REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° ConstanÈ›a Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° ConstanÈ›a Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Moment neprețuit între Gică Hagi și fiica lui, Kira. Surpriza pregătită după premiera de la TNB

Moment neprețuit între Gică Hagi și fiica lui, Kira. Surpriza pregătită după premiera de la TNB

A.F. 9 noiembrie 2023 | 00:00 533

În faÈ›a unei săli pline de la Teatrul NaÈ›ional BucureÈ™ti È™i sub privirile unui tată mândru, Kira Hagi (27 de ani) a debutat într-o nouă piesă „Sistemul Perfect”. A jucat alături de Aurelian TemiÈ™an È™i Monica Davidescu, un cuplu atât pe scena, cât È™i în viață reală, Silviu BiriÈ™, Ovidiu Cuncea, Cosmin Vîjeu. În sala ocupată până la ultimul scaun s-au aflat È™i părinÈ›ii Kirei, Gică È™i Marilena Hagi. Fiica celebrului Hagi a jucat în numerose piese de tetru È™i filme pentru televiziune È™i cu toate acestea părinÈ›ii ei au fost foarte emoÈ›ionaÈ›i să îÈ™i vadă fiica pe scenă.

Moment nepretuit intre Gica Hagi si fiica lui, Kira. Surpriza pregatita dupa premiera de la TNBMarilena și Gheorghe Hagi, emoționați la premiera fiicei lor, Kira

Publicul s-a ridicat în picioare

Piesa de teatru „Sistemul Perfect”, în regia lui Toma Enache, cu Kira Hagi în distribuÈ›ie, a avut premiera la Teatru NaÈ›ional din BucureÈ™ti, pe 7 noiembrie. Nu este prima colaborare dintre Toma È™i Kira, cei doi au lucrat È™i la „Între chin È™i amin”, filmul cu întâmplări reale din Fenomenul PiteÅŸti.

Piesa „Sistemul Perfect” a fost pusă în scenă pentru prima dată la Berlin în 1892. O adaptare în engleză, „His Little Dodge”, a fost prezentată la Londra, în 1896, rulând 81 de reprezentaÈ›ii. AceeaÈ™i versiune a fost dată la New York în anul următor de compania lui Edward E. Rice.

PrestaÈ›ia actorilor a ridicat publicul în picioare, la finalul piesei. Kira a avut parte de o surpriză.

Moment nepretuit intre Gica Hagi si fiica lui, Kira. Surpriza pregatita dupa premiera de la TNB

Gică Hagi a urcat pe scena TNB pentru Kira

La finalul piesei, în timp ce actorii mulÈ›umeau publicului, Kira a avut o reacÈ›ie de fericire pură când È™i-a văzut tatăl urcând pe scenă. Gheorghe Hagi È™i-a felicitat fiica direct pe scenă È™i cei doi s-au îmbrățiÈ™at în aplauzele spectatorilor prezenÈ›i în sală.

Fiica lui Gică Hagi a fost foarte fericită când È™i-a văzut pe tatăl ei pe scenă È™i ulterior a împărtășit momentul prietenilor pe reÈ›ele sociale. Kira a postat pe contul ei de Instagram un clip video alături de Hagi, în descrierea căruia a scris ”După premieră...”.

Conform tnb.ro, o adaptare cu numele „Sistemul lui Monsieur Rebadier” a fost oferită publicului în SUA, în 1979, cu Roderick Cook în rolul lui Ribadier. Iar în 2019, „Where There's a Will”, a fost prezentată într-un turneu britanic având semnată regia de marele regizor britanic Sir Peter Reginald Frederick Hall.

Următorul spectacol va fi la Brașov pe 28 noiembrie, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Silviu Biris a scris "Ce poate fii mai frumos". Este actorul Silviu Biris? Atat de agramat sa fie? Nu mai este calugar? L-a prostit pustnicia?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468