REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Mohammad Murad, reacție în cazul Diaconescu, după ce s-a spus că faptele au avut loc la hotelul lui

Mohammad Murad, reacție în cazul Diaconescu, după ce s-a spus că faptele au avut loc la hotelul lui

A.F. 7 aprilie 2023 | 22:35 5092

Mohammad Murad, la hotelul căruia ar fi avut loc întâlnirile amoroase ale lui Dan Diaconescu cu gemenele prostituate, a reacționat la informațiile care au apărut în mass-media cu privire la cazul fostului om de televiziune.

Mohammad Murad, reactie in cazul Diaconescu, dupa ce s-a spus ca faptele au avut loc la hotelul luiMohammad Murad

"Dacă închiriezi un apartament și acolo se întâmplă ceva, ești vinovat pentru ce se întâmplă acolo?

Se poate întâmpla orice în hotel. Se învârte multă lume. Nu mă privește pe mine, există siguranță națională care se ocupă de aceste lucruri. Nu am avut habar de așa ceva, nu am avut o discuție despre aceste lucruri cu Dan Diaconescu.

'Eu sunt plecat de 2 luni în Liban pentru probleme de sănătate și alte probleme'

Eu sunt plecat de 2 luni în Liban pentru probleme de sănătate și alte probleme. Nu poți sa pleci din țară și să se spună că am fugit, nu e corect.

Presa din România scrie orice fără să întrebe, se spun tot felul de lucruri neadevărate. Eu am plecat din cauza la presă, că am văzut că nu există corectitudine", a spus Mohammad Murad, scrie stiripesurse.ro.

Surse judiciare au spus că Dan Diaconescu s-a întâlnit cu gemenele minore la hotelul pe care Mohammad Murad îl are în Neptun-Olimp.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intrebati-l pe RARES BOGDAN ce plateste Murad si firmele lui la bugetul de stat si ce pesonaje a numit in ANAF.
1
0
Opaaaa, sponsorul oficial repli ca este implicat in asta. Soc si groaza in spatiul inasalubru de la far. Haznaua re pli ca este in deriva. Mi re la pas cal este in Beirut impreuna cu seful ei suprem Murad la fel.cu santatea si alte probleme. Pai fmm de mincinosi. Ai venit in Romania sa faci facultatea MEDICINA te ai apucat de afaceri. LIBANU E O TARA IN COLAPS UNDE SISTEMUL MEDICAL E LA PAMANT IAR TU TE TRATEZI ACOLO. ESTI IMPLICAT IN MIZERIA ASTA PANA LA GAT.mi re la pas cal cum il scoti pe murad de data asta????? Hai baga articole la foc automat
6
1
Libanul este o tara distrusa. Nu re duci in Liban pentru probleme de sanatate. Te duci la Viena sau Paris sau la turci daca esti mai sarac. In Liban te ascunzi.
9
1
Domnule Murad, de ce ai distrus televiziunea LitoralTV? De ce te bagi acolo unde esti incompetent? Mai faci politica? Tot aiurea?
9
1
Murad este plecat/fugit de anul trecut. Toată iarna a stat numai în Liban. În toamna a lăsat totul balta, la hotelurile lui nu a început nimeni munca, deci avea informatii ca ceva este. Și e ciudat ca nu se misca nimic la Olimp.Inca din toamna se auzise ca a fugit. Nu iese fum fără foc.Daca ne uitam la angajatele lui din staff ,toate sunt pe calapodul acestor minore. Fără studii în domeniu, directoare peste noapte, trase prin inel numai bune pentru altceva nicidecum profesioniste în turism. Poate ii vine mintea la cap și schimba puțin imaginea acelor hoteluri.
12
1
Bine zice hotel E de notorietate in cctu asta de oras Swingereala e in floare pe plantatia aceea. Totusi de marele om de afaaceri Stefancu, nu me ziceti nimic? Sa radem impreuna
12
1
arabule de ce p motii interzici accesul la faleza olimp hotel panoramic,etc?le.a facut mmata?oricum ai sa dai faliment,numai saracii si boschetii vin in betoanele alea sa.si rupa picioarele in mare.du.te si investeste in liban!
18
3
De ce te ai inflamat asa, mister?
15
2
Ei sunt organizatorii!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468