REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Motociclist, URMĂRIT de către POLIŢIŞTI, în Tomis Nord: se dădea în stambă chiar în faţa lor!

Motociclist, URMĂRIT de către POLIŢIŞTI, în Tomis Nord: se dădea în stambă chiar în faţa lor!

Replica API 1 aprilie 2017 | 00:00 244

Anchetă

Anchetă

Un motociclist de la malul mării și-a adus toți colegii pe două roți în atenția polițiștilor constănțeni și asta pentru că au început cercetările! Este vorba de faptul că individul s-a dat în stambă în trafic și apoi s-a făcut nevăzut. Acum vor fi verificați toți motocicliștii!

Potrivit oamenilor legii, joi, 30 martie, în timp ce polițiștii rutieri desfășurau activități specifice pe bulevardele Tomis, Aurel Vlaicu și Mamaia, în vederea prevenirii evenimentelor neplăcute, la un moment dat, în zona intersecției bulevardului Tomis cu Aurel Vlaicu din Tomis Nord, au observat un motociclist care se dădea în stambă în trafic. Acesta mergea cu motocicleta pe o singură roată, după care a accelerat și a trecut cu o viteză de peste 150 km/h. Polițiștii au pornit după el, fiind vorba despre o urmărire ca-n filme. Însă, teribilistul a virat pe străduțele din zona magazinului Penny și astfel s-a făcut nevăzut. Polițiștii din cadrul IPJ Constanța a demarat cercetările pentru identificarea, depistarea și tragerea la răspundere a făptașului. Cum numărul de înmatriculare al motocicletei nu a fost văzut, polițiștii rutieri vor verifica toate motocicletele din Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au inceput sa ne terorizeze si pe Mihai Viteazu pina in bdul Mamaia. Problema este ca pot nenoroci pe altii. Astia nu trebuie sa respecte legea circulatiei? Arde-i fara mila!
0
0
Mulitienii sa verifuce daca are triunghi refrectorizant. Si itp Si asigurare Si trusa sanitara Si rovigneta Si itp valabil Si cauciucuri adecvate Multa multa multa ....sanatate
1
0
dar cand trec seara dupa ora 22, pe bdul tomis, cu viteza, nu ii vede sau aude niciun politist??
1
0
Ar fi bine daca ar fi donator.
2
1
Un viitor donator de organe
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108