REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Mohammad Murad, clarificări pe seama conflictului cu Horia Constantinescu

Mohammad Murad, clarificări pe seama conflictului cu Horia Constantinescu

Replica API 25 aprilie 2018 | 13:32 337

„Dacă se continuă aşa, agenţii economici se pot adresa instanţelor…”

„Dacă se continuă aşa, agenţii economici se pot adresa instanţelor…”

Mohammad Murad

Pe parcursul conferinţei de presă cu ministrul Turismului Bogdan Trif, care a avut loc în urmă cu două zile la Constanţa, a fost agitaţie maximă în legătură cu şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, Horia Constantinescu. Motivul: în şedinţa de lucru de dinainte de conferinţă, şefului OPC i-a fost reproşată maniera de expunere publică a problemelor pe care le constată la agenţii economici pe parcursul controalelor. Ba mai mult, şeful OPC a declarat presei că anumiţi agenţi economici din turism s-ar pregăti să îi ceară demisia, posibil în cadrul unei conferinţe de presă.

Conferinţa cu pricina nu a avut loc – posibil ca organizatorii să se fi răzgândit. Însă, a rămas plutind în aer următoarea informaţie: „capul răutăţilor”, în ceea ce priveşte solicitarea demisiei, ar fi fost Mohammad Murad de la Phoenicia. Omul de afaceri a negat însă acest lucru: „E adevărat, am criticat faptul că sunt prezentate aspectele negative din timpul controalelor OPC, pentru că rămâne acea imagine care poate afecta turismul.

Văzând imaginile de la controale, mai vine turistul pe litoralul românesc? eu cred că legea nu are inclusă la pachet şi imaginea negativă. Legea spune că dacă la control eşti găsit cu deficienţe, eşti amendat, plăteşti amenda, remediezi problemele. Nu zice în lege că trebuie să fii expus şi publicului, să rămână turistul doar cu acea imagine.

