauti pe banii nostri la tv, te-ai transformat in bucatar, greata imi este de asemenea nullitati
11
7
Poetul M Dinescu a fost un dizident autentic pe vremea comunismului. RESPECT!
9
12
Poetul cratitelor,gratarelor si al chiolhanurilor.Asta vorbeste despre dialog social ? Hai sictir, poetul lui peste ! Te-ai spurcat cu bani pesedisti .
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108