REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Monica Macovei critică activitatea comisiei Iordache: Guvernul României și majoritatea parlamentară devin paradisul infractorilor.

Monica Macovei critică activitatea comisiei Iordache: Guvernul României și majoritatea parlamentară devin paradisul infractorilor.

Replica API 18 aprilie 2019 | 00:00 203

Europarlamentarul Monica Macovei critică modificările aduse codurilor penale în comisia Iordache, acuzând că "Guvernul României și majoritatea parlamentară devin paradisul infractorilor", scrie stiripesurse.ro

"Uitați-vă la Dragnea: așa arată un dictator. Uitați-vă la Iordache: așa arată sluga perfectă, care execută ordinele unui dictator.

Uitați-vă la majoritatea PSD&ALDE, ajutată de UDMR: așa arată politicienii trădători, cei care pregătesc trădarea milioanelor de români pentru a-l scăpa pe Dragnea.

Comisia Iordache a modificat de urgență, în doar o oră, Codurile penale, adoptând echivalentul unei « OUG » parlamentare, pentru că Dragnea nu vrea să fie judecat, nici condamnat, iar gașca de politicieni infractori care îl înconjoară speră să scape și ei pe lângă liderul suprem.

Au redus termenele de prescripție, pentru ca faptele penale să nu mai existe, au șters infracțiuni, ca să nu mai răspundă pentru faptele lor, au redus pedepsele, ca să scape mai ușor. Guvernul României și majoritatea parlamentară devin paradisul infractorilor", susține Macovei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
citesc diferite comentarii pro si contra macovei...domnilor , indiferent ce culoare politica avem sau ce gandim fiecare , trebuie sa intelegem ca nimeni cate ne reprezinta afara , nu are voie sa isi denigreze tara!!! plus de asta conduita morala a doamnei macovei este urmarea activitatii acesteia in structurile securiste! Pentru faptul ca si este alcoolica..o iertam...a invatat de la base...!
4
0
Pt cel cu ,,Macovei sa ma..." uitati cum gandeste si vorbeste un PSD-ist
1
3
Pentru domnul de la 08:33. L-ai uitat peIohannis.
3
1
Macovei sa ma pis pe tine
5
1
cu neuronul tau au reusit, pe majoritatea insa nu i-a convins!
3
2
Are dreptate d-na Macovei, daa... Guvernul Romaniei si majoritatea parlamentara devin paradisul infractorilor. Adevarat: Dragnea - infractor si dictator, Iordache - sluga perfecta, politicienii PSD, ALD, UDMR - tradatori, pregatesc tradarea milioanelor de romani, pentru al scapa Dragnea, Valcov, Tariceanu, ....etc. Este incredibil ce se intampla! Asta era prevazut in programul de guvernare ??
3
8
E plina de matraguna. Uitati va la fata ei
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272