Lucrurile bune de ce nu se spun? Până la urmă, dacă se continuă aşa, şi agenţii economici rămân cu imaginea terfelită, ei se pot adresa instanţelor”, a declarat, pentru „Replica”, Mohammad Murad. „De ce nu este privită problema şi altfel? Autorităţile cum autorizează afaceri despre care văd că nu corespund? E o capcană, fiindcă după aceea vin controalele şi se dispune închiderea acelor afaceri. De ce le mai autorizeazăd e la bun început, dacă nu sunt aşa cum trebuie?”, a spus Murad.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest Sirian in 1991 aducea Acadele si Sucurile in cuti din Carton impreuna cu Un securist care acum este proprietar la Jidvei.Sau fost Comunist.Evaziuni la greu.
0
0
Prea multe basni si fite pentru un simplu functionar public ! Esti un sinplu om cu un gunoi de caracter Horia si mai esti si plin de figuri , dar daca te-ai uitat in oglinda ai vedea ca fata nu te ajuta ! N-ai sa schimbi lumea cu actiunile tale nici macar nu o sa ajungi primar la o comuna cum e Costinestiul ! Esti un vierme aruncat undeva in mocirla prezentului si ti s-au urcat basinilele la cap ! Cand erai de partea cealalta si erai patron la Bonton neptun nu stiai ce e aia igena sau bon fiscal ! Daca intram In baile de acolo ieseam cu salmonela!
2
1
Domnule Horia aveti tot respectul constantenilor.Va rugam insistent continuati.
6
0
Sa ne spuna Alibaba cat a dat pe teren si cat de repede a luat autorizatie.
4
0
Se scrie Phoenicia nu Pheonicia
1
0
Horia COnstantinescu ne prezinta si noua un cv ?
3
4
Noroc cu tine mizerabile ca alt fel murea litoralu; sactirrrr
6
1
Sa te lamuresc multi dintre noi nu stam in spatele monitorului ci avem telefoane si ca fapt divers mai si muncim nu este comentatul singura noastra preocupare . In momentele libere eu intru si mai citesc cate o stire iar daca am o parere comentez sau nu . Iar de investitorul Murad mai lasa- ne . Intereseazate la cei care au lucrat la el sau la firmele care au lucrat la constructia complexului lui si sa vezi tu tepe . Tipam ca vrem o tara ca afara dar numai cand ne convine . Litoralul romanesc nu Horia il distruge noi singuri prin preturi mizerie betoane pe plaja , mancare scumpa si alterata .
10
1
Daca va intereseaza opinia constantenilor de spre SCABROSSO, lasa-ti sectiunea de comnetarii deschisa. Oricum sunt de KKT !
6
1
Aveti mare grija cu acest personaj SIE, SRI o sa aflati ca afacerile din Romania erau un paravan al spalarii de bani si finantari teroristilor. Dar o sa fie prea tarziu, toata lumea il tine in brate si nu o sa vina sa credeti cand se va desconipra totul. Tipul nu e cinstit cand vb cu tine, dar cu bani si politicieni corupti are trecere.
5
0
Sa macane in Siria obositul asta !!
3
0
Asa e romanul in general, isi merita soarta. Nu stiti decat sa aruncati cu pietre in cineva care a venit in ro a dezvoltat o afacere mare care aduce bani importanti la bugetul local si bug statului. Voi cu ce reusite in viata va laudati? Nu stiti decat sa stati in spatele unui monitor si sa latrati, alminteri fata in fata nici da-te mai incolo nu aveti tupeu. Masurati-va cuvintele si vedeti-va de viata, sau hai cu injuraturile la adresa mea, de ce nu
0
12
Se vede calitatea omeneasca in postarile anterioare, ne meritam soarta.
4
0
tigan sirian te cheama al assad sa faci turism in siria
6
1
Arabete pleaca acasa!; nu avem nevoie de tine.
6
1
arab hot si securist
11
1
Prostule, nu are cum sa faca verificari la munte. Pentru ca atributiile lui si competentele, in calitate de sef al OJPC Constantq sunt doar pe litoral. Dar cu mintea de bibilica sclava a arabului, gandesti cu curul.
10
1
Baaaa, dom Horia, dar la munte, mai exact la Azuga pe unde ai vrut tu sa devii primar, si unde ai o pensiune Bonton Challet......nu faci niste controale??? Vrei sa spui ca la munte este totul rozzzz? Trezeste-te! Esti trimis cu tinta sa defaimezi Litoralul romanesc? Problemele astea sunt in toata tara. Inclusiv la tarabele tale de pe plaja Costinesti!
7
10
Arabitoiul asta pozeaza in investitorul lui peste. E un rahat care a facut bani cinstit, exportand berbecuti cu acte legale, fara sa aiba mangle cu excrocii de Agaton si Mazare, fara sa aiba personal platit in bataie joc si fara sa faca contranbanda cu tigari. E un adevarat exemplu, Mohamad, asta , care insa poate sa se care oricand daca u-i plac legile romanesti. Sa mearga in Siria sau in Libanul ala, de tot rahatu'. OPC trebuie sa isi faca datoria si sa ii arda pe toti escrocii care isi bat joc de clienti. F bine ca fac publice actiunile, sa stie opinia publica cu ce golani are de-a face .
14
2
Va rugam in mod special sa ne relatati toate deficientele de pe litoralul romanesc ! in acest mod aflam si noi unde putem manca,ne caza ,merge la plaja.Lasati arabul sa vorbeasca pe limba lui noi vrem pe limba noastra demascarea inconstientilor care ne pun viata si sanatatea in pericol.Felicitari domnilor care va faceti treaba !
17
1
Arabetele e prieten cu cipaneza zoe de la dsv
11
2
Dispari.la.tine.acasa mulsumanule
11
5
Ce va tot uitati in gura spionului asta libian? Au ajuns sa ne conduca arabii, ca noi romanii nu mai suntem in stare... A dat spaga tuturor prim-ministrilor de pana acum apartamente si bani ca sa-si faca el reguli si legi la noi in Romania. Pe asta nu-l mai vede DNA-ul. Horia, fte-l in gura pe arab si trimite-l la coada camilei de unde a venit...
20
2
are prosti si snobi destui,nu ramai fara musterii ca altfel cum stateai tu un bandit aici sa faci pureci?Imaginea negativa voi v-o faceti e logic ca doar nu poate Horia sa vina noaptea sa faca dezastru in unitati apoi sa filmeze a 2-a zi.Apar realitatile!Aaa te deranjeaza ca un procent din ce in ce mai mare renunta la voi.asta e mai baiatule,exista variante muuultt mai ieftine si conditiile sunt decente,dincolo de granitele tarii.Cat despre autorizatii,pai voi ati dat shpaga mare mai baiatule altfel nu erau asemenea anomalii cu zeci de dughene langa plaja fiecare a facut ce i-a vrut pwla.
11
2
Mohammad e mohammad tot timpul??? La cap e murad rau de tot!! Cum se intreaba el ca de ce mai sunt autorizati agentii economici? Sa-i explice cineva mohammadului ca in momentul autorizarii toate echipamentele sunt curate,puse la punct,totul e pregatit.Problema care duce la sanctiuni e intretinerea curata a obiectelor si echipamentelor folosite.Intr-un cuvant sanctioneaza MIZERIA.O fi inteles si mohammad??
16
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108