REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală! Ce a determinat-o să ia decizia

Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală! Ce a determinat-o să ia decizia

Replica API 5 aprilie 2022 | 00:00 681

Cântăreața Monica Anghel a dezvăluit că a luat decizia de a-și muta fiul la o altă școală, din cauza unor probleme întâmpinate în colectivul din unitatea respectivă de învățământ. Iată despre ce este vorba!

Pe lângă cariera sa artistică, Monica Anghel e și mamă în viața de zi cu zi, aceasta având un băiețel în vârstă de 10 ani. Cântăreața vrea să se implice în fiața fiului ei și dorește să știe ce face acesta și atunci când nu este acasă, iar cel mic i-a povestit mai multe întâmplări care au făcut-o să ia o decizie radicală.

Monica Anghel și-a mutat fiul la altă școală

Se pare că fiul Monicăi Anghel, Aviv, a fost victima bullying-ului la școală, un fenomen tot mai des întâlnit, care presupune hărțuirea din partea altor colegi/elevi, sub diverse forme. Monica Anghel a luat decizia de a-și proteja astfel fiul și l-a mutat la o altă unitate de învățământ, unde colectivul de copii este mult mai primitor și liniștit, a dezvăluit artista.

„Bullying-ul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate există. Și băiatul meu a fost victimă a bullying-ului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitori, colectivul e mai ok. Noi ca părinți trebuie să venim, în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră.”, a declarat Monica Anghel, pentru wowbiz, citat de click.ro.

Ce spune artista despre bullying

În aceeași notă, Monica Anghel a tras un semnal de alarmă asupra acestui fenomen de bullying, care îi vizează pe toți mai mulți elevi, în zilele noastre. Artista pune totul pe seama proastei creșteri din familia respectivilor copii, care s-ar putea confrunta cu probleme acasă.

„Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase.

Poate că ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt. Acestea ar putea fi niște cauze.”, a mai adăugat cântăreața pentru sursa anterior menționată.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Wow! Ce mecle au astia !? Cine sunt ?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272