REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

MITINGUL PSD. Stroe: ‘Am dovedit suntem uniţi împotriva Statului polițienesc, paralel’

MITINGUL PSD. Stroe: ‘Am dovedit suntem uniţi împotriva Statului polițienesc, paralel’

Replica API 11 iunie 2018 | 21:37 351

Mitingul PSD s-a încheiat, dar nu şi declaraţiile liderilor politici pe seama mobilizării în Caputală.

Felix Stroe, președintele organizației PSD Constanța a comentat, ca o conluzie a evenimentului de sâmbătă: "O țară întreagă a putut vedea ieri, chiar și numai la televizor, capacitatea de mobilizare, disciplina și civilizația membrilor PSD, cel mai important și mai mare partid politic din România. Cu nimic mai prejos - dimpotrivă! - decât cei care, de nenumărate ori au ocupat abuziv, fără autorizație și plini de o ură canalizată aberant tocmai împotriva celor hăituiți de o "justiție" aplicată discreționar și "cu dedicație". Am dovedit în Piața Victoriei că suntem uniți, din toată țara, în număr covârșitor, coerenți, împotriva represiunii continue și constante a Statului polițienesc, paralel. Și, așa cum a spus și președintele PSD, Liviu Dragnea, dacă va fi nevoie, nu ne vom opri aici! Vom ieși din nou în stradă. Vom continua lupta împotriva Securității de tip nou, a Serviciilor Secrete deturnate de la misiunea lor constituțională și de la orice fel de încălcare a libertății individului, a vieții sale private, a prezumției de nevinovăție și a drepturilor sale fundamentale".

Sub sloganul ”Vrem prosperitate, NU Securitate!”, membri şi susţinători ai PSD şi ALDE din toată ţara s-au aflat, sâmbătă, în Capitală. Conform posturilor tv centrale, la eveniment au fost peste 150 de mii de oameni, ultima cifră avansată fiind 400 de mii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Drojdierii de la sate adusi cu japca direct din bodegi
3
1
Cretini care ne consuma aerul , timpul , nervii , acesti limbrici de la PSD-ALDE !
5
0
Ce stat politienesc? Infractorilor! Hotilor! Ati furat tara asta ! Voi toti de la guvernare! Nu ati fost in stare sa faceti decat abrambureli la orice guvernare , ca e pdl, psd , pnl sau oricare a fost! Rusine!
9
1
ati fost uniti ca musca de kkt
12
1
inainte de toate sa ai grija sa inveti sa scri corect romaneste, dupa aia sa ai si alte griji. Si cand zici noi, la cine te referi, la cei platiti de Soros? la cei care vor o Romania a lucrului "bine" facut? s-a vazut si are sa se vada ca Romania lucrului bine facut este bine facuta doar pentru unii, iar pentru restul asmutitilor lui Soros decat "satisfactia" ca au "invins" alaturi de Steven van Groningen care de marea grija de a le fi bine romanilor a iesit in strada.
13
9
Ati dovedit pe dracu . Ati adunat de prin sate desculti si flamanzi cum hingheri aduna caini maidanezi . Nici nu am avut de ce sa ma mir . Asta este electoratul psd alde . Numai ca voi mizerabililor , infractorilor , sobolanilor , o sa platiti cu varf si indesat pentru mizeriea in care ati produso . Puterea noastra a celor care nu va inghitim este ca pe noi cei mai multi nu puteti sa ne cumparati cu bere , mici , sau alte nimicuri . Noi care dorim o ROMANIE puternica si sanatoasa , vom avea grija sa va trimitem la lada isoriei .
18
12
Oameni dusi cu forta la miting, pe seama banilor statului.
13
12
De ce va e frica de sri ca va gasesc furaciunile ? De ce nu ma urmarescpe mine o saracie de pensionara ?
15
1
jigodiile astea sau wsters cu tine la cur si tu ii sprijini
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108