REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Municipalitatea „se bate” cu Consiliul Județean pentru preluarea Stadionului Farul! Decizia, la minister

Municipalitatea „se bate” cu Consiliul Județean pentru preluarea Stadionului Farul! Decizia, la minister

Replica API 1 iunie 2017 | 00:36 324

Primarul Constanței a obținut până la urmă vortul colegilor din consiliu local pentru proiectele sale de suflet. Este vorba despre preluarea complexului Badea Cârțan și a stadionului Farul. După lungi consultări și pauze de gândire, consilierii au decis să voteze în unanimitate proiectele, chiar dacă cu o săptămână în urmă și consilierii județeni și-au exprimat acordul pentru preluarea stadionului Farul.

Chiar dacă totul s-a terminat cu bine, nu au lipsit discuțiile. Consilierul liberal Mihaela Andrei a punctat faptul că de unde ar avea bani Primăria Constanța pentru administrarea spațiilor, cu referire la punctele 30, 31 și 32, adică "Proiect de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea imobilului situat în municipiul Constanța, str. Primăverii nr. 2 din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al municipiului Constanța și administrarea Consiliului local al municipiului Constanța", "Proiect de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea imobilului situat în municipiul Constanța, zona Badea Cârțan din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al municipiului Constanța și administrarea Consiliului local al municipiului Constanța" și "Proiect de hotărâre privind solicitarea către Guvernul României de emitere a unei hotărâri pentru transmiterea imobilului situat în municipiul Constanța, str. Caraiman din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Tineretului și Sportului în domeniul public al municipiului Constanța și administrarea Consiliului local al municipiului Constanța".

În schimb, Decebal Făgădău a precizat: "Susțin cele trei proiecte, încă de anul trecut am venit cu ele. Este de notorietate faptul că atunci când spațiile au fost date către privați, acestea nu au putut să facă față financiar. Drept dovadă este ceea ce se întâmplă la Farul. Vrem să luăm complexul Badea Cârțan ca să putem face acolo o investiție de 22 de milioane de euro și anume Sala Polivalentă. De asemenea, ne dorim ca Farul să devină un club municipal". Un alt consilier PNL, Adriana Arghițescu, a solicitat să fie retras proiectul cu nr. 30, cel care se referă la preluarea stadionului Farul: "Nu cădem în derizoriu dacă și noi ne dorim să preluăm stadionul, având în vedere că și la CJC s-a votat acest proiect?", la care Făgădău a răspuns: "Nu cădem în derizoriu. Decizia stă la proprietar, în speță Ministerul Tineretului și Sportului, și nu la administrator". În urma consultărilor, proiectul nu a mai fost retras și a trecut cu 18 voturi pentru și 6 abțineri. De la PNL au votat pentru Romeo Rezeanu și Horia Căliminte. Precizăm că au trecut și proiectele 31 și 32.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau,pleaca si Lasa ne CA nu faci nimic ptr Noi,la urmatoarele alegeri super sa nu treci de 5 la suta
2
2
Sa le-o sugi la machedoni. Esti doar un asistat social lenes care sta la mana intinsa. Du-te la munca, sclavule
3
3
Ii pasa doar de machedonii lui. Sigur trebuie sa de-a lucrarea unuia dintre acestia. Sa vezi cum reabilitarea costa cat National Arena.
4
3
In frunte cu "edilul". Dobitocule, strazile sunt praf, radet ne ucide cu acordul tau, semafoare nesincronizate si fara cronometru care fac mai mult rau, spatii verzi si de joaca nu avem si pe tine te doare de un stadion despre care deja consiliul judetean si-a exprimat dorinta de a-l prelua. Fagadica, daca nu te trezesti s-ar putea sa nu iti duci mandatul la final. Constanteni haideti sa sanctionam nepasatorul
9
0
"Stimabililor" consilieri judeteni sau locali faceti ceva pentru orasul, judetul asta si pe plan sportiv.
5
0
fara stadion ,,prosti alergand dupa o minge sunt multi.
2
5
Demolati-l si construiti altul nou.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108